FoodboxWijzer logo Speciale maaltijdbox kortingsactie

Familybox van HelloFresh

De maaltijdbox voor het hele gezin

De Familybox foodbox

nog geen reviews geplaatst.
prijs vanaf:

€ 40.95

geef jouw mening

Elke week gezond koken voor je hele gezin? Dat kan nu met snelle, gezonde gerechten uit de Familybox van HelloFresh. Met deze speciale gezins- of familie maaltijdbox zet jij vliegensvlug heerlijke, gezonde gerechten op tafel waar je kinderen ook blij van worden. De Familybox bevat alle ingrediënten voor 3, 4 of 5 gevarieerde maaltijden voor het hele gezin. De maaltijdbox is er voor 1 tot 6 personen. 

Bekijk hier direct de Familybox van HelloFresh

De eigenschappen van de Familybox op een rij

  • Je kunt de Familybox bestellen voor 1 tot 6 personen. 
  • De Familybox bevat elke week 3, 4 of 5 gerechten. 
  • De Familybox is de ideale maaltijdbox voor gezinnen met (jonge) kinderen. 
  • Je kunt HelloFresh de gerechten van de box laten bepalen, maar je kan ook elke week zelf gerechten kiezen. 
  • Je hebt elke week de keus uit 30. 
  • De gerechten die standaard in de Familybox zitten zijn eenvoudig en snel te bereiden (en weinig afwas!). 
  • De gerechten zullen ook snel in de smaak vallen bij kinderen. De smaken van de gerechten zijn toegankelijk voor kinderen. 
  • Af en toe zitten er ook leuke extraatjes in de Familybox, zoals kleurplaten voor de kinderen. 
  • Een abonnement op de Familybox is flexibel. Je kunt dus altijd de box pauzeren of overslaan. Je regelt het gemakkelijk zelf via je online account of via de app.

Met de Familybox zet je in 20 minuten een gezonde, gevarieerde maaltijd op tafel voor je gezin. 

Wat kost de Familybox?

HelloFresh familybox is een maaltijdbox voor gezinnen met kinderenWil jij graag deze maaltijdbox proberen? Dan raden we je allereerst aan om onze kortingscode van HelloFresh te gebruiken. Daarmee ontvang je altijd een flinke korting op je eerste maaltijdbox. Vaak (als deze nog actief is) krijg je ook nog eens korting op de tweede en derde maaltijdbox. Een uitstekende manier om voordelig in te stappen zeg maar. Je hebt al een Familybox (voor 1 persoon) voor maar 35,95 euro. Met onze kortingscode ontvang je op de eerste box maar liefst 50% korting.  De Familybox voor 4 personen met 3 maaltijden kost normaal 61.95 euro. Ook deze maaltijdbox kan je nu bestellen met hoge korting.

Probeer de Familybox nu met hoge korting en ervaar zelf het gemak van een maaltijdbox in een druk gezin. 

Bezorging van de Familybox

De bezorging van de Familybox is gratis. Je hebt de keus uit verschillende bezorgdagen. Let op: een abonnement bij is altijd flexibel, je kan dus pauzeren of een keer overslaan als je dit wilt. Een abonnement kan je ook altijd stopzetten dus je zit nergens aan vast. Je regelt alles erg handig na inloggen op je eigen pagina bij HelloFresh. Zo kies je bijvoorbeeld je gewenste leverdag en uiteraard je aankomende gerechten kiezen. 

Bekijk de Familybox gerechten en bestel met korting

Eigenschap bereik Eigenschap recepten Eigenschap vegetarisch Eigenschap eenmalig of proefbox Eigenschap (deels) biologisch Eigenschap allergieen De Familybox is een product van HelloFresh

Wat kost de Familybox?

Deze Familybox is beschikbaar in de volgende varianten. In de grafiek hiernaast is ook te zien waar de kosten per persoon op uitkomen.

Aantal personen Prijs Prijs p.p.
1 persoon€ 35,95€ 35,95
2 personen€ 40,95€ 20,48
3 personen€ 51,95€ 17,32
4 personen€ 61,95€ 15,49
5 personen€ 71,95€ 14,39
6 personen€ 80,95€ 13,49
Deze prijzen zijn op basis van 3 maaltijden.

We hebben de Familybox zelf ook uitgebreid getest!

De uitgeteste foodbox Familybox
De Familybox is een product van HelloFresh

Familybox van HelloFresh

De Familybox van HelloFresh wilden we ook nog graag testen en dit hebben we ook weer uitgebreid gedaan. Met veel foto's een ook een filmpje van de gerechten die we gemaakt hebben. Hoe viel deze box in de smaak? Je leest het uitgebreide test verslag hier.

Ervaringen met de Familybox

Helaas over deze specifieke foodbox nog niets. Heb je zelf ervaringen, geef dan jouw mening over de Familybox en help anderen met hun keuze!
Over de aanbieder HelloFresh hebben we al wel 21 reviews gekregen! Lees deze vast om toch een beeld te krijgen over de foodbox.