FoodboxWijzer logo Speciale maaltijdbox kortingsactie

Graze snackbox

De gezonde snackbox om lekker te snacken

Voor iedereen die dol is op snacken en een makkelijke manier zoekt voor gezonde tussendoortjes is daar nu Graze! Goed nieuws, want Graze is nu eindelijk nu ook beschikbaar in Nederland. Graze biedt gezonde snackboxen aan die je (zonder abonnement) kunt bestellen. Ze passen door de brievenbus en je hoeft geen verzendkosten te betalen. Je bestelt al een proefbox voor € 6,-. Tip: gebruik onze kortingscode van Graze voor 50% korting op je snackbox, dan heb je al een snackbox in huis voor slechts € 3,-. 

Graze snackboxen 

Ben je dol op snacken maar grijp je nog wel eens naar ongezonde tussendoortjes? Dan is de snackbox van Graze een heel goed idee voor je. Met de snackbox van Graze is het een stuk makkelijker om gezonde snacks te kiezen. De dozen bevatten vier gezonde snacks, verkrijgbaar in verschillende varianten. Zo heb je altijd gezonde snacks bij de hand, met natuurlijke ingrediënten. De box is ideaal voor op je werk bijvoorbeeld, want zo heb je minder verleiding om daar voor ongezonde tussendoortjes te kiezen. Elke snack heeft minimaal één van deze gezonde ingrediënten: noten, zaden, fruit, groenten en peulvruchten of volkorengranen.

Deze gezonde snacks zitten vol met proteïne, vezels, gezonde en essentiële vitaminen en mineralen.

Hoe werkt het? 

Graze geeft je de ideale mogelijkheid om op een gezonde manier te kunnen snacken. Je kiest hier jouw favoriete snacks op basis van noten, zaden, superfoods, gedroogd fruit en chocolade. Van hartig tot zoet, bij Graze kies je de lekkerste tussendoortjes voor thuis of op je werk. Een abonnement op Graze is niet nodig. Je kiest hier je favoriete proefbox of bestel meteen je favoriete multipacks. Je ontvangt de snacks in een box op je deurmat. Iedere snack is verpakt in een portieverpakking. Handig, want zo snack je niet teveel en heb je altijd wat energie voor onderweg of achter je bureau. Wij hebben zelf ook een aantal snackboxen geroefd, hier lees je onze ervaring met de Graze snackbox.

Lekkere ingrediënten in de Graze snackbox

Welke snackboxen kan ik kiezen? 

Je kunt verschillende varianten snackboxen kiezen. Kies jij voor een zoete box, een hartige box, een proteïne-box, een light box of een variatie-box. De snacks bevatten natuurlijke ingrediënten, zijn voorzien van plantaardige eiwitten, vezels, vitamines en mineralen. En fijn: de snacks zijn laag in calorieën. Bovendien verpakt in handige porties, zodat je niet snel te veel weg snoept. Het assortiment snacks blijft groeien en vernieuwen, dus dat is een goed teken. 

  • Variatie-box: met een selectie van de 4 populairste snacks van dit moment
  • Zoete box: 4 snacks voor de zoetekauwen die dol zijn op chocola en toetjes
  • Hartige box: 4 snacks voor iedereen die graag iets anders hartigs snackt dan een zak chips
  • Light box: 4 snacks met 150 kcal of minder per portie. 
  • Proteïne-box: een box met 4 favoriete proteïne-rijke snacks 

In de webshop van Graze is het ook mogelijk om je favoriete snacks in multipacks te kopen. Zo heb je altijd een voorraad snacks in huis en grijp je niet snel mis! 

  • De hartige snackbox
  • De light snackbox
  • De zoete snackbox

Probeer Graze met 50% korting

Krijg je ook al zin in een gezonde snack van Graze? Probeer dan nu de snackboxen van Graze met 50% korting uit. We hebben een tijdelijke Graze kortingscode waarmee je 50% korting ontvangt op je bestelling bij Graze. Je hebt dus al een proefbox met 4 lekkere snacks voor slechts €3,- en dat is dus wel heel voordelig. Bestel dus snel één of meerdere boxen via deze link:

Nu slecht €3 voor je eerste snackbox!

