FoodboxWijzer logo

Maaltijdbox Koolhydraatarm menu

Alle informatie en reviews over deze foodbox

De Maaltijdbox Koolhydraatarm menu foodbox

beoordeling:
nog geen reviews geplaatst.
prijs vanaf:

€ 41.88

geef jouw mening

Maaltijdbox Koolhydraatarm menu

van Ekomenu

Met het Koolhydraatarme menu van Ekomenu kook je wekelijks lekker, gezond en 100% biologisch. Deze maaltijdbox kan je bestellen voor 1, 2 of 4 personen. Je ontvangt wekelijks 3 koolhydraatarme gerechten in deze maaltijdbox. Je ontvangt in deze maaltijdbox van Ekomenu alle ingrediënten om lekkere, koolhydraatarme gerechten te maken. De producten in de maaltijdbox zijn vers en 100% biologisch. Altijd zonder pasta, rijst, brood of aardappels. Ze houden de totale hoeveelheid koolhydraten per gerecht zo laag mogelijk.

Door te koken met deze maaltijdbox doe je direct ook weer nieuwe inspiratie op voor koolhydraatarme gerechten. Handig bij Ekomenu is dat elke gerecht apart verpakt is in een maaltijdzak. Je ontvangt bij elk gerecht een duidelijke receptenkaart zodat je stap voor stap heerlijke gerechten op tafel zet. Koken lukt meestal binnen de 30 minuten. 

De maaltijdboxen van Ekomenu zijn 100% biologisch

Alle ingrediënten in de maaltijdboxen zijn 100% biologisch. Bij Ekomenu kopen ze in bij biologische boeren en biologische producenten. De producten zijn zoveel mogelijk van het seizoen en van dichtbij.

Eigenschap bereik Eigenschap recepten Eigenschap vegetarisch Eigenschap eenmalig of proefbox Eigenschap (deels) biologisch Eigenschap allergieen De Maaltijdbox Koolhydraatarm menu is een product van Ekomenu

Wat kost de Maaltijdbox Koolhydraatarm menu?

Deze Maaltijdbox Koolhydraatarm menu is beschikbaar in de volgende varianten. In de grafiek hiernaast is ook te zien waar de kosten per persoon op uitkomen.

1 persoon € 36.00
2 personen € 41.88
4 personen € 62.76

Ervaringen met de Maaltijdbox Koolhydraatarm menu

Helaas over deze specifieke foodbox nog niets. Heb je zelf ervaringen, geef dan jouw mening over de Maaltijdbox Koolhydraatarm menu en help anderen met hun keuze!
Over de aanbieder Ekomenu hebben we al wel 2 reviews gekregen! Lees deze vast om toch een beeld te krijgen over de foodbox.