FoodboxWijzer logo Speciale maaltijdbox kortingsactie

Greetz Fruitbox (middel)

Alle informatie en reviews over deze fruitbox

De Fruitbox (middel) foodbox

beoordeling van Fruitbox (middel):
6.5
beoordeling uit 2 reviews
score schaal van 1 tot 10
prijs vanaf:

€ 27.99

geef jouw mening

Wil je graag iemand verrassen met een doos vol vers fruit? Deze fruitbox kan je zien als een soort fruitmand die je als cadeau kunt versturen. Het is een eenmalige box, dus je zit nergens aan vast. Deze fruitmand bevat fruit zoals druiven, kiwi, ananas, sinaasappel, mandarijnen en appel. Er zit bij deze fruitbox ook een doosje kruidenthee van Natural Temptation. In deze fruitbox kan je daarnaast ook een heerlijke reep chocola van Tony's Chocolonely vinden. 

  • Je ontvangt in deze fruitbox ongeveer 14 stuks vers kwaliteitsfruit
  • Als extraatje ontvang je in deze box een reep Tony's Chocolonely en een doosje thee
  • De fruitmand wordt verstuurd in een speciale cadeaudoos per pakketpost

Eigenschap bereik Eigenschap recepten Eigenschap vegetarisch Eigenschap eenmalig of proefbox Eigenschap (deels) biologisch Eigenschap allergieen De Fruitbox (middel) is een product van Greetz

Ervaringen met de Fruitbox (middel)

Nu al 2 maanden in gebruik. Wisselende inhoud en zeer goede kwaliteit fruit. Met in elke box een verrassing. Ook de mogelijkheden te pauzeren en extra bestellen zijn prima.

Consument avatar
Debby Bruyne over Fruitbox (middel)
cijfer:
8.7
Service
Prijs
Kwaliteit
Totaal

Ik heb de fruitbox besteld omdat het me wel makkelijk leek tijdens mijn kraamperiode, maar na de eerste box direct weer stopgezet. Waarom? Het eerste wat me opviel waren de overrijpe peren. Geel met veel bruine vlekken en de schil die in de doos al losliet (zie foto) Daarnaast wordt gezegd dat je 500 gr tomaatjes krijgt, maar dit was in mijn geval de helft en ook had ik een sinaasappel te weinig. Als passie vrucht kreeg ik 4 vijgen die aanvoelde als snot. Niet echt een aanmoediging om die op te gaan eten. En persoonlijk verwacht ik geen vijg als ze aangeven passie vruchten aan te bieden. Absoluut veel te duur kijkend naar de inhoud en kwaliteit van de box. Service nog geen idee van, omdat ik nog geen reactie heb opvangen op mijn klacht.

Consument avatar
Tineke Oostrik over Fruitbox (middel)
cijfer:
4.3
Service
Prijs
Kwaliteit
Totaal