FoodboxWijzer logo Speciale maaltijdbox kortingsactie

Mijn Persoonlijk Menu van Ekomenu

Ruime keuze uit verschillende leefstijlen en daarbij passende gerechten

De Mijn Persoonlijk Menu foodbox

nog geen reviews geplaatst.
prijs vanaf:

€ 44.49

geef jouw mening

Met het Persoonlijk Menu van Ekomenu kan je zelf wekelijks bepalen wat je wilt eten. Je kunt bij deze leefstijl elke week uit maar liefst 20 gerechten kiezen! Kies je leefstijl en je krijgt suggesties met gezonde gerechten. Met dit Persoonlijk menu kook je wekelijks lekker, gezond én 100% biologisch. Deze maaltijdbox kan je bestellen voor 2 of 4 personen. Je kunt een keuze maken uit wekelijks 3 of 4 gerechten.

De inhoud van Mijn Persoonlijk Menu

Persoonlijk Menu van Ekomenu zit per gerecht in een apart zak verpaktDe maaltijdbox van Ekomenu met een Persoonlijk Menu is razend populair. En dat is niet zo gek, je hebt elke week de keus uit 20 gerechten. Elke week selecteren ze gerechten die het beste bij je leefstijl passen, maar je kunt ook zelf gerechten kiezen. Door de enorme keus aan gevarieerde gerechten zal de maaltijdbox je niet snel vervelen. De gerechten zijn gezond, volledig biologisch en het bereiden gaat gemakkelijk met de duidelijke recepten. Veel gerechten staan al binnen 20-30 minuten op tafel.  Veel gezinnen kiezen daarom ook steeds vaker voor het gemak van deze maaltijdbox.

Kies nu zelf elke week je gerechten. Je kunt kiezen uit maar liefst 20 verschillende maaltijden. 

Je kunt in het Persoonlijk Menu ook je allergenen doorgeven. Handig bij een voedselallergie, want zo krijg je een melding wanneer je een gerecht kiest waar de allergenen in voorkomen. In je online account regel je alles voor je allergenen-alert. 

Hoe werkt het Persoonlijk Menu? 

Met het Persoonlijk Menu stel je zelf je maaltijdbox samen. Het werkt allemaal heel eenvoudig: 

  1. Maak een keuze uit de leefstijlen. Kies bijvoorbeeld de leefstijl afvallen, wereldeters familie, glutenvrij, vegan, koolhydraatarm, lactose-vrij of een van de andere leefstijlen. 
  2. Kies voor een box voor 1, 2 of 4 personen. Kies ook of je 3 of 4 gerechten wenst te ontvangen. 
  3. Je ziet nu een suggestie voor gerechten die passen bij je gekozen leefstijl. 
  4. Je kunt nu deze gerechten kiezen óf zelf een andere keuze maken.
    Er zijn 20 gerechten waar je uit kunt kiezen. 
  5. Wil je nog meer gemak? Je kunt daarna ook nog extra kant-en-klaar gerechten van KOOC toevoegen. Of voeg bijvoorbeeld een goed gevulde fruitbox toe aan je bestelling. 
  6. Plaats vervolgens je bestelling en laat het bezorgen op een door jou gekozen moment. 

De gerechten zijn 100% biologisch

Alle ingrediënten in de maaltijdboxen zijn 100% biologisch. Bij Ekomenu kopen ze in bij biologische boeren en biologische producenten. De producten zijn zoveel mogelijk van het seizoen en van dichtbij.

Kies zelf je gerechten in persoonlijk menu van Ekomenu

De bezorging van deze maaltijdbox

De bezorging van de maaltijdbox is op vrijdagavond, zaterdagochtend of maandagavond. Liever afhalen? Dat kan ook, er zijn afhaalmogelijkheden voor de maaltijdbox bij een biologische supermarkten of de Natuurwinkel. Deze afhaaldagen zijn: zaterdag, zondag en dinsdag. 

Probeer nu ook een Persoonlijk Menu met 25% korting door gebruik te maken van de kortingscode.  

Kortingscode op jouw Persoonlijk menu

We hebben een speciale kortingscode voor de maaltijdbox van Ekomenu. Wil je het Persoonlijk menu van Ekomenu ook graag proberen? Met onze couponcode ontvang je nu 25% korting op deze maaltijdbox. Vul bij je bestellen de kortingscode "FBW107EM" in en vervolgens zal de korting automatisch worden verrekend. Deze speciale actiecode geeft direct 25% korting op je bestelling. 

Ja, ik wil ook met 25% korting proberen

Eigenschap bereik Eigenschap recepten Eigenschap vegetarisch Eigenschap eenmalig of proefbox Eigenschap (deels) biologisch Eigenschap allergieen De Mijn Persoonlijk Menu is een product van Ekomenu

Wat kost de Mijn Persoonlijk Menu?

Deze Mijn Persoonlijk Menu is beschikbaar in de volgende varianten. In de grafiek hiernaast is ook te zien waar de kosten per persoon op uitkomen.

Aantal personen Prijs Prijs p.p.
1 persoon€ 38,76€ 38,76
2 personen€ 44,49€ 22,25
3 personen€ 55,74€ 18,58
4 personen€ 66,99€ 16,75
Deze prijzen zijn op basis van 3 maaltijden.

Ervaringen met de Mijn Persoonlijk Menu

Helaas over deze specifieke foodbox nog niets. Heb je zelf ervaringen, geef dan jouw mening over de Mijn Persoonlijk Menu en help anderen met hun keuze!
Over de aanbieder Ekomenu hebben we al wel 3 reviews gekregen! Lees deze vast om toch een beeld te krijgen over de foodbox.