FoodboxWijzer logo Speciale maaltijdbox kortingsactie

Kerstbox van Ekomenu

Alle informatie en reviews over deze kerstbox

De Kerstbox foodbox

nog geen reviews geplaatst.
prijs vanaf:

€ 64.95

geef jouw mening

Met Ekomenu zet je dit jaar een feestelijk kerstmenu op tafel! Je kunt dit jaar een compleet gevulde kerstbox bestellen voor een 4 gangen biologisch kerstdiner. Waar je voorgaande jaren nog een abonnement moest hebben om losse kerstgerechten te bestellen, kan je nu dus kiezen voor een compleet samengestelde kerstbox. Ideaal! 

Kerstbox Ekomenu 2020 

De kerstbox van Ekomenu bestaat dit jaar uit 4 gerechten. Deze gerechten zijn met enige voorbereiding makkelijk te maken en alle producten zijn per gang apart verpakt in een zak. Makkelijk bij de bereiding. De box zit boordevol de lekkerste ingrediënten en extra goed; deze kerstbox is 100% biologisch en duurzaam. Een feestelijk kerstdiner regel je dit jaar met een complete kerstbox. Je kiest daarmee voor gemak en luxe; een kerstbox met alle recepten en benodigde ingrediënten voor een 4 gangen kerstdiner. En extra fijn in coronatijden; je kunt met de Ekomenu kerstbox de supermarkt vermijden.

Ekomenu heeft een klassiek menu in de kerstbox dit jaar. Je start als voorgerecht met een tartaartje van warmgerookte zalm met venkel, komkommer en dille-roomsaus. Vervolgens als tussengerechten een romige kastanjesoep. Als hoofdgerecht deze kerst een Entrecote met gekaramelliseerde uit en vergeten groenten. Het dessert is een prachtige semifreddo met stroopwafel en stoofpeertjes. 

Liever geen vlees op het menu deze kerst? Goed nieuws; Ekomenu heeft dit jaar ook een vega(n) kerstbox!

De gerechten van de Ekomenu kerstbox 2020 

Wat staat er op het kerstmenu bij Ekomenu? 

  • Voorgerecht: tartaar van warmgerookte zalm met venkel, dille-roomsaus en komkommer
  • Tussengerecht: romige kastanjesoep met purple kers
  • Hoofdgerecht: waalse entrecote met gekaramelliseerde ui en 'vergeten groente' mousseline
  • Nagerecht: semifreddo met stroopwafel en stoofpeertjes 

Je kunt dit menu bestellen voor 2, 4, 6 of 8 personen per box. Uiteraard is het mogelijk om meerdere boxen te bestellen. 

Wat is de bereidingstijd van dit kerstmenu? 

Op de dag zelf sta je ongeveer 60 minuten in de keuken. Maar je kunt de dag ervoor al enige voorbereidingen treffen, waardoor alles wat makkelijker gaat op de dag zelf. Met de voorbereidingen ben je ongeveer 2 uur bezig (dat is inclusief stoof- en oventijd). 

Ekomenu kerstbox bestellen

Kies jij in 2020 graag voor een duurzaam en 100% biologisch kerstmenu? En vermijd je graag de supermarkten en alle bijbehorende kerststress? Kies dan voor een kerstbox van Ekomenu. Wacht niet te lang met bestellen, want op = op. 

De prijzen van de Ekomenu kerstbox zijn in 2020: 

Kerstbox 2 personen: € 64.95
Kerstbox 4 personen: € 89.95
Kerstbox 6 personen: € 119.05
Kerstbox 8 personen: € 139.95

Je kunt de Ekomenu kerstbox bestellen vanaf 7 november t/m 17 december 2020. De box zal worden thuisbezorgd op 23 december. 

Bekijk het kerstmenu van Ekomenu

Eigenschap bereik Eigenschap recepten Eigenschap vegetarisch Eigenschap eenmalig of proefbox Eigenschap (deels) biologisch Eigenschap allergieen De Kerstbox is een product van Ekomenu

Wat kost de Kerstbox?

Deze Kerstbox is beschikbaar in de volgende varianten. In de grafiek hiernaast is ook te zien waar de kosten per persoon op uitkomen.

Aantal personen Prijs Prijs p.p.
2 personen€ 64,95€ 32,48
4 personen€ 89,95€ 22,49
6 personen€ 119,05€ 19,84
8 personen€ 139,95€ 17,49

Ervaringen met de Kerstbox

Helaas over deze specifieke foodbox nog niets. Heb je zelf ervaringen, geef dan jouw mening over de Kerstbox en help anderen met hun keuze!
Over de aanbieder Ekomenu hebben we al wel 3 reviews gekregen! Lees deze vast om toch een beeld te krijgen over de foodbox.