FoodboxWijzer logo Speciale maaltijdbox kortingsactie

Ekomenu Maaltijdbox Vegetarisch menu

Alle informatie en reviews over deze maaltijdbox

De Maaltijdbox Vegetarisch menu foodbox

nog geen reviews geplaatst.
prijs vanaf:

€ 45.95

geef jouw mening

Het Vegetarische menu van Ekomenu is de ideale maaltijdbox voor vegetariërs. De maaltijdbox is bestelbaar voor 1, 2 of 4 personen. Je kunt wekelijks 3 of 4 maaltijden ontvangen in deze maaltijdbox. Je kunt kiezen voor een proefbox of een flexibel abonnement. Ook met een flexibel abonnement zit je nergens aan vast en kan je elk moment je menu en levering wijzigen of pauzeren. 

Compleet vegetarisch menu in de maaltijdbox

Je ontvangt met het vegetarische menu van Ekomenu standaard wekelijks 3 of 4 gerechten (of meer, dat is ook mogelijk). Verrassende, afwisselende gerechten voor vegetariërs maken het leuk om met deze maaltijdbox te koken. De maaltijdbox zit wekelijks vol met heerlijke groenten van het seizoen, pasta's, peulvruchten, vleesvervangers en kruiden. 

Ekomenu houdt rekening met de voedingsrichtlijnen en de nieuwe Schijf van Vijf. Handig bij Ekomenu is dat elke gerecht apart verpakt is in een maaltijdzak. Je ontvangt bij elk gerecht een duidelijke receptenkaart zodat je stap voor stap heerlijke gerechten op tafel zet. Koken lukt meestal binnen de 30 minuten. 

De maaltijdboxen van Ekomenu zijn 100% biologisch

Alle ingrediënten in de maaltijdboxen zijn 100% biologisch. Bij Ekomenu kopen ze in bij biologische boeren en biologische producenten. De producten zijn zoveel mogelijk van het seizoen en van dichtbij.

Eigenschap bereik Eigenschap recepten Eigenschap vegetarisch Eigenschap eenmalig of proefbox Eigenschap (deels) biologisch Eigenschap allergieen De Maaltijdbox Vegetarisch menu is een product van Ekomenu

Wat kost de Maaltijdbox Vegetarisch menu?

Deze Maaltijdbox Vegetarisch menu is beschikbaar in de volgende varianten. In de grafiek hiernaast is ook te zien waar de kosten per persoon op uitkomen.

Aantal personen Prijs Prijs p.p.
1 persoon€ 39,95€ 39,95
2 personen€ 45,95€ 22,98
3 personen€ 57,98€ 19,33
4 personen€ 68,63€ 17,16
Deze prijzen zijn op basis van 3 maaltijden.

Ervaringen met de Maaltijdbox Vegetarisch menu

Helaas over deze specifieke foodbox nog niets. Heb je zelf ervaringen, geef dan jouw mening over de Maaltijdbox Vegetarisch menu en help anderen met hun keuze!
Over de aanbieder Ekomenu hebben we al wel 4 reviews gekregen! Lees deze vast om toch een beeld te krijgen over de foodbox.