FoodboxWijzer logo Speciale maaltijdbox kortingsactie

Ekomenu Maaltijdbox Afslank menu

Alle informatie en reviews over deze maaltijdbox

De Maaltijdbox Afslank menu foodbox

nog geen reviews geplaatst.
prijs vanaf:

€ 41.88

geef jouw mening

Ben je op zoek naar een maaltijdbox met slanke gerechten waardoor je gewicht kunt verliezen? Dan is het Afslank Menu van Ekomenu een goede keuze. Het Afslank Menu van Ekomenu is speciaal samengesteld zodat je lekker kunt eten en tóch kunt afvallen. Bij de gerechten wordt rekening gehouden met de hoeveelheid koolhydraten, de calorieën en een juiste verzadiging van de gerechten. 

Met dit menu kan ik héél lekker eten en daarnaast ook gewicht verliezen! 

Over de maaltijdbox van Ekomenu en de recepten

Het Afslank menu van Ekomenu bevat alles wat je nodig hebt voor 3 of 4 gezonde avondmaaltijden. Je kunt de maaltijdbox bestellen voor 1, 2 of 4 personen. 
De recepten zijn eenvoudig te bereiden en bevatten veel verse producten. Elke week is er een goede balans in de hoeveelheid koolhydraten in de gerechten en de hoeveel calorieën. Bovendien zijn alle producten bij Ekomenu 100% biologisch. De gerechten zijn makkelijk te bereiden en staan vaak binnen 30 minuten op tafel. 

De prijs van het Afslank menu van Ekomenu

Wil jij graag het afslankmenu van Ekomenu proberen? Dan raden we je aan om onze kortingscode te gebruiken voor een maaltijdbox van Ekomenu. Met onze kortingscode van Ekomenu ontvang je nu 25% korting op een maaltijdbox. Voer tijdens je bestelling de actiecode "FBW107EM" in en je ontvangt 25% korting op het Afslankmenu. Daardoor kan je nu extra voordelig een maaltijdbox uitproberen. De maaltijdbox met afslankmenu kost normaal 42 euro voor 2 personen (3 maaltijden). Een afslankmenu voor 4 personen kost 63 euro. 

Een afwisselend menu bereiden met het Afslankmenu zorgt ervoor dat je het afvallen makkelijk kunt volhouden en geeft veel motivatie.

Bezorging van Ekomenu maaltijdbox

De bezorging van een maaltijdbox bij Ekomenu is gratis.
Let op: een abonnement bij Ekomenu is altijd flexibel. Even pauzeren of overslaan is dus altijd mogelijk. 
Je kunt de maaltijdbox gratis laten thuisbezorgen of zelf afhalen bij een biologische supermarkt van Ekoplaza. De bezorgdagen bij Ekomenu zijn vrijdagavond, zaterdagochtend en maandagavond. Afhalen is mogelijk op dinsdag, zaterdag en zondag. 

Ga direct naar Ekomenu

Eigenschap bereik Eigenschap recepten Eigenschap vegetarisch Eigenschap eenmalig of proefbox Eigenschap (deels) biologisch Eigenschap allergieen De Maaltijdbox Afslank menu is een product van Ekomenu

Wat kost de Maaltijdbox Afslank menu?

Deze Maaltijdbox Afslank menu is beschikbaar in de volgende varianten. In de grafiek hiernaast is ook te zien waar de kosten per persoon op uitkomen.

Aantal personen Prijs Prijs p.p.
1 persoon€ 36,00€ 36,00
2 personen€ 41,88€ 20,94
3 personen€ 53,49€ 17,83
4 personen€ 62,76€ 15,69
Deze prijzen zijn op basis van 3 maaltijden.

Ervaringen met de Maaltijdbox Afslank menu

Helaas over deze specifieke foodbox nog niets. Heb je zelf ervaringen, geef dan jouw mening over de Maaltijdbox Afslank menu en help anderen met hun keuze!
Over de aanbieder Ekomenu hebben we al wel 3 reviews gekregen! Lees deze vast om toch een beeld te krijgen over de foodbox.