FoodboxWijzer logo Speciale maaltijdbox kortingsactie

Gourmet Kerstbox van HelloFresh

Gezellig gourmetten met kerst, alles in huis zonder zorgen!

De Gourmet Kerstbox foodbox

nog geen reviews geplaatst.
prijs vanaf:

€ 50.00

geef jouw mening

Zin om feestelijk te gourmettten met kerst dit jaar? Met de HelloFresh Gourmetbox ga jij dit jaar voor gemak en luxe tijdens de kerstdagen! Je tovert met de Gourmet kerstbox van HelloFresh een compleet en luxe kerstmenu op tafel en je maakt er echt een feestje van. Omdat iedereen aan tafel zijn gerechtjes klaar maakt, staat niemand (op wat simpele voorbereiding na) lang in de keuken. 

Ga direct naar de Gourmetbox

Goed om te weten: de kerstboxen van HelloFresh zijn los te bestellen - je hoeft geen abonnee te zijn van HelloFresh. Je zit met de koop van een kerstbox dus niet vast aan een abonnement en je kerstbox wordt gratis thuisbezorgd. Kies dit jaar voor gemak en bestel een complete kerstbox. Dat voorkomt je veel kerststress en je kunt de supermarkt dit jaar heerlijk (en dus coronaproof) vermijden.

Gourmetbox 2022 van HelloFresh

Gourmetbox HelloFresh 2021Met de gourmetbox van HelloFresh heb je direct alles in huis om deze kerst met je familie of vrienden feestelijk te gourmetten. De box is er voor 2 tot 8 personen. Meer nodig? Dan bestel je eenvoudig meerdere boxen zodat je precies genoeg in huis hebt. Deze luxe gourmetbox voor de kerst bevat 8 heerlijke gerechtjes die met een simpele voorbereiding snel op tafel staan. Met de gourmetbox van HelloFresh ontvang je geen standaard gourmetschotel, maar mag je wat meer luxe gerechtjes verwachten.

 

Volop variatie in de gourmetbox van HelloFresh; met de gerechtjes van vis, vlees tot groentespiesjes is er voor elk wat wils. Met de Gourmetbox van HelloFresh hoef je niet lang in de keuken te staan - op wat simpele voorbereiding na ben je in een uurtje klaar. Zo houd jij meer tijd over om te genieten van elkaar en natuurlijk het lekkere eten! 

Je kunt deze box bestellen t/m 18 december 2022. Je ontvangt deze box dan op 23 december of 24 december.
Je kunt tijdens het bestellen zelf je voorkeur voor een bezorgdag aangeven. De bezorging is gratis. 

Verschillende gerechten uit de gourmetbox voor kerst van hello fresh

Wat ontvang je in de HelloFresh Gourmetbox? 

Je ontvangt in de HelloFresh Gourmetbox alle ingrediënten voor 8 feestelijke gerechtjes.
Reken op een uurtje voorbereiding en je bent klaar voor dit gourmetfeestje! 

 • Vlees- en veggiekwartet met kipsate, worstjes, veganuggets en wildzwijnburgers
 • Visduo van kabeljauw en garnalen
 • Aardappelblokjes met raclettekaas
 • Baquette met zelfgemaakte kruidenboter
 • Geroosterde groente
 • Salade met appel en komkommer
 • Scrambled shakshuka
 • Perencrumble met Griekse yoghurt 

Uit je eigen keukenkast heb je slechts de volgende basis ingrediënten nodig: olijfolie, roomboter en peter & zout. 

Ben je benieuwd naar de recepten behorend bij de Gourmetbox? Je kunt de receptenkaarten van de HelloFresh gourmetbox van te voren al online bekijken. 

Ga direct naar de gourmetbox van HelloFresh

HelloFresh Gourmetbox bestellen

Je ontvangt alle producten voor een complete gourmet tijdens kerstWil jij in 2022 graag goed voor de dag komen met een heerlijke kerstbox? HelloFresh helpt je dit jaar ook weer een handje met het aanbod van verschillende soorten kerstboxen. Je kunt nu de HelloFresh Gourmetbox bestellen en je ontvangt alle producten om heerlijk te gaan gourmetten. Met slechts een uur voorbereiding zet jij alles klaar voor een zorgeloos gourmet-feestje. En let op: iedereen kan een gourmetbox bestellen. Je zit daarna nergens aan vast. De kerstboxen zijn zonder abonnement.

 

De prijzen van de HelloFresh Gourmetbox zijn in 2022: 

 • Kerstbox Gourmetbox 2 personen: € 50,-
 • Kerstbox Gourmetbox 4 personen: € 70,-
 • Kerstbox Gourmetbox 6 personen: € 90,-
 • Kerstbox Gourmetbox 8 personen: € 110,-

Je kunt de HelloFresh kerstboxen bestellen t/m 18 december 2022. De bezorging van de kerstbox is op 23 of 24 december. Let op; je hoeft geen abonnee te zijn bij HelloFresh om de kerstbox te kunnen bestellen. De kerstboxen zijn los te bestellen. 

Hoofdgerecht uit kerstbox deluxe van HelloFreshJe kunt ook een andere variant kerstbox bestellen bij HelloFresh. Zo is er ook de Kerstbox Deluxe met een 4-gangen-diner. Met ongeveer 2 uur voorbereiding voor dit kerstdiner zet jij een indrukwekkend kerstmenu op tafel met de HelloFresh kerstbox. Uiteraard lees je bij alle kerstboxen meer informatie over de verschillende kerstboxen van 2022 en kan je de kerstboxen ook vergelijken op prijs, inhoud en meer. 
 

 

 

Extra's bestellen bij de Gourmetbox

Wijnbox bestellen
Na het succes van vorig jaar kan je ook dit jaar een wijnbox bestellen bij je kerstmenu van HelloFresh. De wijnen in de wijnbox van HelloFresh matchen perfect bij de gerechten uit de kerstbox. 

Wijnbox met wijnen behorend bij de gourmetboxJe ontvangt in de wijnbox drie verschillende wijnen (6 flessen) die perfect passen bij de Gourmetbox. 

De wijnbox bij de Gourmetbox bevat:

 • Witte wijn, Artimone Grillo, Italie, 2021
 • Witte wijn, Sutton Hill Chardonnay, Australië, 2021
 • Rode wijn, Campo di Marzo Primitivo, Italië, 2021

Ga direct naar de Gourmetbox HelloFresh

Eigenschap bereik Eigenschap recepten Eigenschap vegetarisch Eigenschap eenmalig of proefbox Eigenschap (deels) biologisch Eigenschap allergieen De Gourmet Kerstbox is een product van HelloFresh

Wat kost de Gourmet Kerstbox ?

Deze Gourmet Kerstbox is beschikbaar in de volgende varianten. In de grafiek hiernaast is ook te zien waar de kosten per persoon op uitkomen.

Aantal personen Prijs Prijs p.p.
2 personen€ 50,00€ 25,00
4 personen€ 70,00€ 17,50
6 personen€ 90,00€ 15,00
8 personen€ 110,00€ 13,75
Deze prijzen zijn op basis van 1 maaltijd.

Ervaringen met de Gourmet Kerstbox

Helaas over deze specifieke foodbox nog niets. Heb je zelf ervaringen, geef dan jouw mening over de Gourmet Kerstbox en help anderen met hun keuze!
Over de aanbieder HelloFresh hebben we al wel 21 reviews gekregen! Lees deze vast om toch een beeld te krijgen over de foodbox.