FoodboxWijzer logo

Familiebox

Informatie, foto's, alle boxen en reviews met ervaringen over Familiebox

Logo van Familiebox
beoordeling:
6.3
beoordeling uit 1 reviews
score schaal van 1 tot 10
geef jouw mening bekijk de reviews

De Familiebox, onderdeel van Bilder & DeClerq, is een maaltijdbox die lekker én makkelijk eten mogelijk maakt voor het hele gezin. De box is samengesteld met inspirerende, lekkere recepten die ook bij kinderen in de smaak zullen vallen. 

Maaltijdbox De Familiebox

De Familiebox is een gezonde, gevarieerde maaltijdbox en zoals de naam van de box al doet zeggen; geschikt voor het héle gezin. Je kan de Familiebox bestellen voor 2, 3 of 4 dagen. De box is beschikbaar voor 2, 3, 4 of 5 personen. Je kunt dit elke week aanpassen, want het lidmaatschap bij de Familiebox is flexibel. Je hebt elke week de keus uit maar liefst 12 gerechten bij de Familiebox, net zoals je die grote keus hebt bij Marley Spoon, EkoMenu en HelloFresh. Elke week kan je de maaltijdbox bij de Familiebox aanpassen; een weekje overslaan als het een keer niet uitkomt of helemaal opzeggen. Je regelt het via je online account. 

Nieuw: ook bij de Familiebox heb je nu elke week de keus uit 12 smaakvolle gerechten. 

Over de Familiebox en de gerechten

De Familiebox is een maaltijdbox die gaat voor kwalitatief én lekker eten. Gemak staat voorop, zodat je meer tijd voor je gezin hebt en toch gezonde maaltijden op tafel zet. De gerechten staan binnen 15 tot 40 minuten op tafel. De Familiebox bevat zoveel mogelijk pure ingrediënten en zo min mogelijk bewerkte producten. Vlees en gevogelte is van Nederlandse bodem bij Familiebox, en zonder antibiotica.
Elke week heb je de keus uit maar liefst 12 gerechten bij de Familiebox. Je kunt ook elke week een luxer gerecht toevoegen, van Bilder & DeClerq. Je betaalt voor dit luxere gerecht een klein bedrag extra. Leuk voor als je eters krijgt of een keer uitgebreider wilt dineren met je gezin.

Gerechten uit de familiebox van Bilder

Prijs van Familiebox 

De Familiebox is verkrijgbaar in verschillende varianten. Zo kies je zelf voor hoeveel personen je de box wenst te ontvangen (2, 3 of 4 of 5 personen). Je kiest ook zelf elke week of je 2, 3 of 4 gerechten wenst te ontvangen. Welke gerechten je in de box ontvangt, bepaal je dus zelf. Er is een maaltijdbox small, medium en large. De Familiebox small is voor 2 volwassenen, ideaal voor stellen. De Familiebox medium is voor 3 volwassenen of een gezin met 2 volwassenen en 2 kinderen. De Familiebox large is geschikt voor 4 volwassenen of een gezin met 2 volwassenen en 3 kinderen. 

Familiebox maaltijdbox Aantal personen Normale prijs Prijs met 40% korting
Familiebox small 2 € 41,50 € 24,90
Familiebox medium 3-4 € 57,- € 34,20
Familiebox large 4-5 € 67,- € 40,20

Bezorging van Familiebox

Elke maandag, tussen 17.00 uur - 22.00 uur worden de familieboxen bezorgd met PostNL. Je krijgt een dag van te voren een bericht hoe laat je de box ongeveer ontvangt, zodat je niet de hele avond hoeft te wachten. Een keer overslaan of ergens anders laten bezorgen is ook mogelijk, dat regel je allemaal handig via je online account. Zo kan je de Familiebox zelfs op je vakantieadres (in Nederland uiteraard) laten bezorgen. 

Vergelijk Familiebox maaltijdbox

Op Foodboxwijzer kan je elke populaire maaltijdbox vinden. Je vergelijkt hier handig alle maaltijdboxen met elkaar. Zo kan je de Familiebox gemakkelijk vergelijken met bijvoorbeeld de maaltijdboxen van HelloFresh, Marley Spoon of Ekomenu. Wat zijn de voordelen van de Familiebox? En wat zijn de ervaringen van anderen? Je leest er meer over op de pagina reviews over de Familiebox
Heb je zelf ervaring met de Familiebox? Je kunt snel en eenvoudig je review plaatsen op onze site, je kunt er zelfs een foto bij plaatsen indien gewenst. 

Familiebox bestellen

Wil je het gemak van de Familiebox maaltijdbox zelf ervaren? Ben je ook benieuwd naar deze maaltijdbox? Maak dan direct gebruik van onze aantrekkelijke Familiebox korting. Je kunt nu de Familiebox maaltijdbox bestellen met een flinke korting. Door gebruik te maken van onze speciale kortingscode ontvang je maar liefst 40% korting op de maaltijdbox. Door een maaltijdbox te bestellen bij Familiebox ga je een flexibel abonnement aan. Je kunt altijd pauzeren of opzeggen. De opzegtermijn is slechts 6 dagen bij Familiebox. 
Het bestellen van de maaltijdbox werkt eenvoudig. Klik op onderstaande groene knop en je gaat direct naar de Familiebox. De kortingscode van Familiebox zal automatisch worden verrekend. Op de website van de Familiebox kies je vervolgens de box die het beste bij je past. 

Ja, ik wil de Familiebox met korting bestellen

Eigenschap bereik Eigenschap recepten Eigenschap vegetarisch Eigenschap eenmalig of proefbox Eigenschap (deels) biologisch

Alle foodboxen van Familiebox

Interessante blogs over Familiebox

Ervaringen met Familiebox

De familie box van het NRC kerstdiner werd keurig op tijd thuis afgeleverd. De ingrediënten zijn zeer vers en ook op tweede kerstdag goed te gebruiken. Alleen is het een grote tegenvaller dat de gerechten bewerkelijker zijn dan de informatie doet vermoeden. Ik maak al een aantal jaren gebruik van deze service via NRC webwinkel en het valt op dat de recepten steeds meer werk en met name voorbereiding vragen. De recepten klopten dit jaar niet wat betreft bereidingstijd en oventemperatuur. Het werd niet goed gaar en sommige gerechten vroegen zelfs de dubbele tijd en hogere temperaturen. Ik had de box voor 8 personen en kreeg het idee dat het recept voor 4 personen geschreven was. Volgend jaar toch op zoek naar een andere invulling van het kerstdiner.

Consument avatar
Nel Verploegh
cijfer:
6.3
Service
Prijs
Kwaliteit
Totaal
Heb je zelf ervaring met Familiebox? Plaats dan ook jouw mening. Alvast bedankt!