FoodboxWijzer logo

De Familiebox

Alle informatie en reviews over deze foodbox

De De Familiebox foodbox

beoordeling:
nog geen reviews geplaatst.
prijs vanaf:

€ 41.50

geef jouw mening

De Familiebox

van Familiebox

De Familiebox is een inspirerende maaltijdbox voor elk gezin. Wat voorheen Mathijs Maaltijdbox was, is nu de Familiebox van Bilder & de Clercq. In de maaltijdbox zitten alle ingrediënten die je nodig hebt voor 2, 3 of 4 complete maaltijden. Je kunt elke week zelf de gerechten kiezen die graag ontvangt. Je hebt maar liefst keus uit 12 gerechten. Daartussen zitten ook een paar luxere gerechten tussen, die je tegen een kleine vergoeding ook kunt bestellen. 

De Familiebox is verkrijgbaar in verschillende varianten: 

  • Small: voor 2 volwassenen of 1 volwassene met 2 kinderen. 
  • Medium: voor 3 volwassenen of 2 volwassenen met 2 kinderen. 
  • Large: voor 4 volwassenen of 2 volwassenen met 3 kinderen. 

Wat kost de Familiebox? 

Koken met De Familiebox maaltijdboxFamiliebox Small: 
De prijs voor 2 maaltijden per week is €36,00.
De prijs voor 3 maaltijden per week is €41,50. 
De prijs voor 4 maaltijden per week is €51,50.

Familiebox Medium: 
De prijs voor 2 maaltijden per week is €41,50.
De prijs voor 3 maaltijden per week is €57,00.
De prijs voor 4 maaltijden per week is €67,00

Familiebox Large: 
De prijs voor 2 maaltijden per week is €51,50.
De prijs voor 3 maaltijden per week is €67,00.
De prijs voor 4 maaltijden per week is €77,00. 

Goed nieuws! Wil je graag de Familiebox extra voordelig uitproberen? We hebben een couponcode waarmee je nu maar liefst 40% korting ontvangt op de Familiebox. Klik op onderstaande knop en de korting zal automatisch worden verrekend. 

Ja, ik wil de Familiebox met korting proberen

Over de Familiebox van Bilder & de clercq

De Familiebox is erop gericht het eten voor het hele gezin makkelijk en lekker te maken. Elke week heb je maar liefst de keus uit 12 gerechten. Je mag gerechten verwachten van goede kwaliteit. De recepten zijn goed te volgen en binnen 15-40 minuten staat het eten op tafel. De gerechten zullen niet alleen gevarieerd en gezond zijn, maar vallen ook snel in de smaak bij kinderen. Als je kiest voor de Familiebox ga je een flexibel lidmaatschap aan. Je kunt op elk moment makkelijk een levering annuleren of het abonnement stopzetten. Dit regel je via je online account bij de Familiebox. Let op: net als andere maaltijdboxaanbieders hanteren ze wel een opzegtermijn van 6 dagen.  

De bezorging van de Familiebox

De bezorging van de Familiebox is gratis. Elke maandagavond tussen 17.00 uur en 22.00 uur zal de box (gekoeld) worden bezorgd door PostNL. 

Eigenschap bereik Eigenschap recepten Eigenschap vegetarisch Eigenschap eenmalig of proefbox Eigenschap (deels) biologisch Eigenschap allergieen De De Familiebox is een product van Familiebox

Wat kost de De Familiebox?

Deze De Familiebox is beschikbaar in de volgende varianten. In de grafiek hiernaast is ook te zien waar de kosten per persoon op uitkomen.

2 personen € 41.50
4 personen € 57.00
5 personen € 67.00

Ervaringen met de De Familiebox

Helaas over deze specifieke foodbox nog niets. Heb je zelf ervaringen, geef dan jouw mening over de De Familiebox en help anderen met hun keuze!
Over de aanbieder Familiebox hebben we al wel 1 reviews gekregen! Lees deze vast om toch een beeld te krijgen over de foodbox.