FoodboxWijzer logo

Maaltijdbox Familie menu

Alle informatie en reviews over deze foodbox

De Maaltijdbox Familie menu foodbox

beoordeling:
nog geen reviews geplaatst.
prijs vanaf:

€ 53.50

geef jouw mening

Maaltijdbox Familie menu

van Ekomenu

Het Familie menu van Ekomenu is de ideale maaltijdbox voor gezinnen met kinderen. De maaltijdbox is geschikt voor 2 volwassenen en 2 kinderen. 

Je kunt een keuze maken uit wekelijks 3 of 4 gerechten. Je ontvangt in deze maaltijdbox van Ekomenu 1 gerecht met vlees, 1 gerecht met vlees of vis of vega en een kids special.

Ekomenu houdt rekening met de voedingsrichtlijnen en de nieuwe Schijf van Vijf. Handig bij Ekomenu is dat elke gerecht apart verpakt is in een maaltijdzak. Je ontvangt bij elk gerecht een duidelijke receptenkaart zodat je stap voor stap heerlijke gerechten op tafel zet. Koken lukt meestal binnen de 30 minuten. 

De maaltijdboxen van Ekomenu zijn 100% biologisch

Alle ingrediënten in de maaltijdboxen zijn 100% biologisch. Bij Ekomenu kopen ze in bij biologische boeren en biologische producenten. De producten zijn zoveel mogelijk van het seizoen en van dichtbij.

Eigenschap bereik Eigenschap recepten Eigenschap vegetarisch Eigenschap eenmalig of proefbox Eigenschap (deels) biologisch Eigenschap allergieen De Maaltijdbox Familie menu is een product van Ekomenu

Wat kost de Maaltijdbox Familie menu?

Deze Maaltijdbox Familie menu is beschikbaar in de volgende varianten. In de grafiek hiernaast is ook te zien waar de kosten per persoon op uitkomen.

4 personen € 53.50

Ervaringen met de Maaltijdbox Familie menu

Helaas over deze specifieke foodbox nog niets. Heb je zelf ervaringen, geef dan jouw mening over de Maaltijdbox Familie menu en help anderen met hun keuze!
Over de aanbieder Ekomenu hebben we al wel 2 reviews gekregen! Lees deze vast om toch een beeld te krijgen over de foodbox.