FoodboxWijzer logo Speciale maaltijdbox kortingsactie

Graze Proefbox

Heel voordelig lekker snacken met deze snackbox

De Graze Proefbox foodbox

beoordeling van Graze Proefbox:
8.7
beoordeling uit 1 reviews
score schaal van 1 tot 10
prijs vanaf:

€ 6.00

geef jouw mening

De proefbox van Graze is dé manier om kennis te maken met een gezonde snackbox. Je kunt bij Graze namelijk uit heel veel verschillende smaken kiezen. Welke box past het beste bij jou? Ben je dol op zoet of hartige snacks? Of liever een mix? Het is mogelijk bij Graze om op deze manier te kiezen voor gezonde snacks in handige portie verpakkingen. De proefbox past door de brievenbus en de verzending is ook nog eens gratis. Wil je uitgebreide informatie over het merk Graze? Alle uitgebreide informatie over de Graze snackbox kan je daar ook terug lezen. We hebben zelf deze snackbox natuurlijk ook uitgeprobeerd. Je leest alles hierover in onze review over Graze, met veel foto's uiteraard.

Een voorproefje met de proefbox

De proefbox is bedoeld om kennis te maken met Graze. Deze snackbox is nieuw in Nederland. In andere landen zijn ze al veel langer actief en erg populair. En dat is niet voor niets! Bij Graze bestel je de lekkerste snacks, die met gemak op je mat vallen. Je kunt zonder abonnement allemaal lekkere en gezonde snacks kiezen. Omdat ze nieuw zijn kan je nu zelfs voor 3 euro een proefbox bestellen met onze kortingscode van 50% bij Graze. Dat is dus een hele voordelige snackbox! Hoe deze korting werkt, lees je op onze Graze kortingscode pagina.

Je betaalt eenmalig 6 euro (of de helft zo lang de kortingsactie nog loopt) en daarvoor krijg je een box met 4 verschillende snacks. Er zijn 5 verschillende proefboxen:

De variatie-box

Dit is een box met een selectie van de meest populaire snacks. De inhoud van deze snackbox is het volgende:

 • Cocoa vanilla protein flapjack 
 • Smoky barbecue crunch
 • Punchy chilli and lime nutty protein power
 • Eigen versie van dark chocolate cherry tart

De Smoky barbecue bijvoorbeeld is een nieuwe twist van chips. Het is een mix van rokerige erwten met BBQ kruiden en daarbij ook nog maïschips (lekker krokant) en chilimaïs.

De inhoud van de variatie box van Graze

De zoete box

Wij houden van zoet, maar proberen wat te minderen met suiker. Gelukkig letten ze in deze box ook op de hoeveelheid suiker. In deze box krijg je de volgende snacks:

 • Eigen versie van dark chocolate cherry tart
 • triple berry fusion
 • Coco paradise
 • Lively lemon flapjack (oat bake)

De Coco paradise bijvoorbeeld is een reconstructie van hun favoriete chocolade-kokosreep! De smaakexperts van Graze hebben gedroogde cranberry‘s gemengd met onbewerkte kokosvlokken en dit alles afgemaakt met Belgische melkchocolade.

De inhoud van de zoete box van Graze

De hartige box

Deze box heeft ook weer vier verschillende snacks voor de liefhebber van een hartige bite. Als je het doosje open doet zal je de volgende snacks aantreffen:

 • Licht gezouten sea salt crunch
 • Punchy chilli and lime nutty protein power
 • Zoete en zoute veggie protein power
 • Natural protein nuts

De inhoud van de hartige snackbox van Graze

De proteïne-box

Deze box is voor de mensen die wat extra eiwitten kunnen gebruiken. De volgende snacks in deze box hebben dat allemaal in zich:

 • Smokehouse veggie protein power
 • Salt & pepper veggie protein power
 • Natural protein nuts
 • Cocoa vanilla protein flapjack (oat bake)

De inhoud van de proteine box van Graze

De light-box

Tot slot de lichte box van de vijf. Deze box heeft snacks met minder dan 150 calorieën. Dat komt dus mooi uit als je af en toe lekker wilt snacken, maar bijvoorbeeld druk bezig bent met afvallen en je gezondheid. In deze box zal je de volgende snacks aantreffen:

 • Summery berry burst
 • Salt & pepper veggie protein power
 • Smoky barbecue crunch
 • Triple berry fusion

De graze light box en de inhoud daarvan

Welke snackbox kies jij?

Keuze genoeg dus uit heel veel lekkers bij de Graze snackbox. We zijn benieuwd naar jouw keuze. Pak de korting mee en probeer deze snackbox bijna gratis uit. Ben je enthousiast of heb je nog opmerkingen of verbeterpunten? Laat het ons weten en plaats als een van de eerste een review over deze snackbox van Graze. Wil je nog meer vergelijken, ga dan naar ons overzicht van snackboxen.

Ja, ik wil Graze proberen met 50% korting!

Eigenschap bereik Eigenschap recepten Eigenschap vegetarisch Eigenschap eenmalig of proefbox Eigenschap (deels) biologisch Eigenschap allergieen De Graze Proefbox is een product van Graze

Wat kost de Graze Proefbox?

Deze Graze Proefbox is beschikbaar in de volgende varianten. In de grafiek hiernaast is ook te zien waar de kosten per persoon op uitkomen.

Aantal personen Prijs Prijs p.p.
1 persoon€ 6,00€ 6,00
Deze prijzen zijn op basis van 1 maaltijd.

Ervaringen met de Graze Proefbox

Ik heb de proefbox deze week in huis gekregen. Ik ben er blij mee! Voor 3 euro zeer goed te doen en leuke variaties in de box. Ik zou willen dat ze altijd maar 3 euro zouden kosten, want de snacks zijn de moeite waard.

Consument avatar
Petra over Graze Proefbox
cijfer:
8.7
Service
Prijs
Kwaliteit
Totaal