FoodboxWijzer logo Speciale kortingsactie

HelloFresh

Informatie, foto's, alle boxen en reviews met ervaringen over HelloFresh

Logo van HelloFresh
beoordeling van HelloFresh:
7.2
beoordeling uit 18 reviews
score schaal van 1 tot 10
geef jouw mening bekijk de reviews Youtube video

HelloFresh; de populaire (wereldwijde) maaltijdbox-bezorger. HelloFresh is op dit moment de grootste op het gebied van maaltijdboxen in Nederland. Elke week bereiden duizenden gezinnen in Nederland gezonde, snelle maaltijden met de HelloFresh box. Met een maaltijdbox van HelloFresh ontvang je wekelijks een complete foodbox met verse ingrediënten en recepten.

HelloFresh box

Je kunt kiezen voor een maaltijdbox abonnement voor 3, 4 of 5 gezonde maaltijden per week.
Het lidmaatschap is flexibel bij HelloFresh, dus als je een keer een week wilt pauzeren, regel je dat eenvoudig op de site van HelloFresh. Elke wijziging kan je regelen tot woensdagavond 23:59 uur. Ook opzeggen is altijd mogelijk. Je zit dus nergens aan vast bij HelloFresh. 

 Het abonnement is sterk verbeterd bij HelloFresh;
je zit met het flexibele lidmaatschap nergens meer aan vast. 

Via je online account bij HelloFresh kan je alles eenvoudig zelf regelen. Het flexibele lidmaatschap wat je aangaat als je klant wordt bij HelloFresh werkt ideaal. Ga je op vakantie of heb je even geen zin in de maaltijdbox? Je pauzeert de box eenvoudig in je account. In je online account kies je wekelijks ook de inhoud van je maaltijdbox. Je hebt inmiddels de keus uit maar liefst 14!
De bezorging van de HelloFresh box is altijd gratis. 

Kies nu een HelloFresh Box met korting

Vergelijk HelloFresh maaltijdbox

Informatie over de HelloFresh maaltijdboxJe kunt hier alle HelloFresh maaltijdboxen vergelijken. Wil je meer weten over de Originalbox van HelloFresh? Of zoek je naar ervaringen met de Familybox van HelloFresh? Op Foodboxwijzer.nl kan je elke populaire maaltijdbox vinden. Vergelijk HelloFresh met de andere maaltijdboxen zoals bijvoorbeeld de box van AH Allerhande en Ekomenu. Vergelijk de maaltijdboxen op basis van prijs, inhoud, reviews of zoek op kortingscodes van maaltijdboxen. Selecteer eigenschappen van maaltijdboxen die jij belangrijk vindt en we tonen je de beste opties. Heb je zelf ervaring met HelloFresh? Wij zijn dan benieuwd naar je mening.  
 

HelloFresh maaltijdbox bestellen

HelloFresh logoWat zorgt ervoor dat de maaltijdbox van HelloFresh wereldwijd zo populair is? HelloFresh biedt veel voordelen, bijvoorbeeld de vele bezorgdagen en de grote keus uit gerechten elke week. Ervaar het zelf en maak direct gebruik van onze aantrekkelijke HelloFresh korting. Je kunt nu de HelloFresh maaltijdbox bestellen met een flinke korting. Door gebruik te maken van onze speciale kortingscode ontvang je maar liefst 50% korting op de eerste maaltijdbox.
Het bestellen werkt eenvoudig. Klik op onderstaande groene knop en je gaat direct naar HelloFresh. De kortingscode van HelloFresh zal automatisch worden verrekend. Op de website van HelloFresh kies je de box die het beste bij je past.
Klik op 'box bekijken' en kies het gewenste aantal personen. Het verdere bestelproces spreekt voor zich. 

Ja, ik wil een HelloFresh maaltijdbox met korting bestellen

Je kunt kiezen uit verschillende maaltijdboxen bij HelloFresh: 

  • Hellofresh box met receptenOriginalbox (beschikbaar voor 1 t/m 6 personen met 3, 4 of 5 maaltijden)
  • Veggiebox (beschikbaar voor 1 t/m 6 personen met 3 of 4 maaltijden)
  • Familybox (beschikbaar voor 1 t/m 6 personen met 3, 4 of 5 maaltijden)
  • Quick & Easy box (beschikbaar voor 1 t/m 6 personen met 3 maaltijden)

Van deze boxen kan je ook eenmalig een proefbox bestellen bij HelloFresh. Zo kan je eenvoudig een maaltijdbox uitproberen,
zonder ergens aan vast te zitten.
Tip: gebruik onze kortingscode van HelloFresh

Recepten kiezen bij HelloFresh

Kies zelf de gerechten bij HelloFresh

Bij HelloFresh kan je wekelijks kiezen welke gerechten jij graag in de box ontvangt. Je hebt elke week de keus uit maar liefst 14. Zo kies je zelf de lekkerste gerechten voor in jouw maaltijdbox. In ons blog lees je meer over zelf je gerechten kiezen bij HelloFresh. Sinds kort geeft HelloFresh je de mogelijkheid om elke week een premium gerecht te kiezen. Je kunt een premiumgerecht van HelloFresh als een restaurant-waardig gerecht zien. Het gerecht bevat extra luxe producten en met iets meer culinaire bereidingswijzen geef je nóg meer smaak aan je gerecht. Leer elke week iets nieuws met het Premium gerecht en maak indruk! 
Ga je liever voor snelle, voedzame en gezonde maaltijden? Kies dan elke week de Quick en Easy gerechten van HelloFresh. 

Welke box je ook kiest bij HelloFresh, je kunt altijd kiezen uit alle gerechten.  

