FoodboxWijzer logo

Fruitbox

Alle informatie en reviews over deze foodbox

De Fruitbox foodbox

beoordeling:
nog geen reviews geplaatst.
prijs vanaf:

€ 14.00

geef jouw mening

Fruitbox

van Familiebox

Wil je ook met gemak elke dag 2 stuks vers fruit eten? Dat gaat je zeker lukken met de Fruitbox van Familiebox. Je kunt de Fruitbox bestellen in combinatie met de maaltijdbox van de Familiebox. In de Fruitbox van Familiebox kan je Nederlands seizoensfruit verwachten, maar ook verrassend exotisch fruit. Laat je dus verrassen met de fruitbox!

De prijs van de Fruitbox is € 14,-. Kies op de site van de Familiebox je maaltijdbox en voeg de Fruitbox vervolgens eraan toe. 

Een Fruitbox is ideaal, je krijgt wekelijks je fruit thuisbezorgd zodat je gemakkelijk aan je portie fruit komt. Ook voor gezinnen met kinderen is een Fruitbox handig. Door kinderen dagelijks fruit te laten eten, is hun voedingspatroon beter in balans. Onderzoek toont aan dat kinderen die veel fruit eten, minder zoete en vette producten eten. Leer je kinderen dus al jong voldoende fruit eten, zodat ze deze goede gewoontes voortzetten als ze volwassen zijn. Met een Fruitbox van De Familiebox zorg je voor meer gemak en heb je elke week vers fruit in huis. 

Eigenschap bereik Eigenschap recepten Eigenschap vegetarisch Eigenschap eenmalig of proefbox Eigenschap (deels) biologisch Eigenschap allergieen De Fruitbox is een product van Familiebox

Ervaringen met de Fruitbox

Helaas over deze specifieke foodbox nog niets. Heb je zelf ervaringen, geef dan jouw mening over de Fruitbox en help anderen met hun keuze!
Over de aanbieder Familiebox hebben we al wel 1 reviews gekregen! Lees deze vast om toch een beeld te krijgen over de foodbox.