FoodboxWijzer logo Speciale kortingsactie

Kerstbox

Alle informatie en reviews over deze foodbox

De Kerstbox foodbox

beoordeling van Kerstbox:
10
beoordeling uit 1 reviews
score schaal van 1 tot 10
prijs vanaf:

€ 59.95

geef jouw mening

Kerstbox

van HelloFresh

Met de HelloFresh kerstboxen ga jij dit jaar voor gemak en luxe tijdens de kerstdagen! Je tovert met de kerstboxen van HelloFresh een compleet en indrukwekkend kerstdiner op tafel. 

De Kerstboxen van HelloFresh zijn los te bestellen. Je hoeft geen abonnee van HelloFresh te zijn om deze box te kunnen bestellen. Je zit ook niet vast aan een abonnement en ook niet onbelangrijk; je kerstbox wordt gratis thuisbezorgd. Kies dit jaar voor gemak en bestel een complete kerstbox. Dat voorkomt je veel kerststress (in de supermarkt én tijdens het koken)! Kerstboxen zijn steeds populairder in Nederland en België en de ervaring leert dat je met een kerstbox zorgeloos een kerstdiner op tafel kunt zetten. 

HelloFresh kerstbox 2018

Met de HelloFresh kerstbox heb je direct alles in huis om een fantastisch viergangendiner op tafel te zetten. Met deze kerstbox kies je voor een heerlijk uitgebreid diner wat je zelf met gemak kunt bereiden. Het voorgerecht in de kerstbox van 2018 is een tartaar van gerookte zalm. Als tussengerecht zet je een heerlijke romanesco soep op tafel. Het hoofdgerecht bestaat uit kalkoenrollade met cranberry-chutney, met daarbij geroosterde aardappelen en geglaceerde groenten. Het nagerecht is een eton mess van merinque, room en passievrucht. Zeker weten dat jij met dit luxe kerstmenu indruk zult maken!

Heerlijke Kalkoenrollade met cranberry chutney, geroosterde aardappelen en geglaceerde groenten

Klinkt het menu je erg ingewikkeld? Geen zorgen, met de duidelijke receptkaarten is het echt mogelijk om dit jaar zonder stress een geweldig kerstmenu op tafel te zetten. De recepten bestaan uit 4 tot 6 simpele stappen. Zo zet je stap voor stap een viergangenmenu op tafel waar je trots op kunt zijn. HelloFresh geeft aan dat het kerstmenu in ongeveer 2,5 uur op tafel staat. Op de receptkaarten (bekijk de recepten van de kerstbox hier alvast online) is ook aangegeven met welke stappen je eventueel al een dag van te voren kunt beginnen.
 

Bekijk de luxe HelloFresh kerstbox

Het menu in de kerstbox 2018 van HelloFresh

Je ontvangt in de HelloFresh kerstbox alle ingrediënten voor een feestelijk 4-gangen-diner. 

En verder tartaar van gerookte zalm, romanesco soep en eton mess

  • Voorgerecht: tartaar van gerookte zalm met kruidenolie en crostini;
  • Tussengerecht: romanesco-soep, met geroosterde hazelnoten, rode basilicum en baguette;
  • Hoofdgerecht: kalkoenrollade met cranberrychutney en geroosterde aardappelen + geglaceerde groenten;
  • Nagerecht: eton mess van meringue, room en passievrucht.

Met dit kerstmenu zet je een diner op tafel waar je trots op kunt zijn! 
Uit je eigen keukenkast heb je slechts de volgende basisingrediënten nodig:
olijfolie, roomboter, peper, zout en suiker. 

Een heerlijke kerstmenu met Hello Fresh

HelloFresh kerstbox bestellen

Wil jij in 2018 graag goed voor de dag komen met een heerlijke kerstbox? HelloFresh helpt je dit jaar ook weer een handje met het aanbod van verschillende soorten kerstboxen. Je kunt nu de luxe HelloFresh kerstbox bestellen en je ontvangt alle producten voor een feestelijke 4-gangen-diner. Je kunt de HelloFresh kerstbox bestellen voor 2 tot 8 personen. Uiteraard is het mogelijk om meerdere boxen te bestellen wanneer je van plan bent om voor een grotere groep te koken. 

