FoodboxWijzer logo Speciale maaltijdbox kortingsactie

HelloFresh Paasbox 2022

Een heerlijk menu op tafel met pasen

De HelloFresh Paasbox 2022 foodbox

nog geen reviews geplaatst.
prijs vanaf:

€ 4.00

geef jouw mening

Wil je dit jaar genieten van een heerlijke paasbrunch? HelloFresh komt met een speciale Paasbox en dat komt dit jaar éxtra goed uit. Zo hoef je de deur niet uit voor de boodschappen maar stel je in een paar simpele stappen een prachtige brunch samen voor je gezin. Je kunt de Paasbox kiezen als extra optie bij je maaltijdbox.
De kosten bedragen 4.00 euro per persoon. 

Het menu van de Paasbox voor 1 t/m 6 personen 

Je ontvangt in de paasbox alle producten en recepten om onderstaande gerechtjes te maken:

 • Hartige taart
 • Appeltaartgebak
 • Frisse salade met peer en courgette
 • Aspergesoldaten + gekookt ei
 • Zuurdesembroodje met aardbeienjam en verse geitenkaas 
 • Sinaasappels voor een glas vers sinaasappelsap 

Bestel HelloFresh paasbox 

Hellofresh komt met paasbox met complete paasbrunch voor 1 tot 6 personen

Veelgestelde vragen over de paasbox van HelloFresh

Wat is de inhoud van de Paasbox?

Net als eerdere jaren komt HelloFresh met een Paasbox met alle benodigde ingrediënten voor een complete paasbrunch. De inhoud van de box kan je bestellen voor 1 t/m 6 personen. Je ontvangt ook de recepten, zodat je in een handomdraai de gerechtjes op tafel hebt staan. Je hebt met deze box dus geen omkijken meer naar het samenstellen van een menu voor de paasdagen.

Je ontvangt in de Paasbox: 

 • HelloFresh paasbrunch 2021Hartige taart met crème fraîche, kaas, courgette, verse kruiden en zalm
 • Zoet appeltaartgebak
 • Frisse salade met peer en courgette
 • Aspergesoldaten met een gekookt ei
 • 1x Zuurdesembroodje per persoon met aardbeienjam en verse geitenkaas 
 • 3 sinaasappels per persoon voor een glas verse jus d'orange 

Wat is de bereidingstijd van de HelloFresh paasbrunch? 

De gerechtjes van de paasbrunch zijn niet moeilijk om te maken. Bovendien geeft HelloFresh aan dat je een aantal dingen van te voren al kunt voorbereiden. De complete paasbrunch staat binnen 60 minuten op tafel. 

Wat zijn de kosten?

Je kunt deze paasbox kiezen als extra optie bij je maaltijdbox van HelloFresh. Bovenop de standaardprijs van je maaltijdbox betaal je voor deze paasbox slechts €4,- extra per persoon. 

Is er ook een vegetarische paasbox verkrijgbaar? 

Er is dit jaar één variant te kiezen bij HelloFresh voor een paasbox. Wanneer je dit menu graag volledig vegetarisch wenst, heb je de optie om zelf de zalm uit de hartige taart te schrappen. Het overige deel van het menu is zonder vlees. 

Hoe zit het met de paasbox en de coronacrisis in Nederland?

HelloFresh geeft aan dat zij de komende tijd de maaltijdboxen gewoon kunnen blijven bezorgen. 
Ze zorgen uiteraard voor extra hygiëne maatregelen en voorzorgsmaatregelen rondom de levering van de boxen. De paasbox zal geleverd worden middels 'contactloze levering'. Je hoeft ook niet te tekenen voor ontvangst en de bezorgers van HelloFresh nemen tijdelijk geen oude dozen mee. 

De paasbox is voor veel mensen (net als de maaltijdboxen) nu een extra uitkomst tijdens deze coronacrisis. Zonder een bezoek aan de supermarkt regel je nu eenvoudig een paasbrunch voor je gezin. 

Hoe kan ik de Hellofresh paasbox bestellen? 

Je kunt de paasbox bestellen als je een lidmaatschap hebt bij HelloFresh. Tegelijk met je maaltijdbox kan de recepten voor de paasbox aanvinken als optie. Kies ook voor hoeveel personen je de paasbox wenst (1 t/m 6 personen). De kosten voor de paasbox zijn €4,- per persoon. 

Ben je nieuw bij HelloFresh? Dan kan je nu kiezen voor een maaltijdbox (met 50% korting op je eerste box). Kies de recepten naar keuze en voeg vervolgens in je menu ook de paasbox toe. Je regelt alles handig in je account bij HelloFresh. Een abonnement is flexibel en opzeggen kan altijd (opzegtermijn van 6 dagen). Ook pauzeren is altijd mogelijk. 

Bestel nu de HelloFresh paasbox

Eigenschap bereik Eigenschap recepten Eigenschap vegetarisch Eigenschap eenmalig of proefbox Eigenschap (deels) biologisch Eigenschap allergieen De HelloFresh Paasbox 2022 is een product van HelloFresh

Wat kost de HelloFresh Paasbox 2022?

Deze HelloFresh Paasbox 2022 is beschikbaar in de volgende varianten. In de grafiek hiernaast is ook te zien waar de kosten per persoon op uitkomen.

Aantal personen Prijs Prijs p.p.
1 persoon€ 4,00€ 4,00
2 personen€ 8,00€ 4,00
3 personen€ 12,00€ 4,00
4 personen€ 16,00€ 4,00
5 personen€ 20,00€ 4,00
6 personen€ 24,00€ 4,00
Deze prijzen zijn op basis van 6 maaltijden.

Ervaringen met de HelloFresh Paasbox 2022

Helaas over deze specifieke foodbox nog niets. Heb je zelf ervaringen, geef dan jouw mening over de HelloFresh Paasbox 2022 en help anderen met hun keuze!
Over de aanbieder HelloFresh hebben we al wel 21 reviews gekregen! Lees deze vast om toch een beeld te krijgen over de foodbox.