FoodboxWijzer logo Speciale maaltijdbox kortingsactie

Fruit.nl fruitbox

Informatie, foto's, alle boxen en reviews met ervaringen over Fruit.nl

Bij Fruit.nl bestel je fruitboxen van kwaliteit. Met een flexibel abonnement op een fruitbox zorg je ervoor dat je wekelijks een box met vers gevarieerd kwaliteitsfruit ontvangt. In de box zit naast het seizoensfruit ook altijd een tropische verrassing. Elke week een exotisch stuk fruit in de fruitbox is een leuk extraatje. De fruitbox wordt gratis bij je thuisbezorgd. Met een bestelling van een fruitbox heb je geen langdurige contracten, je kunt de fruitbox heel eenvoudig stopzetten of pauzeren. 

Er zijn verschillende soorten fruitboxen, variërend van 20 tot 65 porties fruit per week. Kies naar aanleiding van het aantal personen jouw ideale fruitbox vol met vers fruit. Zij zorgen ervoor dat je minimaal 2 stuks fruit, per persoon, per dag kunt eten voor een gezonde levensstijl. 

Naast dat je de fruitbox wekelijks kunt ontvangen, kan je er ook voor kiezen om de fruitbox 2-wekelijks of maandelijks bij je thuis te laten bezorgen. Het is ook mogelijk om de fruitbox eenmalig te bestellen. 

Er zijn ook heerlijke sapboxen. Ideaal voor iedereen die gek is op versgeperste sappen. 
En nog een tip: bestel een fruitbox en geef de box cadeau! 

Wil je ook graag elke dag vers fruit op je werk? Je kunt hier ook heerlijk vers werkfruit bestellen. Een box vol vers fruit voor op kantoor. De ideale manier om fris en fruitig aan het werk te zijn. Alles over werkfruit en de ideale fruitboxen voor op het werk lees je hier

Eigenschap bereik Eigenschap recepten Eigenschap vegetarisch Eigenschap eenmalig of proefbox Eigenschap (deels) biologisch
Logo van Fruit.nl
beoordeling van Fruit.nl:
9
beoordeling uit 5 reviews
score schaal van 1 tot 10
geef jouw mening bekijk de reviews Youtube video

Alle foodboxen van Fruit.nl

De volgende maaltijdboxen en andere boxen zijn gekoppeld aan deze aanbieder. Klik op de maaltijdbox voor meer informatie, je leest dan alle bijzonderheden over deze box, maar ook prijzen, kortingen en als we hem getest hebben een uitgebreide review.

De nieuwste blogs over Fruit.nl

Regelmatig hebben we nieuwe informatie over Fruit.nl. Je leest onze ervaringen en het laatste nieuws. Een goede maaltijdbox blijft vernieuwen en daar kunnen we dus ook steeds iets nieuws over melden. Innovatie en nieuwe mogelijkheden volgen we op de voet. We houden je graag op de hoogte.

plaats een review

Ervaringen met Fruit.nl

Lees hier de reviews van andere bezoekers. Hoe beoordelen zij Fruit.nl? Wat is er zo goed aan deze maaltijdbox en wat zou er eventueel nog beter kunnen. Heb je zelf ervaring met deze maaltijdbox aanbieder, laat dan ook een review achter. Wij en onze bezoekers stellen dit erg op prijs.

Ik heb de fruitbox een jaar lang gratis gewonnen en ik heb hier ontzettend veel plezier van gehad! Elke keer op vrijdag was ik weer even blij als de deurbel ging. Elke week vers fruit gekregen en ook elke keer verschillend. Kortom, ik ben super tevreden!

Consument avatar
Bonnie Havekotte
cijfer:
9
Service
Prijs
Kwaliteit
Totaal

Erg tevreden over onze 2 wekelijks box altijd veel variatie. Ook heel makkelijk een box levering uit te zetten via de site. Handig als je op vakantie gaat.

Consument avatar
Mirjam
cijfer:
9
Service
Prijs
Kwaliteit
Totaal

super goede service en heerlijk fruit! Vooral het fruitje van de week is bij ons thuis een groot succes. Alle kids proeven heel dapper en vaak vinden ze het nog super lekker ook.

Consument avatar
eline kaptein
cijfer:
8.7
Service
Prijs
Kwaliteit
Totaal

Via via op Fruit.nl terecht gekomen. Eerst een eenmalige box aangeschaft om te kijken wat het inhield en dit beviel zo goed dat ik nu een 1 keer per week een standaard levering krijg. Gevarieerd fruit ( dit was nog wel eens het probleem als je zelf boodschappen doet, dat het niet gevarieerd is ), goed ingepakt en vooral lekker vers fruit ( en natuurlijk de exotische verassing, leer je ook weer nieuwe vruchten kennen ). De prijs kan afschrikken, maar het is gratis bezorgd in heel Nederland! Daar koop ik het niet voor in de supermarkt. Gewoon doen zou ik zeggen, zeker een aanrader!

Consument avatar
Timo Huipen
cijfer:
9.3
Service
Prijs
Kwaliteit
Totaal
Ga naar pagina: 
Heb je zelf ervaring met Fruit.nl? Plaats dan ook jouw mening. Alvast bedankt!