Eigenschap bereik Eigenschap recepten Eigenschap vegetarisch Eigenschap eenmalig of proefbox Eigenschap (deels) biologisch
Logo van Graze
beoordeling van Graze:
6
beoordeling uit 3 reviews
score schaal van 1 tot 10
geef jouw mening bekijk de reviews

De volgende korting van 50% hebben we verwerkt in deze knop. Klik deze aan en de korting zal zichtbaar worden op de website van Graze. Je ziet de bedragen en de korting tijdens het bestellen al aangepast worden naar deze speciale lage prijs!

De Graze snackbox kortingscode (actief)
Klik op de knop om de korting te gebruiken. Deze wordt dan direct toegepast.
Voor meer informatie en de voorwaarden, lees hier de details over de Graze kortingscode.

Alle foodboxen van Graze

De volgende maaltijdboxen en andere boxen zijn gekoppeld aan deze aanbieder. Klik op de maaltijdbox voor meer informatie, je leest dan alle bijzonderheden over deze box, maar ook prijzen, kortingen en als we hem getest hebben een uitgebreide review.

De nieuwste blogs over Graze

Regelmatig hebben we nieuwe informatie over Graze. Je leest onze ervaringen en het laatste nieuws. Een goede maaltijdbox blijft vernieuwen en daar kunnen we dus ook steeds iets nieuws over melden. Innovatie en nieuwe mogelijkheden volgen we op de voet. We houden je graag op de hoogte.

plaats een review

Ervaringen met Graze

Lees hier de reviews van andere bezoekers. Hoe beoordelen zij Graze? Wat is er zo goed aan deze maaltijdbox en wat zou er eventueel nog beter kunnen. Heb je zelf ervaring met deze maaltijdbox aanbieder, laat dan ook een review achter. Wij en onze bezoekers stellen dit erg op prijs.

'Met alle respect voor ieders mening en smaak, maarrrrr Heb gisteren, een week te laat, een proefbox mixed ontvangen. Vreselijke belazerij. Echte minibakjes en de beide bakjes met 'verschillende' nootjes zijn zo oud en taai als Methusalem. Totaal verkleurd en allesbehalve vers. Drie hapjes en het is weg. Smakeloos. Geen Crunchy noot ontdekt. En het zoet heb ik nog niet geproefd. 10 stokjes en een bakje Nutella. Normaal betaal je voor 4 minibakjes van samen 152 gram €6,00. Ongelooflijk. Ik stel voor dat iedereen voor €6,00 naar een supermarkt gaat en kijkt wat er dan in het mandje kan vallen. OK, niet klagen want ik ben er zelf ingetrapt. Ennuh, de reactie van Graze over de te late levering is echt onzin. PostNl bezorgd al weken op de afgesproken tijd!

Consument avatar
Geert
cijfer:
2
Service
Prijs
Kwaliteit
Totaal

Yes, ik ben heel blij met de Graze snacks! Ik zag het vaak op instagram voorbij komen en dacht dat ga ik voor € 3,- ook proberen. Het duurde even voor dat mijn bestelling binnen was maar verder ben ik heel blij ermee. Super handig om kleine porties lekkere snacks in huis te hebben. Zo kies ik veel eerder voor gezonde opties. Ik heb meteen 2 vriendinnen ook de box cadeau gegeven, want zij zullen dit ook heerlijk vinden.

Consument avatar
Willemijn
cijfer:
8
Service
Prijs
Kwaliteit
Totaal

Ik heb een doosje graze gekregen om te proeven. Kwam met de post. Was lekker hoor! Ik had de hartigebox. Eentje als proef is niet zo duur, 3 euro zie ik. Ik twijfel of ik er ook 6 euro voor over heb wat de normale prijs is. Maar je hoeft er niet de deur voor uit. En je hebt geen verzendkosten. Misschien dat ik het nog eens doe, was wel erg lekker. Ik hoop dat de foto het doet, kan je zien hoe je heb binnen krijgt.

Consument avatar
Tom
cijfer:
8
Service
Prijs
Kwaliteit
Totaal
Heb je zelf ervaring met Graze? Plaats dan ook jouw mening. Alvast bedankt!