FoodboxWijzer logo Speciale maaltijdbox kortingsactie

Greetz fruitboxen en bierboxen

De allerleukste cadeaus en cadeaupakketten

Voor iedereen die op zoek is naar een leuk cadeautje, kan bij Greetz gegarandeerd slagen. Van de leukste persoonlijke kaartjes tot complete cadeaupakketten voor jong en oud; hier verstuur je een leuk cadeau. Wij zijn hier gecharmeerd van de leuke cadeaupakketten vol met lekkers. Bijvoorbeeld de prachtige fruitmanden om iemand beterschap te wensen. Of een origineel bierpakketje om iemand te feliciteren. 

De webshop vol cadeaus 

Bij Greetz shop je persoonlijke cadeautjes voor jong en oud. Van kraamcadeautje, prachtige bloemen, heerlijke taarten met foto of tekst tot een luxe bierbox. De tijd van online cadeaus bestellen is voor iedereen bereikbaar met een fijne webshop zoals Greetz. De bezorging is zelfs 7 dagen per week mogelijk. 

Bij Greetz bestel je in een paar klikken de allerleukste cadeaus en cadeaupakketten.

Kies een fruitbox of fruitmand 

Bij Greetz kies je bijvoorbeeld heerlijke fruitmanden om als verrassing te versturen. Het perfecte cadeau voor iemand die bijvoorbeeld ziek is. Of om iemand te bedanken. Een gezond cadeau versturen is zeker in deze tijd een goed idee. Een fruitmand is ook de ideale verrassing als zakelijk cadeau. Er zijn verschillende fruitmanden. Zo kan je bijvoorbeeld ook kiezen voor een fruitbox met extra's zoals een sapje of nootjes. 

Ga direct naar de fruitmanden 

Fruitmand bestellen als cadeau

Geef een bierbox als cadeau

We bieden je graag een compleet overzicht van bierboxen die je online kunt bestellen. Ook de bierboxen en bierpakketten van Greetz horen daarbij. Want bij Greetz kan je ook hele leuke bierboxen bestellen en als cadeau versturen. Je kunt hier zelfs je eigen bier etiket laten maken met een eigen tekst of foto. Of bestel een compleet bierpakket en voeg je persoonlijke tekst toe op een kaartje. We zagen ook leuke combinatie-deals van cadeaus hier. Zoals een bierpakket met een boeket bloemen. 

Bekijk hier de bierboxen van Greetz 

Bierbox bestellen als cadeau bij Greetz

Eigenschap bereik Eigenschap recepten Eigenschap vegetarisch Eigenschap eenmalig of proefbox Eigenschap (deels) biologisch
Logo van Greetz
nog geen reviews geplaatst. geef jouw mening bekijk de reviews

Alle foodboxen van Greetz

De volgende maaltijdboxen en andere boxen zijn gekoppeld aan deze aanbieder. Klik op de maaltijdbox voor meer informatie, je leest dan alle bijzonderheden over deze box, maar ook prijzen, kortingen en als we hem getest hebben een uitgebreide review.

plaats een review

Ervaringen met Greetz

Lees hier de reviews van andere bezoekers. Hoe beoordelen zij Greetz? Wat is er zo goed aan deze maaltijdbox en wat zou er eventueel nog beter kunnen. Heb je zelf ervaring met deze maaltijdbox aanbieder, laat dan ook een review achter. Wij en onze bezoekers stellen dit erg op prijs.

Helaas zijn er nog geen reviews geplaatst over de aanbieder Greetz. Maar de box Fruitbox (middel) van Greetz heeft al wel 2 reviews gekregen.

Heb je zelf ervaring met Greetz? We horen graag jouw mening over Greetz en zo help anderen met hun keuze!