FoodboxWijzer logo Speciale kortingsactie

Graze

De gezonde snackbox om lekker te snacken

Logo van Graze
nog geen reviews geplaatst. geef jouw mening bekijk de reviews

Voor iedereen die dol is op snacken en een makkelijke manier zoekt voor gezonde tussendoortjes is daar nu Graze! Goed nieuws, want Graze is nu eindelijk nu ook beschikbaar in Nederland. Graze biedt gezonde snackboxen aan die je (zonder abonnement) kunt bestellen. Ze passen door de brievenbus en je hoeft geen verzendkosten te betalen. Je bestelt al een proefbox voor € 6,-. Tip: gebruik onze kortingscode van Graze voor 50% korting op je snackbox, dan heb je al een snackbox in huis voor slechts € 3,-. 

Graze snackboxen 

Ben je dol op snacken maar grijp je nog wel eens naar ongezonde tussendoortjes? Dan is de snackbox van Graze een heel goed idee voor je. Met de snackbox van Graze is het een stuk makkelijker om gezonde snacks te kiezen. De dozen bevatten vier gezonde snacks, verkrijgbaar in verschillende varianten. Zo heb je altijd gezonde snacks bij de hand, met natuurlijke ingrediënten. De box is ideaal voor op je werk bijvoorbeeld, want zo heb je minder verleiding om daar voor ongezonde tussendoortjes te kiezen. Elke snack heeft minimaal één van deze gezonde ingrediënten: noten, zaden, fruit, groenten en peulvruchten of volkorengranen.

Deze gezonde snacks zitten vol met proteïne, vezels, gezonde en essentiële vitaminen en mineralen.

Hoe werkt het? 

Graze geeft je de ideale mogelijkheid om op een gezonde manier te kunnen snacken. Je kiest hier jouw favoriete snacks op basis van noten, zaden, superfoods, gedroogd fruit en chocolade. Van hartig tot zoet, bij Graze kies je de lekkerste tussendoortjes voor thuis of op je werk. Een abonnement op Graze is niet nodig. Je kiest hier je favoriete proefbox of bestel meteen je favoriete multipacks. Je ontvangt de snacks in een box op je deurmat. Iedere snack is verpakt in een portieverpakking. Handig, want zo snack je niet teveel en heb je altijd wat energie voor onderweg of achter je bureau. 

Lekkere ingrediënten in de Graze snackbox

Welke snackboxen kan ik kiezen? 

Je kunt verschillende varianten snackboxen kiezen. Kies jij voor een zoete box, een hartige box, een proteïne-box, een light box of een variatie-box. De snacks bevatten natuurlijke ingrediënten, zijn voorzien van plantaardige eiwitten, vezels, vitamines en mineralen. En fijn: de snacks zijn laag in calorieën. Bovendien verpakt in handige porties, zodat je niet snel te veel weg snoept. Het assortiment snacks blijft groeien en vernieuwen, dus dat is een goed teken. 

  • Variatie-box: met een selectie van de 4 populairste snacks van dit moment
  • Zoete box: 4 snacks voor de zoetekauwen die dol zijn op chocola en toetjes
  • Hartige box: 4 snacks voor iedereen die graag iets anders hartigs snackt dan een zak chips
  • Light box: 4 snacks met 150 kcal of minder per portie. 
  • Proteïne-box: een box met 4 favoriete proteïne-rijke snacks 

In de webshop van Graze is het ook mogelijk om je favoriete snacks in multipacks te kopen. Zo heb je altijd een voorraad snacks in huis en grijp je niet snel mis! 

  • De hartige snackbox
  • De light snackbox
  • De zoete snackbox

Probeer Graze met 50% korting

Krijg je ook al zin in een gezonde snack van Graze? Probeer dan nu de snackboxen van Graze met 50% korting uit. We hebben een tijdelijke Graze kortingscode waarmee je 50% korting ontvangt op je bestelling bij Graze. Je hebt dus al een proefbox met 4 lekkere snacks voor slechts €3,- en dat is dus wel heel voordelig. Bestel dus snel één of meerdere boxen via deze link:

Nu slecht €3 voor je eerste snackbox!

Eigenschap bereik Eigenschap recepten Eigenschap vegetarisch Eigenschap eenmalig of proefbox Eigenschap (deels) biologisch

Alle foodboxen van Graze

Ervaringen met Graze

Helaas zijn er nog geen reviews geplaatst over de aanbieder Graze.

Heb je zelf ervaring met Graze? We horen graag jouw mening over Graze en zo help anderen met hun keuze!