FoodboxWijzer logo

HelloFresh

Informatie, foto's, alle boxen en reviews met ervaringen over HelloFresh

Actieve kortingscode beschikbaar! Profiteer van korting bij HelloFresh.
Klik op de knop en vul deze kortingscode in: CON25NOV.
Logo van HelloFresh
beoordeling:
7.2
beoordeling uit 18 reviews
score schaal van 1 tot 10
geef jouw mening bekijk de reviews Youtube video

HelloFresh bezorgt wekelijks complete maaltijdboxen met verse ingrediënten en recepten. Je kunt kiezen voor een maaltijdbox abonnement voor 3 of 5 gezonde maaltijden per week. Het lidmaatschap is flexibel bij HelloFresh, dus als je een keer een week wilt pauzeren, regel je dat eenvoudig op de site. Ze bezorgen je box op zaterdag, zondag, maandag, dinsdag of woensdag gratis bij je thuis. Je kiest de dag dat het jou het beste uit komt. Na het ontvangen van de box zet je met de ingrediënten en het receptenboekje binnen 30 minuten een gezonde maaltijd op tafel. 

Bij HelloFresh kan je wekelijks kiezen welke gerechten jij graag in de box ontvangt. Je hebt elke week de keus uit maar liefst 10 gerechten. Zo kies je zelf de lekkerste gerechten voor in jouw maaltijdbox. 

Frequentie van de maaltijdbox: wekelijks, maar je lidmaatschap is flexibel dus pauzeren is altijd mogelijk. HelloFresh bezorgt door heel Nederland en nu óók op de Waddeneilanden!

Je kunt kiezen uit verschillende maaltijdboxen bij HelloFresh: 

  • Originalbox (beschikbaar voor 1 t/m 6 personen met 3 of 5 maaltijden)
  • Veggiebox (beschikbaar voor 1 t/m 6 personen met 3 maaltijden)
  • Familybox (beschikbaar voor 1 t/m 6 personen met 3 maaltijden)

Van deze boxen kan je ook eenmalig een proefbox bestellen bij HelloFresh. Zo kan je eenvoudig een maaltijdbox uitproberen, zonder ergens aan vast te zitten. 

Daarnaast bestel je tegelijk met je maaltijdbox ook hele handige extra's bij HelloFresh. Zo is bijvoorbeeld de fruitbox of ontbijtbox erg populair. En sinds kort kan je bij je maaltijdbox ook een wijnbox bestellen bij HelloFresh.  

Wij hebben met ons testpanel ook een uitgebreide test gedaan met de maaltijdbox van HelloFresh. Wij hebben de originalbox met 5 gerechten uitgeprobeerd en delen graag onze ervaringen met deze foodbox. Je leest ervaringen, voor- en nadelen van HelloFresh en meer in ons blog 'HelloFresh maaltijdbox uitgebreid getest'. Ook heeft ons testpanel de Veggiebox van HelloFresh uitgebreid getest. Je leest hier meer over deze vegetarische maaltijdbox. 

Wist je dat er momenteel een leuke winactie is bij HelloFresh? Je leest er hier meer over en doe snel mee! 

Met deze informatie, ervaringen van ons testpanel en de reviews hieronder krijg je al snel een beeld of de maaltijdbox van HelloFresh ook voor jullie geschikt is. Vergeet ook niet de kortingscode van HelloFresh maaltijdbox hieronder als je de box eens voordelig wilt uitproberen!

Eigenschap bereik Eigenschap recepten Eigenschap vegetarisch Eigenschap eenmalig of proefbox Eigenschap (deels) biologisch

Alle foodboxen van HelloFresh

Interessante blogs over HelloFresh

Ervaringen met HelloFresh

We ontvangen sinds 15 maanden de vijf-dagen box van HelloFresh voor 4 personen. Eten is goed. Afwisselende recepten. Sommige succesvolle gerechten komen geregeld in een aangepaste vorm terug. De afgelopen maanden is de service van HelloFresh sterk verbeterd. Nu ook online chat mogelijk. Hieronder de voor-en nadelen op een rijtje: Sterke punten: Vijf dagen box mogelijk. 10 maaltijden per week waaruit je kunt kiezen. Veel niet-Nederlandse gerechten. Daar moet je dus wel van houden. Ingrediënten blijven lang goed. Uitstekende vegetarische gerechten, met verrassende combinaties. Bezorging is uitstekend. Nooit te laat geweest. Nadelen: Kleine porties. Voor ons gezin met twee tieners zijn de porties zo'n 2 keer per week krap bemeten. Eten gaat bijna altijd op. Vooral de hoeveelheden vlees en vis zijn beperkt. Bananen uit fruitbox komen gekneusd aan. (Fruitbox hebben we daarom recent opgezegd). Sommige gerechten zijn behoorlijk bewerkelijk (30-40 min). Door HelloFresh is koken leuker geworden en zijn we veel gevarieerder gaan eten.

Consument avatar
Anne
cijfer:
8
Service
Prijs
Kwaliteit
Totaal

Ik had met een winactie een grote box gewonnen, en daar heb ik heel erg van genoten! Ik vind het ideaal dat het recept erbij zit en het word allemaal zo makkelijk gemaakt! Het eten is ook heerlijk en lekker vers. Ik ga zeker een abbonnement nemen voor HelloFresh! Nog heel erg bedankt voor de gratis box, en wat een super service dat jullie mij alsnog opgezocht hebben via internet om mij de prijs te geven, aangezien ik bij de winactie een verkeerd e-mailadres heb neergezet. Al met al, top! En ik raad het iedereen aan.

Consument avatar
Lique Kamps
cijfer:
10
Service
Prijs
Kwaliteit
Totaal

We hebben al een aantal keren de freshbox ontvangen en zijn er tevreden over. Een keer is de bestelde box niet in hun systeem doorgevoerd omdat men bezig was met een update van de website en dat op de laatste dag dat je je box kon aanzetten. Niet erg handig. Via de app de box bestellen mocht helaas ook niet werken. Verder hebben we nu voor de 1e keer een klein gemis in de box, een kruid ontbreekt. De produkten zien er altijd goed uit en ook de laatste dag nog prima bruikbaar. Voor grote eters mogen de porties wel wat groter. Kortom, we zijn erg blij met de box en de maaltijden. Je eet eens op een ander manier je geijkte groente.

Consument avatar
christina
cijfer:
9
Service
Prijs
Kwaliteit
Totaal

Wij hebben nu drie keer de HelloFresh FamilyBox geprobeerd (dus 9 maaltijden). De laatste keer tegen heug en meug omdat je volgens de overeenkomst minimaal drie boxen moet afnemen, voor je kunt opzeggen. De prijs is vrij fors, maar je betaalt natuurlijk ook voor het gemak, de service en de recepten. De ingredienten zijn goed, maar de recepten moet je van houden. Er zijn heel vaak fruit doorheen, waardoor bijna alles zoet smaakt. Verder is zo'n drie kwartier koken natuurlijk best lang in een druk gezin. Opzeggen wordt ook erg ontmoedigd, is niet eenvoudig via de website.

Consument avatar
Frans
cijfer:
5
Service
Prijs
Kwaliteit
Totaal
Ga naar pagina: 
Heb je zelf ervaring met HelloFresh? Plaats dan ook jouw mening. Alvast bedankt!