FoodboxWijzer logo Speciale maaltijdbox kortingsactie

Ekomenu Maaltijdbox Vegan menu

Alle informatie en reviews over deze maaltijdbox

De Maaltijdbox Vegan menu foodbox

beoordeling van Maaltijdbox Vegan menu:
8
beoordeling uit 1 reviews
score schaal van 1 tot 10
prijs vanaf:

€ 45.95

geef jouw mening

Het Vegan menu van Ekomenu is de ideale maaltijdbox voor veganisten of iedereen die (vaker) plantaardig zou willen eten. De maaltijdbox is bestelbaar voor 1, 2 en 4 personen. Je kunt wekelijks 3 of 4 maaltijden ontvangen in deze maaltijdbox. Je kunt kiezen voor een proefbox of een flexibel abonnement. Ook met een flexibel abonnement zit je nergens aan vast en kan je elk moment je menu en levering wijzigen of pauzeren. 

Compleet Vegan Menu in de maaltijdbox

Vegan maaltijdbox van EkomenuJe ontvangt met het Vegan Menu van Ekomenu wekelijks 3 of 4 verrassende, afwisselende gerechten die 100% plantaardig zijn. In deze vegan maaltijdbox ontvang je heerlijke groenten, granen, noten en peulvruchten waarmee je gezonde, afwisselende maaltijden maakt. Uiteraard ontvang je in deze maaltijdbox geen vlees, vis, eieren en zuivelproducten.
De recepten worden in samenwerking met vegan blogger Sanne de Rooij gemaakt. Haar inspirerende blog Living The Green Life met heerlijke vegan recepten is zeker de moeite waard om te bekijken.
De verrassende, afwisselende gerechten die je in de maaltijdbox voor veganisten ontvangt, maken het leuk om met deze maaltijdbox te koken. 

De recepten worden in samenwerking met vegan blogger Sanne de Rooij gemaakt.

Ekomenu houdt rekening met de voedingsrichtlijnen en de nieuwe Schijf van Vijf. Handig bij Ekomenu is dat elke gerecht apart verpakt is in een maaltijdzak. Je ontvangt bij elk gerecht een duidelijke receptenkaart zodat je stap voor stap heerlijke vegan gerechten op tafel zet. Koken lukt meestal binnen de 30 minuten. 

Elk gerecht is apart verpakt in de maaltijdbox, handig!

De maaltijdboxen van Ekomenu zijn 100% biologisch

Alle ingrediënten in de maaltijdboxen zijn 100% biologisch. Bij Ekomenu kopen ze in bij biologische boeren en biologische producenten. De producten zijn zoveel mogelijk van het seizoen en van dichtbij.

De prijzen van de vegan maaltijdbox

Aantal personen Aantal dagen Prijs maaltijdbox
1 persoon 3 dagen  € 39.95
2 personen 3 dagen € 45.95
4 personen 3 dagen € 68.63
1 persoon  4 dagen € 47.85
2 personen 4 dagen € 55.20
4 personen 4 dagen € 83.00

De bezorging van de Ekomenu maaltijdbox

De bezorging van de Ekomenu maaltijdbox is op vrijdagavond, zaterdagochtend of maandagavond. Liever afhalen? Dat kan ook, er zijn afhaalmogelijkheden voor de maaltijdbox bij een biologische supermarkt of Natuurwinkel. Deze afhaaldagen zijn: zaterdag, zondag en dinsdag. 

 Bestel je Ekomenu maaltijdbox nu extra voordelig met onze aantrekkelijke kortingscode!

Kortingscode Ekomenu

We hebben een speciale kortingscode voor de maaltijdbox van Ekomenu. Wil je het vegan menu van Ekomenu ook graag proberen? Met onze couponcode ontvang je nu 50% korting op de maaltijdbox van Ekomenu. Meer lezen over deze korting kan op de kortingscode pagina voor maaltijdboxen. 

Ga direct naar Ekomenu en bestel met korting

Eigenschap bereik Eigenschap recepten Eigenschap vegetarisch Eigenschap eenmalig of proefbox Eigenschap (deels) biologisch Eigenschap allergieen De Maaltijdbox Vegan menu is een product van Ekomenu

Wat kost de Maaltijdbox Vegan menu?

Deze Maaltijdbox Vegan menu is beschikbaar in de volgende varianten. In de grafiek hiernaast is ook te zien waar de kosten per persoon op uitkomen.

Aantal personen Prijs Prijs p.p.
1 persoon€ 39,95€ 39,95
2 personen€ 45,95€ 22,98
3 personen€ 57,95€ 19,32
4 personen€ 68,63€ 17,16
Deze prijzen zijn op basis van 3 maaltijden.

We hebben de Maaltijdbox Vegan menu zelf ook uitgebreid getest!

De uitgeteste foodbox Maaltijdbox Vegan menu
De Maaltijdbox Vegan menu is een product van Ekomenu

Maaltijdbox Vegan menu van Ekomenu

We hebben ook een maaltijdbox van Ekomenu getest. Dit keer gaan we helemaal vegan! We hebben een uitgebreide test voor jou geschreven met veel informatie over Ekomenu in het algemeen en de veganbox in het bijzonder. Lees snel verder of deze maaltijdbox ook bij jou past.

Ervaringen met de Maaltijdbox Vegan menu

Wij hebben deze week de proefbox (vegan) ontvangen en het bevalt ons erg goed. Heerlijke maaltijden die makkelijk te bereiden zijn. Duidelijke recepten ook.

Consument avatar
Annet over Maaltijdbox Vegan menu
cijfer:
8
Service
Prijs
Kwaliteit
Totaal