FoodboxWijzer logo Speciale maaltijdbox kortingsactie

Fruit.nl Fruitbox (middel)

Alle informatie en reviews over deze fruitbox

De Fruitbox (middel) foodbox

beoordeling van Fruitbox (middel):
6.5
beoordeling uit 2 reviews
score schaal van 1 tot 10
prijs vanaf:

€ 24.95

geef jouw mening

Bij Fruit.nl kan je verschillende soorten fruitboxen bestellen. Je kiest eenvoudig hoeveel porties fruit je wenst te ontvangen. Kies bijvoorbeeld voor Fruitbox 3, deze is geschikt voor 2 - 4 personen en bevat 40 - 45 porties fruit. Fruitbox 3 is de meest gekozen fruitbox bij Fruit.nl. De inhoud is wekelijks wisselend. Je ontvangt 5 - 7 soorten fruit in de fruitbox. Als extraatje ontvang je altijd een exotische verrassing in de box!

Deze fruitbox kost 24,95 euro inclusief gratis verzending. Je kunt deze fruitbox wekelijks, tweewekelijks, maandelijks of eenmalig bestellen. 

Uiteraard kan je ook een andere fruitbox bestellen hier. Bekijk snel welke fruitbox het beste bij jou en je gezin past. 

Eigenschap bereik Eigenschap recepten Eigenschap vegetarisch Eigenschap eenmalig of proefbox Eigenschap (deels) biologisch Eigenschap allergieen De Fruitbox (middel) is een product van Fruit.nl

Ervaringen met de Fruitbox (middel)

Nu al 2 maanden in gebruik. Wisselende inhoud en zeer goede kwaliteit fruit. Met in elke box een verrassing. Ook de mogelijkheden te pauzeren en extra bestellen zijn prima.

Consument avatar
Debby Bruyne over Fruitbox (middel)
cijfer:
8.7
Service
Prijs
Kwaliteit
Totaal

Ik heb de fruitbox besteld omdat het me wel makkelijk leek tijdens mijn kraamperiode, maar na de eerste box direct weer stopgezet. Waarom? Het eerste wat me opviel waren de overrijpe peren. Geel met veel bruine vlekken en de schil die in de doos al losliet (zie foto) Daarnaast wordt gezegd dat je 500 gr tomaatjes krijgt, maar dit was in mijn geval de helft en ook had ik een sinaasappel te weinig. Als passie vrucht kreeg ik 4 vijgen die aanvoelde als snot. Niet echt een aanmoediging om die op te gaan eten. En persoonlijk verwacht ik geen vijg als ze aangeven passie vruchten aan te bieden. Absoluut veel te duur kijkend naar de inhoud en kwaliteit van de box. Service nog geen idee van, omdat ik nog geen reactie heb opvangen op mijn klacht.

Consument avatar
Tineke Oostrik over Fruitbox (middel)
cijfer:
4.3
Service
Prijs
Kwaliteit
Totaal