FoodboxWijzer logo Speciale maaltijdbox kortingsactie

FruitBox van HelloFresh

Bestel extra fruit en zorg dat je gezond blijft!

De FruitBox foodbox

beoordeling van FruitBox:
8.3
beoordeling uit 1 reviews
score schaal van 1 tot 10
prijs vanaf:

€ 14.00

geef jouw mening

Elke week voldoende fruit eten? Dat gaat vanaf nu zeker lukken met een verrassende fruitbox. De fruitbox van HelloFresh is een aanvullende box op een maaltijdbox en wint aan populariteit. Met een fruitbox heb je elke week voldoende fruit in huis. Voor inspiratie zit er elke week een verrassend recept in de fruitbox. 

Fruitbox van HelloFresh

De fruitbox van HelloFresh bevat zowel Hollands seizoensfruit als exotisch fruit. De inhoud van de box is elke week anders en is afgestemd op het seizoen. De medium Fruitbox bevat gemiddeld 15 stuks fruit en de large Fruitbox gemiddeld 30 stuks. Een abonnement op de fruitbox is flexibel, pauzeren of een week overslaan is dus altijd mogelijk.

Fruit op tafel van de HelloFresh fruitbox 

Prijs van Hellofresh Fruitbox 

Fruitbox Aantal stuks fruit Prijs
Fruitbox Medium gemiddeld 15 stuks € 14,-
Fruitbox Large gemiddeld 30 stuks € 22,-

De bezorging van de fruitbox is altijd gratis. Je kunt een fruitbox bij HelloFresh alleen bestellen in combinatie met een maaltijdbox. Laat je verrassen door de inhoud van de box en probeer elke week het fruit-recept voor nieuwe inspiratie. 

Ga direct naar HelloFresh en bestel de fruitbox met korting

Eigenschap bereik Eigenschap recepten Eigenschap vegetarisch Eigenschap eenmalig of proefbox Eigenschap (deels) biologisch Eigenschap allergieen De FruitBox is een product van HelloFresh

Wat kost de FruitBox?

Deze FruitBox is beschikbaar in de volgende varianten. In de grafiek hiernaast is ook te zien waar de kosten per persoon op uitkomen.

Aantal personen Prijs Prijs p.p.
2 personen€ 14,00€ 7,00
4 personen€ 22,00€ 5,50

Ervaringen met de FruitBox

Wij hebben de fruitbox al een paar maanden in combinatie met de maaltijdbox. Het bevalt ons zeer goed. We vinden de kwaliteit van het fruit goed. Lekker afwisselend. Het spoort ons in elk geval aan om wekelijks voldoende fruit te eten. En het is nog lekker ook.

Consument avatar
Saskia over FruitBox
cijfer:
8.3
Service
Prijs
Kwaliteit
Totaal