FoodboxWijzer logo Speciale maaltijdbox kortingsactie

Ekomenu Kerstbox

Alle informatie en reviews over deze kerstbox

De Kerstbox foodbox

nog geen reviews geplaatst.
prijs vanaf:

€ 42.00

geef jouw mening

Bij Ekomenu kan je dit jaar (net als vorig jaar) zelf je kerstmenu samenstellen. Je hebt maar liefst de keus uit 20 heerlijke gerechten, waaronder verschillende luxe kerstspecials. Je kunt via "Je Persoonlijke Menu" de gerechten kiezen. Zo stel je dit jaar zelf een prachtige biologische kerstbox samen! Alle gerechten zijn bij Ekomenu 100% biologisch.

Het kerstmenu van Ekomenu zit dit jaar niet in een kant-en-klare kerstbox zoals je misschien bij andere aanbieders van kerstboxen ziet, maar is dus onderdeel van het weekmenu van Ekomenu. Je kiest dit kerstmenu door een abonnement te nemen op het persoonlijke menu bij Ekomenu. Door het bestellen van dit menu ga je bij Ekomenu een lidmaatschap aan voor een maaltijdbox tot wederopzegging. Je kunt deze maaltijdbox wel altijd opzeggen of pauzeren in je account bij Ekomenu. 

Heerlijke kerstgerechten bij Ekomenu

Ekomenu kerstbox 2019

Heb je zin in een biologisch kerstdiner? Kies je gerechten bij Ekomenu via je persoonlijke menu. In deze maaltijdbox kies je gerechten die zeer geschikt zijn als luxe gerechten voor het kerstdiner. Bovendien staan er ook bijzondere kerstspecials op het menu dit jaar. Alle menu's zijn geschikt voor 1, 2, 3 of 4 personen. Door het bestellen van dit menu ga je bij Ekomenu een flexibel lidmaatschap aan, dat je altijd weer kunt opzeggen of kunt pauzeren. 

De feestelijke recepten van Ekomenu zijn vanaf 5 december tot en met maandag 16 december te bestellen. Alle ingrediënten zijn verpakt in een papieren zak en voorzien van een receptenkaart. De bezorging is gratis, maar je kunt je menu ook ophalen bij een Ekoplaza bij jou in de buurt. 

Bekijk het kerstmenu van Ekomenu

Wat staat er op het menu deze kerst? 

Een aantal gerechten waar je uit kan kiezen bij Ekomenu: 

• Feestelijke spiraaltaart met aubergine, courgette en wortel
• Viskoekjes met noodles en roerbakgroenten
• Feestelijke salade met brie, granaatappel en walnoten
• Vegan steak tartare met Hasselback potatoes
• Gehakt-groentespiesjes met smashed potatoes
• Mango curry met kikkererwten en paksoi
• No-breakfast - burrito scrambled tofu en zoete aardappel
• Verse truffel ravioli, met salieboter en hazelnoten
• Schorseneren met pompoen puree en bavette

De kerstspecials zijn:
• Entrecote met gekaramelliseerde ui en mousseline
• Seitan pepersteak met gekaramelliseerde ui en mousseline

Voor de kerstspecials geldt een meerprijs van 3 of 4 euro p.p.
Alle gerechten zijn eenvoudig te bereiden en worden gratis thuisbezorgd. Binnenkort kan je hier het complete kerstmenu van Ekomenu vinden. 


 

Ekomenu kerstbox bestellen

Een losse kerstbox bestellen bij Ekomenu is dit jaar bij Ekomenu niet mogelijk. Je gaat door het bestellen van het kerstmenu een flexibel lidmaatschap aan bij Ekomenu. Opzeggen en pauzeren van dit abonnement kan altijd, let wel op je opzegtermijn. Wil je graag je kerstmenu zelf samenstellen bij Ekomenu? Kies dan voor een Persoonlijk Menu bij Ekomenu. In de week van 5 december kan je hier de gerechten voor kerst selecteren. 

Kerstmenu met korting bestellen

Wil je korting op het kerstmenu van Ekomenu? Gebruik dan onze kortingscode voor nieuwe klanten. Met de kortingscode "FBW107EM" ontvang je nu 25% korting op je bestelling bij Ekomenu. Kopieer deze code en de korting zal worden toegepast op je kerstbestelling. Let op: om een kerstbestelling te plaatsen moet je kiezen voor een persoonlijk menu bij Ekomenu. Van 5 december t/m 16 december kan je de gerechten bij Ekomenu kiezen. 

Gebruik direct de kortingscode van Ekomenu

Eigenschap bereik Eigenschap recepten Eigenschap vegetarisch Eigenschap eenmalig of proefbox Eigenschap (deels) biologisch Eigenschap allergieen De Kerstbox is een product van Ekomenu

Wat kost de Kerstbox?

Deze Kerstbox is beschikbaar in de volgende varianten. In de grafiek hiernaast is ook te zien waar de kosten per persoon op uitkomen.

Aantal personen Prijs Prijs p.p.
1 persoon€ 36,00€ 36,00
2 personen€ 42,00€ 21,00
3 personen€ 53,00€ 17,67
4 personen€ 64,00€ 16,00

Ervaringen met de Kerstbox

Helaas over deze specifieke foodbox nog niets. Heb je zelf ervaringen, geef dan jouw mening over de Kerstbox en help anderen met hun keuze!
Over de aanbieder Ekomenu hebben we al wel 3 reviews gekregen! Lees deze vast om toch een beeld te krijgen over de foodbox.