FoodboxWijzer logo

Fruitboxen

Alle Fruitboxen overzichtelijk bij elkaar!

11 fruitboxen gevonden, pagina 2 van 2.
prijs vanaf:

€ 27.00

nu met korting:
€ 17

Groente & Fruit box

De Groente & Fruit box is een product van Willem&Drees

van Willem&Drees

Een biologische box vol met groente en fruit voor 2, 3 of 4 personen. Biologisch en 100% van Nederlandse boeren. Met deze Groente & Fruit Beebox kan je alle kanten op, de box bevat voor drie dagen groente en fruit. Je ontvangt in de box geen recepten. Met de Groente & Fruit Beebox kun je alle kanten op. Deze box bevat voor drie dagen...

bekijk alle informatie over de Groente & Fruit box
Nog geen reviews voor deze box.
Wees de eerste om een review te plaatsen
voor de Groente & Fruit box.
mijn review plaatsen
11
Ga naar pagina: 

Fruitboxen

Wij hebben alle fruitboxen van Nederland voor je op een rijtje gezet. Op deze manier kan je de fruitboxen eenvoudig met elkaar vergelijken. Met een fruitbox krijg je wekelijks een box met vers fruit thuisbezorgd. De ideale manier om er zo voor te zorgen dat je voldoende fruit eet. Dagelijks voldoende fruit eten schiet er nog wel eens bij in. Maar wanneer je een fruitbox in huis hebt, is de ervaring dat je eerder en meer vers fruit zult eten. Niet zo gek dus dat de fruitbox steeds populairder aan het worden is, vooral bij jonge gezinnen. Een fruitbox geeft je veel gemak en helpt je bij het in stand houden van gezonde eetgewoonten. 

De prijs van een fruitbox

Op het gebied van Fruitboxen heb je in Nederland steeds meer keus. Er zijn veel verschillende fruitboxen die bij je thuisbezorgd kunnen worden. Maar welke fruitbox is voor jou of je gezin geschikt? Hoeveel stuks fruit wens je bijvoorbeeld te ontvangen in de fruitbox? Je kunt een keuze maken uit verschillende soorten fruitboxen zoals klein, medium of groot. Je hebt al een fruitbox in huis vanaf 9.95 euro. 

Inhoud van de fruitbox

In de meeste fruitboxen ontvang je seizoensgebonden fruit. Een deel bestaat vaak uit basisfruit zoals appels, peren en bananen. De meeste fruitboxen voegen er vaak ook een paar exotische fruitsoorten aan toe. Bij een aantal fruitboxen ontvang je ook recepten. Zo kan je met het fruit uit de fruitbox verrassende gerechten maken zoals een ontbijt, smoothie of nagerecht. Dat is niet alleen leuk voor jezelf, maar ook leuk voor je kinderen. 

Niet alle fruitboxen kan je los bestellen bij de aanbieders. Bij veel aanbieders van maaltijdboxen bestel je een fruitbox in combinatie met een maaltijdbox. Als aanvulling op de maaltijdbox bestel je een goede fruitbox bij HelloFresh, Mathijs Maaltijdbox en sinds kort ook bij Marley Spoon. Een losse fruitbox kan je bijvoorbeeld bestellen bij Albert Heijn en Streekbox. Er zijn ook aanbieders die enkel biologisch fruit aanbieden in de fruitbox. 

Je ervaring met een fruitbox

Wanneer je een keus hebt gemaakt voor een fruitbox kan je ook een review achterlaten. Dat stellen we zeker op prijs. Klik hier om een review achter te laten. Met een review kan je jouw ervaring met een fruitbox delen met anderen. Op deze manier help je anderen bij het maken van een keuze voor een fruitbox. Wij vinden het erg fijn wanneer je de moeite neemt om een review over een fruitbox te plaatsen. Je kunt zelfs een eigen foto toevoegen bij de review van de fruitbox!

 1. Maaltijdboxen

  Je zit nu in de categorie maaltijdboxen. Hierin heb je de meeste selecteer en zoekopties. Je kan via dit menu ook voor een andere categorie kiezen.

 2. Eigenschappen selecteren

  Selecteer de gewenste eigenschappen van de maaltijdbox die je zoekt.

 3. Meer zoek opties

  Selecteer hier nog meer opties om de resultaten te verfijnen.

 4. Sorteren

  Sorteer de resultaten op bijvoorbeeld beoordeling of prijs.

 5. De resultaten

  Uiteindelijk zie je dan hier alle resultaten van jouw zoekopdracht en kan je een keuze maken.

 6. Opnieuw beginnen

  Je hoeft niet alles uit te vinken, klik hier om gewoon opnieuw te beginnen met het maken van een selectie.