FoodboxWijzer logo Speciale maaltijdbox kortingsactie

Ekomenu Maaltijdbox glutenvrij - lactosevrij

Alle informatie en reviews over deze maaltijdbox

De Maaltijdbox glutenvrij - lactosevrij foodbox

nog geen reviews geplaatst.
prijs vanaf:

€ 45.95

geef jouw mening

Ben je op zoek naar een glutenvrije en/of lactosevrije maaltijdbox? Hij bestaat vanaf nu! Met het glutenvrije en lactosevrije menu van Ekomenu kook je wekelijks lekker, gezond en 100% biologisch. Deze maaltijdbox kan je bestellen voor 1, 2 of 4 personen. Je ontvangt wekelijks 3 glutenvrije en/of lactosevrije gerechten in deze maaltijdbox. Je ontvangt in deze maaltijdbox van Ekomenu alle ingrediënten om lekkere gerechten te maken die altijd gluten- en lactosevrij zijn. De producten in de maaltijdbox zijn vers en 100% biologisch. 

Heb je last van een andere voedselallergie? Bij Ekomenu zet je handig een allergenen-alert aan. Daarmee zie je snel en overzichtelijk welke gerechten voor jou geschikt zijn in de maaltijdbox. 

Handig bij Ekomenu is dat elke gerecht apart verpakt is in een maaltijdzak. Je ontvangt bij elk gerecht een duidelijke receptenkaart zodat je stap voor stap heerlijke gerechten op tafel zet. Koken lukt meestal binnen de 30 minuten. 

De maaltijdboxen van Ekomenu zijn 100% biologisch

Alle ingrediënten in de maaltijdboxen zijn 100% biologisch. Bij Ekomenu kopen ze in bij biologische boeren en biologische producenten. De producten zijn zoveel mogelijk van het seizoen en van dichtbij.

Eigenschap bereik Eigenschap recepten Eigenschap vegetarisch Eigenschap eenmalig of proefbox Eigenschap (deels) biologisch Eigenschap allergieen De Maaltijdbox glutenvrij - lactosevrij is een product van Ekomenu

Wat kost de Maaltijdbox glutenvrij - lactosevrij?

Deze Maaltijdbox glutenvrij - lactosevrij is beschikbaar in de volgende varianten. In de grafiek hiernaast is ook te zien waar de kosten per persoon op uitkomen.

Aantal personen Prijs Prijs p.p.
1 persoon€ 39,95€ 39,95
2 personen€ 45,95€ 22,98
3 personen€ 57,98€ 19,33
4 personen€ 68,63€ 17,16

Ervaringen met de Maaltijdbox glutenvrij - lactosevrij

Helaas over deze specifieke foodbox nog niets. Heb je zelf ervaringen, geef dan jouw mening over de Maaltijdbox glutenvrij - lactosevrij en help anderen met hun keuze!
Over de aanbieder Ekomenu hebben we al wel 4 reviews gekregen! Lees deze vast om toch een beeld te krijgen over de foodbox.