Daarnaast bestel je tegelijk met je maaltijdbox ook hele handige extra's bij HelloFresh. Zo is bijvoorbeeld de fruitbox of ontbijtbox erg populair. En sinds kort kan je bij je maaltijdbox ook een wijnbox bestellen bij HelloFresh. Nieuw bij HelloFresh zijn de desserts. Je kunt bij je maaltijdbox nu ook toetjes bestellen om je maaltijd helemaal compleet te maken. 

Bezorging HelloFresh

Ze bezorgen je box op zaterdag, zondag, maandag, dinsdag of woensdag gratis bij je thuis. Je kiest de dag dat het jou het beste uit komt. Na het ontvangen van de box zet je met de ingrediënten en het receptenboekje binnen 20-40 minuten een gezonde maaltijd op tafel. 

Onze HelloFresh ervaring

Benieuwd naar onze HelloFresh ervaring? Wij hebben inmiddels verschillende boxen van HelloFresh getest en delen graag onze ervaring met deze maaltijdboxen.
Uitgebreide testen met ervaringen met de maaltijdbox, voor- en nadelen van HelloFresh en meer in ons blog: 

Nieuwste test HelloFresh Box: HelloFresh familiebox test

Lees hier de nieuwste review over HelloFresh

Nog meer ervaringen met de HelloFresh maaltijdbox: 

Met deze informatie, ervaringen van ons testpanel en de reviews hieronder krijg je al snel een beeld of de maaltijdbox van HelloFresh ook voor jullie geschikt is. Vergeet ook niet de kortingscode van HelloFresh maaltijdbox te gebruiken als je de box eens voordelig wilt uitproberen! 

Ga naar HelloFresh

Eigenschap bereik Eigenschap recepten Eigenschap vegetarisch Eigenschap eenmalig of proefbox Eigenschap (deels) biologisch

Alle foodboxen van HelloFresh

Interessante blogs over HelloFresh

Ervaringen met HelloFresh

We ontvangen sinds 15 maanden de vijf-dagen box van HelloFresh voor 4 personen. Eten is goed. Afwisselende recepten. Sommige succesvolle gerechten komen geregeld in een aangepaste vorm terug. De afgelopen maanden is de service van HelloFresh sterk verbeterd. Nu ook online chat mogelijk. Hieronder de voor-en nadelen op een rijtje: Sterke punten: Vijf dagen box mogelijk. 10 maaltijden per week waaruit je kunt kiezen. Veel niet-Nederlandse gerechten. Daar moet je dus wel van houden. Ingrediënten blijven lang goed. Uitstekende vegetarische gerechten, met verrassende combinaties. Bezorging is uitstekend. Nooit te laat geweest. Nadelen: Kleine porties. Voor ons gezin met twee tieners zijn de porties zo'n 2 keer per week krap bemeten. Eten gaat bijna altijd op. Vooral de hoeveelheden vlees en vis zijn beperkt. Bananen uit fruitbox komen gekneusd aan. (Fruitbox hebben we daarom recent opgezegd). Sommige gerechten zijn behoorlijk bewerkelijk (30-40 min). Door HelloFresh is koken leuker geworden en zijn we veel gevarieerder gaan eten.

Consument avatar
Anne
cijfer:
8
Service
Prijs
Kwaliteit
Totaal

Ik had met een winactie een grote box gewonnen, en daar heb ik heel erg van genoten! Ik vind het ideaal dat het recept erbij zit en het word allemaal zo makkelijk gemaakt! Het eten is ook heerlijk en lekker vers. Ik ga zeker een abbonnement nemen voor HelloFresh! Nog heel erg bedankt voor de gratis box, en wat een super service dat jullie mij alsnog opgezocht hebben via internet om mij de prijs te geven, aangezien ik bij de winactie een verkeerd e-mailadres heb neergezet. Al met al, top! En ik raad het iedereen aan.

Consument avatar
Lique Kamps
cijfer:
10
Service
Prijs
Kwaliteit
Totaal

We hebben al een aantal keren de freshbox ontvangen en zijn er tevreden over. Een keer is de bestelde box niet in hun systeem doorgevoerd omdat men bezig was met een update van de website en dat op de laatste dag dat je je box kon aanzetten. Niet erg handig. Via de app de box bestellen mocht helaas ook niet werken. Verder hebben we nu voor de 1e keer een klein gemis in de box, een kruid ontbreekt. De produkten zien er altijd goed uit en ook de laatste dag nog prima bruikbaar. Voor grote eters mogen de porties wel wat groter. Kortom, we zijn erg blij met de box en de maaltijden. Je eet eens op een ander manier je geijkte groente.

Consument avatar
christina
cijfer:
9
Service
Prijs
Kwaliteit
Totaal

Wij hebben nu drie keer de HelloFresh FamilyBox geprobeerd (dus 9 maaltijden). De laatste keer tegen heug en meug omdat je volgens de overeenkomst minimaal drie boxen moet afnemen, voor je kunt opzeggen. De prijs is vrij fors, maar je betaalt natuurlijk ook voor het gemak, de service en de recepten. De ingredienten zijn goed, maar de recepten moet je van houden. Er zijn heel vaak fruit doorheen, waardoor bijna alles zoet smaakt. Verder is zo'n drie kwartier koken natuurlijk best lang in een druk gezin. Opzeggen wordt ook erg ontmoedigd, is niet eenvoudig via de website.

Consument avatar
Frans
cijfer:
5
Service
Prijs
Kwaliteit
Totaal
Ga naar pagina: 
Heb je zelf ervaring met HelloFresh? Plaats dan ook jouw mening. Alvast bedankt!