FoodboxWijzer logo Speciale maaltijdbox kortingsactie

Variatie menu van Ekomenu

Volop variatie, lekkere biologische gerechten met afwisselende ingrediënten

De Variatie menu foodbox

nog geen reviews geplaatst.
prijs vanaf:

€ 45.95

geef jouw mening

Met het Variatie menu van Ekomenu kook je wekelijks lekker, gezond én 100% biologisch. Het Variatie menu is dan ook één van de populairste maaltijdboxen momenteel. Met deze box kook je elke week heerlijke, gevarieerde gerechten waardoor de maaltijdbox je niet snel zal vervelen. Deze maaltijdbox kan je bestellen voor 1, 2 of 4 personen. Je kunt een keuze maken uit wekelijks 3 of 4 gerechten. Ben je op zoek naar een (biologische) maaltijdbox voor gezinnen? Bekijk dan eens het Familie Menu

Over het Variatie menu en de recepten

Je kunt het Variatie menu bestellen voor 1, 2 of 4 personen. Daarbij kan je aangeven of je 3 of 4 gerechten per week wilt ontvangen. Je hebt als je kiest voor het Variatie menu ook de mogelijkheid zelf je gerechten te kiezen. Elke week heb je met Mijn Persoonlijk Menu maar liefst keus uit 25 gerechten.
Ze houden rekening met de voedingsrichtlijnen en de nieuwe Schijf van Vijf. Handig vinden wij ook dat elk gerecht apart verpakt is in een maaltijdzak. Je ontvangt bij elk gerecht een duidelijke receptkaart zodat je stap voor stap heerlijke gerechten op tafel zet. Koken lukt meestal binnen 30 minuten. 

Gerechten uit de maaltijdbox van Ekomenu

Deze maaltijdbox is 100% biologisch

Extra kenmerk bij Ekomenu: alle ingrediënten in de maaltijdboxen zijn 100% biologisch. Ze kopen in bij biologische boeren en biologische producenten. De producten zijn zoveel mogelijk van het seizoen en van dichtbij. 

Deze maaltijdbox is zeer betaalbaar in vergelijking met producten uit een biologische supermarkt.

De prijs van het Variatie menu

Wil jij graag het variatiemenu graag eens proberen? We mogen nu een korting weggeven voor nieuwe klanten. Met onze kortingscode van Ekomenu ontvang je tijdelijk extra veel korting op deze maaltijdbox. 

Flexibel abonnement

Als je wilt mag je jouw abonnement altijd pauzeren of overslaan, je hebt wat ze noemen een flexibel abonnement. Je bent dus niet verplicht om elke week een box af te nemen. Verder is het ook een optie om naast je maaltijdbox te laten thuisbezorgen, deze ook zelf afhalen bij een biologische supermarkt of Natuurwinkel. Op die manier kan je zelf een handig tijd kiezen, bijvoorbeeld op weg naar huis vanuit je werk.

Bekijk het Variatie menu

Eigenschap bereik Eigenschap recepten Eigenschap vegetarisch Eigenschap eenmalig of proefbox Eigenschap (deels) biologisch Eigenschap allergieen De Variatie menu is een product van Ekomenu

Wat kost de Variatie menu?

Deze Variatie menu is beschikbaar in de volgende varianten. In de grafiek hiernaast is ook te zien waar de kosten per persoon op uitkomen.

Aantal personen Prijs Prijs p.p.
1 persoon€ 39,95€ 39,95
2 personen€ 45,95€ 22,98
3 personen€ 57,98€ 19,33
4 personen€ 68,63€ 17,16
Deze prijzen zijn op basis van 3 maaltijden.

Ervaringen met de Variatie menu

Helaas over deze specifieke foodbox nog niets. Heb je zelf ervaringen, geef dan jouw mening over de Variatie menu en help anderen met hun keuze!
Over de aanbieder Ekomenu hebben we al wel 4 reviews gekregen! Lees deze vast om toch een beeld te krijgen over de foodbox.