De prijzen van de Kerstbox zijn in 2018: 

Kerstbox 2 personen: € 59.95
Kerstbox 4 personen: € 89.95
Kerstbox 6 personen: € 109.95
Kerstbox 8 personen: € 129.95

Ga naar de Kerstbox HelloFresh

Je kunt de HelloFresh kerstboxen bestellen t/m 17 december 2018. De bezorging van de kerstbox is op zondag 23 december of maandag 24 december. Je kunt tijdens het bestellen zelf je voorkeur aangeven. 
Let op; je hoeft geen abonnee te zijn bij HelloFresh om de kerstbox te kunnen bestellen.
De kerstboxen zijn voor iedereen los te bestellen. 

Je kunt ook een andere variant kerstbox bestellen bij HelloFresh. Zo is er ook de HelloFresh Gourmetbox. Uiteraard lees je bij alle kerstboxen van 2018 meer informatie over alle verschillende kerstboxen en kan je de kerstboxen ook vergelijken op prijs, inhoud en menu. In 2018 bestel je bij HelloFresh 2 verschillende soorten kerstboxen. De eerdere kerstbox met een 3-gangen-menu en de vegetarische kerstbox zijn dit jaar niet verkrijgbaar bij HelloFresh. Daarvoor in de plaats is er nu de extra luxe Gourmetbox 2018 en HelloFresh Luxe kerstbox 2018 met een 4 gangen-diner. 

Extra's bestellen bij de kerstbox

Wijnbox met heerlijke wijnen voor bij het kerstdinerWijnbox bestellen
Na het succes van vorig jaar kan je ook dit jaar een wijnbox bestellen bij je kerstmenu van HelloFresh. De wijnen in de wijnbox van HelloFresh matchen perfect bij de gerechten uit de kerstbox. 

Je ontvangt in de wijnbox drie verschillende wijnen (6 flessen) die perfect passen bij de kerstbox van HelloFresh. De wijnbox kost €39,95. 

De wijnbox bij de kerstbox bevat:

  • 2 Palombe blanc, wit, uit Frankrijk jaar 2017, 0.75l
  • 2 Hoya de Cadenas, wit uit Spanje, chardonnay jaar 2017, 0.75l
  • 2 Château de Valcombe, rood uit Frankrijk, jaar 2016, 0.75l

Ga naar de kerstbox van HelloFresh

Eigenschap bereik Eigenschap recepten Eigenschap vegetarisch Eigenschap eenmalig of proefbox Eigenschap (deels) biologisch Eigenschap allergieen De Kerstbox is een product van HelloFresh

Wat kost de Kerstbox?

Deze Kerstbox is beschikbaar in de volgende varianten. In de grafiek hiernaast is ook te zien waar de kosten per persoon op uitkomen.

2 personen € 59.95
4 personen € 89.95
6 personen € 109.95
8 personen € 129.95

Deze prijzen zijn op basis van 1 maaltijden.

Ervaringen met de Kerstbox

Zeer tevreden over de gewone HelloFresh boxen. Daarom ook bewust gekozen voor de kerstbox de luxe van HelloFresh. Alles was prima! Versheid, verpakking, bezorging. Samenstelling en keuze van gerechten is misschien wat klassiek maar daardoor lust iedereen het wel. Recepten zijn ook makkelijk op bijgevoegde receptenkaarten beschreven en daardoor voor iedereen te maken. Leuk en gezellig is dan dat je echt samen kunt koken of per gerecht weer andere de keuken in kunnen. Iedereen kan het door de duidelijk stap voor stap beschrijving. Top dat je voor ongeveer €25 p.p. een dergelijk 4-gangen menu kunt koken zonder al het gedoe van boodschappenlijstjes, winkelen, misgrijpen vanmproducten etc. Volgend jaar weer!!

Consument avatar
over Kerstbox
cijfer:
10
Service
Prijs
Kwaliteit
Totaal