FoodboxWijzer logo Speciale maaltijdbox kortingsactie

Kerstbox van Ekomenu

Biologische kerstbox van Ekomenu

De Kerstbox foodbox

nog geen reviews geplaatst.
prijs vanaf:

€ 65.00

geef jouw mening

Met Ekomenu zet je dit jaar een feestelijk kerstmenu op tafel! Je kunt dit jaar een compleet gevulde kerstbox bestellen voor een 4 gangen biologisch kerstdiner. Waar je voorgaande jaren nog een abonnement moest hebben om losse kerstgerechten te bestellen, kan je nu dus kiezen voor een compleet samengestelde kerstbox. Ideaal! 

Ga direct naar de kerstboxen van Ekomenu

De kerstbox van Ekomenu is een eenmalige box. Je hoeft geen abonnee te zijn om de kerstbox te kunnen bestellen. 

Kerstbox Ekomenu 2022 

De kerstbox van Ekomenu bestaat dit jaar uit 4 gerechten. Deze gerechten zijn met enige voorbereiding makkelijk te maken en alle producten zijn per gang apart verpakt in een zak. Makkelijk bij de bereiding. De box zit boordevol de lekkerste ingrediënten en extra goed; deze kerstbox is 100% biologisch en duurzaam. Een feestelijk kerstdiner regel je dit jaar met een complete kerstbox. Je kiest daarmee voor gemak en luxe; een kerstbox met alle recepten en benodigde ingrediënten voor een 4 gangen kerstdiner. En extra fijn in coronatijden; je kunt met de Ekomenu kerstbox de supermarkt vermijden.

ekomenu kerstbox bestellen

Ekomenu heeft een klassiek menu in de kerstbox dit jaar. Je start als voorgerecht met kerstpakketjes van koolrabi met Noordzee garnalen en Légumaise. Als tussengerecht zet je een heerlijke pompoen-hazelnootsoep met carpaccio van spruitjes op tafel. Het hoofdgerecht is een risotto van aardappels en aardpeer met beukenzwammen en parelhoen. Het nagerecht bestaat uit een chocolade-kokos panna cotta met cranberries en koekcrumble. 

Liever geen vlees op het menu deze kerst? Goed nieuws; Ekomenu heeft ook dit jaar een vega(n) kerstbox!

Het kerstmenu uit de kerstbox van ekomenu 

Wat staat er op het kerstmenu bij Ekomenu? 

  • Voorgerecht: kerstpakketjes van koolrabi met Noordzee garnalen en Légumaise
  • Tussengerecht: pompoen-hazelnootsoep met carpaccio van spruitjes
  • Hoofdgerecht: risotto van aardappels en aardpeer met beukenzwammen en parelhoen
  • Nagerecht: chocolade-kokos panna cotta met cranberries en koekcrumble 

Je kunt dit menu bestellen voor 2, 4, 6 of 8 personen per box. Uiteraard is het mogelijk om meerdere boxen te bestellen. 

Wat is de bereidingstijd van dit kerstmenu? 

Op de dag zelf sta je ongeveer 45-60 minuten in de keuken. Maar je kunt de dag ervoor al enige voorbereidingen treffen, waardoor alles wat makkelijker gaat op de dag zelf. Met de voorbereidingen ben je ongeveer 2 uur bezig (dat is inclusief stoof- en oventijd). 

Ekomenu kerstbox bestellen

Kies jij in 2022 graag voor een duurzaam en 100% biologisch kerstmenu? En vermijd je graag de supermarkten en alle bijbehorende kerststress? Kies dan voor een kerstbox van Ekomenu. Wacht niet te lang met bestellen, want op = op. 

De prijzen van de Ekomenu kerstbox zijn in 2022: 

Kerstbox 2 personen: € 65,-
Kerstbox 4 personen: € 100,-
Kerstbox 6 personen: € 130,-
Kerstbox 8 personen: € 150,-

Je kunt de Ekomenu kerstbox bestellen vanaf 1 november t/m 18 december 2022. De box zal worden thuisbezorgd op 23 december. 

Bekijk het kerstmenu van Ekomenu

Eigenschap bereik Eigenschap recepten Eigenschap vegetarisch Eigenschap eenmalig of proefbox Eigenschap (deels) biologisch Eigenschap allergieen De Kerstbox is een product van Ekomenu

Wat kost de Kerstbox?

Deze Kerstbox is beschikbaar in de volgende varianten. In de grafiek hiernaast is ook te zien waar de kosten per persoon op uitkomen.

Aantal personen Prijs Prijs p.p.
2 personen€ 65,00€ 32,50
4 personen€ 100,00€ 25,00
6 personen€ 130,00€ 21,67
8 personen€ 150,00€ 18,75

Ervaringen met de Kerstbox

Helaas over deze specifieke foodbox nog niets. Heb je zelf ervaringen, geef dan jouw mening over de Kerstbox en help anderen met hun keuze!
Over de aanbieder Ekomenu hebben we al wel 4 reviews gekregen! Lees deze vast om toch een beeld te krijgen over de foodbox.