FoodboxWijzer logo Speciale maaltijdbox kortingsactie

HelloFresh Borrelbox

Lekkere borrelen met deze snacks uit de borrelbox

De HelloFresh Borrelbox foodbox

nog geen reviews geplaatst.
prijs vanaf:

€ 16.00

geef jouw mening

Nieuw bij HelloFresh is de borrelbox. We kennen al borrelboxen van andere aanbieders en daarom is het nu extra handig dat ze ook een eigen borrelbox hebben! Een borrelbox is compleet gevuld met lekkere hapjes, tapenades en met een paar minuten voorbereiding klaar voor een gezellige borrel. Elke maand staat er een nieuwe borrelbox voor je klaar bij HelloFresh die je kunt toevoegen aan je bestelling van de maaltijdbox. 

De borrelbox van HelloFresh

De borrelbox van HelloFresh is geschikt voor 2-4 personen en de ideale box voor een avondje borrelen met vrienden of familie. De prijs van de box is € 16,-. Je kunt de borrelbox zien als een soort delicatessenbox met daarin de lekkerste hapjes voor een gezellige borrelavond. Met een borrelbox hoef je niet zelf meer alle lekkere kaasjes en tapenades bij elkaar te zoeken, maar ontvang je een heerlijke mix van luxe snacks in een complete box. Een borrelbox wordt ook wel eens een snackbox of aperitif box genoemd. Want snacken met een borrelbox gaat nu wel erg gemakkelijk!

De inhoud van de borrelbox

De inhoud van de borrelbox bij HelloFresh wisselt per maand. Elke maand selecteren ze bij HelloFresh de lekkerste kazen van Eriks Delicatessen en smakelijke worsten en charcuterie van Brandt & Levie. Daarbij altijd het lekkerste brood om te dippen in heerlijke tapenades. Dat alles maakt de borrelbox compleet voor een heerlijke borrelavond. 

De inhoud van de borrelbox van HelloFresh

Hoe voeg ik de borrelbox toe aan mijn bestelling? 

De borrelbox is een extra box die je kunt toevoegen aan je bestelling van een maaltijdbox. Het is dus niet mogelijk om een borrelbox los te bestellen. Bij HelloFresh kan je naast de borrelbox ook andere extra boxen bestellen zoals een ontbijtbox, wijnbox, fruitbox, premium-gerechten of soeppakket. Het toevoegen van zo'n extra box werkt eenvoudig. Kies allereerst de gerechten die je graag in je box ontvangt de komende week. Vervolgens kan je aanklikken welke extra boxen je graag ontvangt, je zet het met één klik aan of uit. Wil je er iets aan wijzigen? Je regelt dat handig via je online account bij HelloFresh. 

Ja, leuk! Bekijk hier de borrelbox

Eigenschap bereik Eigenschap recepten Eigenschap vegetarisch Eigenschap eenmalig of proefbox Eigenschap (deels) biologisch Eigenschap allergieen De HelloFresh Borrelbox is een product van HelloFresh

Ervaringen met de HelloFresh Borrelbox

Helaas over deze specifieke foodbox nog niets. Heb je zelf ervaringen, geef dan jouw mening over de HelloFresh Borrelbox en help anderen met hun keuze!
Over de aanbieder HelloFresh hebben we al wel 21 reviews gekregen! Lees deze vast om toch een beeld te krijgen over de foodbox.