FoodboxWijzer logo Speciale maaltijdbox kortingsactie

Ontbijtbox van HelloFresh

De ontbijtbox is een leuke en gezellige start van een mooie dag

De Ontbijtbox foodbox

beoordeling van Ontbijtbox:
9.3
beoordeling uit 1 reviews
score schaal van 1 tot 10
prijs vanaf:

€ 25.00

geef jouw mening

Zin in een goed ontbijt? Met de Ontbijtbox van HelloFresh begin je de dag extra goed! Probeer ook eens de Ontbijtbox van HelloFresh, het is een populaire box die je kunt bestellen als aanvulling op je maaltijdbox. De Ontbijtbox bevat alle ingrediënten voor een stevig en gezond ontbijt. Je kunt een ontbijtbox alleen bestellen bij HelloFresh in combinatie met een maaltijdbox. 

Ga direct naar de Ontbijtbox van HelloFresh

Wat zit er in de Ontbijtbox van HelloFresh? 

Ontbijtbox van HelloFresh Met de Ontbijtbox van HelloFresh kan je 5 dagen ontbijten. De Ontbijtbox kan je bestellen voor 2 of 4 personen. In de Ontbijtbox van HelloFresh zitten 3 recepten. Meestal bestaan deze recepten uit twee snelle recepten en een wat uitgebreider recept. Dit uitgebreide recept bewaren veel mensen voor het weekend wanneer ze net wat meer tijd vrij kunnen maken voor een uitgebreid ontbijt. Met de verdere inhoud van de Ontbijtbox maak je snel en eenvoudig een prachtig, gezond en afwisselend ontbijt. De inhoud van de box is ook elke week anders. 

Veel mensen bewaren het uitgebreide recept uit de ontbijtbox voor het weekend

Ontbijtbox van HelloFreshDe recepten in de ontbijtbox zijn eenvoudig en snel te bereiden. Wat dacht je bijvoorbeeld van Griekse yoghurt met verse bessen en notenmix? Of luxe crackers met avocado? Of een heerlijke omelet? Of een gezonde ontbijtshake met havermout? Of in het weekend bananenpannenkoekjes? Eén ding is zeker, de inhoud van de ontbijtbox is elke week weer verrassend. 

De ontbijtbox van HelloFresh kost 25 euro voor 2 personen. De prijs voor een box voor 4 personen is 45 euro. De ontbijtbox wordt tegelijk geleverd met je maaltijdbox en kan alleen in combinatie met een maaltijdbox worden besteld. Regel in je online account bij HelloFresh gemakkelijk hoe vaak jij de ontbijtbox wenst te ontvangen. 

Tip: je kunt de ontbijtbox ook af en toe bestellen. Bijvoorbeeld tijdens een schoolvakantie van de kinderen om eens lekker uitgebreid en rustig te ontbijten. 

Bekijk hier de ontbijtbox van HelloFresh 

Eigenschap bereik Eigenschap recepten Eigenschap vegetarisch Eigenschap eenmalig of proefbox Eigenschap (deels) biologisch Eigenschap allergieen De Ontbijtbox is een product van HelloFresh

Wat kost de Ontbijtbox?

Deze Ontbijtbox is beschikbaar in de volgende varianten. In de grafiek hiernaast is ook te zien waar de kosten per persoon op uitkomen.

Aantal personen Prijs Prijs p.p.
2 personen€ 25,00€ 12,50
4 personen€ 45,00€ 11,25
Deze prijzen zijn op basis van 5 maaltijden.

Ervaringen met de Ontbijtbox

De ontbijtbox komt gelijk met de maaltijdbox aan de deur, bij mij op zaterdagochtend. De doos lijkt schaars gevuld, maar als je eenmaal aan tafel zit is het ruim voldoende voor een lekker en goed ontbijt. Van mij mag er in de box nog koffie en thee bij.

Consument avatar
Roel over Ontbijtbox
cijfer:
9.3
Service
Prijs
Kwaliteit
Totaal