FoodboxWijzer logo

Maaltijdbox Variatie menu

Alle informatie en reviews over deze foodbox

Deze kortingscode is nog geldig! Probeer de Maaltijdbox Variatie menu uit met korting.
Klik op de knop en vul deze kortingscode in: FBW107EM.
De Maaltijdbox Variatie menu foodbox

beoordeling:
nog geen reviews geplaatst.
prijs vanaf:

€ 39.90

geef jouw mening

Maaltijdbox Variatie menu

van Ekomenu

Met het Variatie menu van Ekomenu kook je wekelijks lekker, gezond én 100% biologisch. Het Variatie menu is één van de populairste maaltijdboxen bij Ekomenu. Met deze box kook je elke week heerlijke, gevarieerde gerechten waardoor de maaltijdbox je niet snel zal vervelen. Deze maaltijdbox kan je bestellen voor 2 of 4 personen. Je kunt een keuze maken uit wekelijks 3 of 4 gerechten. Ben je op zoek naar een (biologische) maaltijdbox voor gezinnen? Bekijk dan het Familie Menu van Ekomenu

Over de maaltijdbox van Ekomenu en de recepten

Je kunt het Variatie menu bestellen voor 2 of 4 personen. Daarbij kan je aangeven of je 3 of 4 gerechten per week wilt ontvangen. Je hebt bij Ekomenu ook de mogelijkheid zelf je gerechten te kiezen. Elke week heb je met Mijn Persoonlijk Menu maar liefst keus uit 15 gerechten.
Ekomenu houdt rekening met de voedingsrichtlijnen en de nieuwe Schijf van Vijf. Handig bij Ekomenu is dat elke gerecht apart verpakt is in een maaltijdzak. Je ontvangt bij elk gerecht een duidelijke receptkaart zodat je stap voor stap heerlijke gerechten op tafel zet. Koken lukt meestal binnen 30 minuten. 

Gerechten uit de maaltijdbox van Ekomenu

De maaltijdboxen van Ekomenu zijn 100% biologisch

Extra kenmerk bij Ekomenu: alle ingrediënten in de maaltijdboxen zijn 100% biologisch. Bij Ekomenu kopen ze in bij biologische boeren en biologische producenten. De producten zijn zoveel mogelijk van het seizoen en van dichtbij. 

De maaltijdboxen van Ekomenu zijn zeer betaalbaar in vergelijking met producten uit een biologische supermarkt.

De prijs van het Variatie menu van Ekomenu

Wil jij graag het variatiemenu van Ekomenu proberen? Dan raden we je aan om onze kortingscode te gebruiken voor een maaltijdbox van Ekomenu. Met onze kortingscode van Ekomenu ontvang je nu 25% korting op een maaltijdbox. Voer tijdens je bestelling de actiecode "FBW107EM" in en je ontvangt 25% korting op het variatiemenu. Daardoor kan je nu extra voordelig een maaltijdbox uitproberen. De maaltijdbox met het variatiemenu kost normaal 39.90 euro voor 2 personen (3 maaltijden). De maaltijdbox voor 4 personen kost 59,90 euro. Je kunt nu dus met extra voordeel een biologische maaltijdbox uitproberen. 

Bezorging van Ekomenu maaltijdbox

De bezorging van een maaltijdbox bij Ekomenu is gratis.
Let op: een abonnement bij Ekomenu is altijd flexibel. Even pauzeren of overslaan is dus altijd mogelijk. 
Je kunt de maaltijdbox gratis laten thuisbezorgen of zelf afhalen bij een biologische supermarkt van Ekoplaza. De bezorgdagen bij Ekomenu zijn vrijdagavond, zaterdagochtend en maandagavond. Afhalen is mogelijk op dinsdag, zaterdag en zondag. 

Ga direct naar Ekomenu

Eigenschap bereik Eigenschap recepten Eigenschap vegetarisch Eigenschap eenmalig of proefbox Eigenschap (deels) biologisch Eigenschap allergieen De Maaltijdbox Variatie menu is een product van Ekomenu

4 foto's van de Maaltijdbox Variatie menu en de gerechten

  • Een van de gerechten uit de maaltijdbox bij Ekomenu.
  • Met het variatiemenu kook je elke week afwisselende, gezonde gerechten.
  • Geen idee wat je moet koken? Met het Variatiemenu van Ekoemenu zet je altijd verrassende gerechten op tafel.
  • De gerechten bij Ekomenu zijn 100% biologisch.

Wat kost de Maaltijdbox Variatie menu?

Deze Maaltijdbox Variatie menu is beschikbaar in de volgende varianten. In de grafiek hiernaast is ook te zien waar de kosten per persoon op uitkomen.

2 personen € 39.90
4 personen € 59.90

Ervaringen met de Maaltijdbox Variatie menu

Helaas over deze specifieke foodbox nog niets. Heb je zelf ervaringen, geef dan jouw mening over de Maaltijdbox Variatie menu en help anderen met hun keuze!
Over de aanbieder Ekomenu hebben we al wel 1 reviews gekregen! Lees deze vast om toch een beeld te krijgen over de foodbox.