FoodboxWijzer logo Speciale maaltijdbox kortingsactie

Kerstbox Veggie van HelloFresh

Vegetarische kerstbox van HelloFresh

De Kerstbox Veggie foodbox

nog geen reviews geplaatst.
prijs vanaf:

€ 60.00

geef jouw mening

Met de HelloFresh kerstboxen ga jij dit jaar voor gemak tijdens de kerstdagen! Je tovert met de kerstboxen van HelloFresh een compleet en luxe kerstdiner op tafel. Net als een paar geleden is hij nu weer terug op het menu: de vegetarische kerstbox van HelloFresh. Een speciale vegetarische kerstbox, speciaal voor de vegetariërs onder ons. Maar uiteraard kan je deze Kerstbox Veggie ook kiezen omdat het menu je aanspreekt. 

De kerstboxen van HelloFresh zijn los te bestellen. Je zit dus niet vast aan een abonnement en je kerstbox wordt gratis thuisbezorgd. Je hoeft ook geen abonnee te zijn bij HelloFresh, iedereen kan een losse kerstbox bestellen. Kies dit jaar voor gemak en bestel een complete kerstbox. Dat voorkomt je veel kerststress in de supermarkt! 

HelloFresh Kerstbox Veggie

HelloFresh kerstbox vegetarisch menuMet de Kerstbox Veggie van HelloFresh heb je direct alles in huis om een fantastisch vegetarisch viergangendiner op tafel te zetten. Met deze kerstbox kies je voor een heerlijk vegetarisch diner wat je zelf met gemak kunt bereiden. Het voorgerecht is een tartaar met burrata. Het tweede gerecht is een romige aardpeersoep met truffelolie en tuinkers. Het hoofdgerecht in de veggiebox is een vegetarisch gehackt en croute met kastanjechampignons. Als bijgerecht serveer je gratin, sperziebonen, doperwten en een salade. Het nagerecht is een pavlova met verse slagroom, passievrucht en bosbessenjam. 

Zeker weten dat jij met dit vegetarische kerstmenu indruk zult maken! 
Tip: heb je slechts enkele vegetarische gasten aan tafel? Bestel dan de Kerstbox Veggie voor bijvoorbeeld 2 vegetariërs + de Kerstbox de Luxe voor de overige gasten. Je kunt bij HelloFresh meerdere (verschillende) kerstboxen bestellen. 

Je kunt deze box bestellen t/m 18 december 2022.
Je ontvangt deze box dan op 23 december of 24 december. Je kunt tijdens het bestellen zelf je voorkeur aangeven. De HelloFresh Kerstbox Veggie kost 60 euro voor 2 personen. 

Klinkt het menu je erg ingewikkeld? Geen zorgen, met de duidelijke receptkaarten is het echt mogelijk om dit jaar zonder stress een geweldig kerstmenu op tafel te zetten. HelloFresh geeft je zelfs tips voor het tafeldekken en meer. 

Het menu in de Kerstbox Veggie 2022 van HelloFresh: 

 • Voorgerecht: tartaar met burrata met basilicum crème en pistachenootjes. 
 • Tussengerecht: een romige aardpeersoep met truffelolie en tuinkers
 • Hoofdgerecht: vegetarisch gehackt en croute met kastanjechampignons. Als bijgerecht serveer je gratin, sperziebonen, doperwten en een salade.
 • Nagerecht: een pavlova met verse slagroom, passievrucht en bosbessenjam. 

Met dit kerstmenu zet je een diner op tafel waar je trots op kunt zijn! Het bereiden van dit menu kost je ongeveer 2 uur bereidingstijd. 

 • Paddenstoel-mascarponecrème op toast
 • Frisse courgette-doperwtensoep
 • Gerecht Pompoen-geitenkaas wellington
 • Lekkere Chocoladelavacakejes
 • Lekkere wijn bij de kerstbox

HelloFresh Kerstbox Veggie bestellen

Wil jij in 2022 graag goed voor de dag komen met een indrukwekkend vegetarisch kerstdiner met 4 gangen? HelloFresh helpt je dit jaar ook weer een handje met het aanbod van verschillende soorten kerstboxen. Je kunt nu de HelloFresh Kerstbox Veggie bestellen en je ontvangt alle producten om een volledig vegetarisch kerstdiner te kunnen bereiden. Het koken met een kerstbox is niet moeilijk, de receptkaarten zijn duidelijk omschreven en goed te volgen. 

De prijzen van de Kerstbox Veggie zijn in 2022: 

Kerstbox Veggie 2 personen: € 60.00
Kerstbox Veggie 4 personen: € 90.00
Kerstbox Veggie 6 personen: € 110.00
Kerstbox Veggie 8 personen: € 130.00

Je kunt de HelloFresh kerstboxen bestellen t/m 18 december 2022. De bezorging van de kerstbox is op 23 of 24 december. Let op; je hoeft geen abonnee te zijn bij HelloFresh om de kerstbox te kunnen bestellen. De kerstboxen zijn los te bestellen. 

Je kunt ook een andere variant kerstbox bestellen bij HelloFresh. Zo is er ook de luxe Hellofresh kerstbox, HelloFresh Gourmetbox en de vegetarische variant. 
iteraard lees je bij alle kerstboxen meer informatie over de verschillende kerstboxen van HelloFresh en kan je de kerstboxen ook vergelijken op prijs. 

Extra's bestellen

Wijnbox bestellen
Na het succes van voorgaande jaren kan je ook dit jaar een wijnbox bestellen bij je kerstmenu van HelloFresh. De wijnen in de wijnbox van HelloFresh matchen perfect bij de gerechten uit de kerstbox. Je kunt de wijnbox toevoegen bij je kerstbox. 

Wat zit er dit jaar in de wijnbox van HelloFresh? 

De wijnbox bevat:Wijnbox bestellen bij de kerstbox van HelloFresh

 • Witte wijn, Artimone Grillo, Italie, 2021
 • Witte wijn, Sutton Hill Chardonnay, Australië, 2021
 • Rode wijn, Campo di Marzo Primitivo, Italië, 2021

Ga direct naar de Veggie kerstbox

Eigenschap bereik Eigenschap recepten Eigenschap vegetarisch Eigenschap eenmalig of proefbox Eigenschap (deels) biologisch Eigenschap allergieen De Kerstbox Veggie is een product van HelloFresh

Wat kost de Kerstbox Veggie?

Deze Kerstbox Veggie is beschikbaar in de volgende varianten. In de grafiek hiernaast is ook te zien waar de kosten per persoon op uitkomen.

Aantal personen Prijs Prijs p.p.
2 personen€ 60,00€ 30,00
4 personen€ 90,00€ 22,50
6 personen€ 110,00€ 18,33
8 personen€ 130,00€ 16,25
Deze prijzen zijn op basis van 1 maaltijd.

Ervaringen met de Kerstbox Veggie

Helaas over deze specifieke foodbox nog niets. Heb je zelf ervaringen, geef dan jouw mening over de Kerstbox Veggie en help anderen met hun keuze!
Over de aanbieder HelloFresh hebben we al wel 21 reviews gekregen! Lees deze vast om toch een beeld te krijgen over de foodbox.