FoodboxWijzer logo Speciale maaltijdbox kortingsactie

Ekomenu Maaltijdbox 9 maanden menu

Alle informatie en reviews over deze maaltijdbox

De Maaltijdbox 9 maanden menu foodbox

beoordeling van Maaltijdbox 9 maanden menu:
8.3
beoordeling uit 1 reviews
score schaal van 1 tot 10
prijs vanaf:

€ 45.95

geef jouw mening

Ben je zwanger? Dan is dit de ideale maaltijdbox voor je! Met 'Het Negen Maanden Menu' heb je alles in huis voor 3 of 4 maaltijden per week. De maaltijden passen perfect in het voedingspatroon voor zwangeren en jonge moeders. Je ontvangt dus geen producten die je niet mag eten als je zwanger bent, en tegelijk zorg je ervoor dat je afwisselend en gezonde maaltijden kookt. 

Het menu is gevarieerd samengesteld en volledig biologisch. Volop groenten, vlees, af en toe vis en elke week een vegetarisch gerecht. Met deze verse producten + bijbehorende recepten maak jij de ideale gerechten als je zwanger bent. 

De maaltijdbox is beschikbaar voor 1, 2 of 4 personen. Je kunt kiezen of je 3 of 4 maaltijden ontvangt. Een abonnement bij Ekomenu is altijd flexibel. Opzeggen, pauzeren of een weekje overslaan is dus altijd mogelijk. 

Eigenschap bereik Eigenschap recepten Eigenschap vegetarisch Eigenschap eenmalig of proefbox Eigenschap (deels) biologisch Eigenschap allergieen De Maaltijdbox 9 maanden menu is een product van Ekomenu

Wat kost de Maaltijdbox 9 maanden menu?

Deze Maaltijdbox 9 maanden menu is beschikbaar in de volgende varianten. In de grafiek hiernaast is ook te zien waar de kosten per persoon op uitkomen.

Aantal personen Prijs Prijs p.p.
1 persoon€ 39,95€ 39,95
2 personen€ 45,95€ 22,98
3 personen€ 57,98€ 19,33
4 personen€ 68,63€ 17,16
Deze prijzen zijn op basis van 3 maaltijden.

Ervaringen met de Maaltijdbox 9 maanden menu

Lekkere gerechten. Goede en veel ingrediënten, meestal meer dan nodig voor het gerecht. Ik had gehoopt op regelmatig vis op het menu, maar dat valt wel tegen. Eén keer in de drie of vier weken gemiddeld maar.

Consument avatar
Roos over Maaltijdbox 9 maanden menu
cijfer:
8.3
Service
Prijs
Kwaliteit
Totaal