FoodboxWijzer logo Speciale maaltijdbox kortingsactie

Originalbox van HelloFresh

De meest gekozen maaltijdbox van HelloFresh

De Originalbox foodbox

beoordeling van Originalbox:
7.6
beoordeling uit 7 reviews
score schaal van 1 tot 10
prijs vanaf:

€ 42.97

geef jouw mening

Ben je op zoek naar een maaltijdbox van goede kwaliteit? De Originalbox van HelloFresh is heel erg populair en wordt ook wel de Classicbox genoemd. Je ontvangt in deze maaltijdbox alle ingrediënten voor verrassende gerechten, inclusief duidelijke receptkaarten. De Originalbox bevat alle ingrediënten voor 3, 4 of 5 gevarieerde maaltijden. Je kunt de Originalbox van HelloFresh bestellen voor 1 t/m 6 personen. 

Over de Originalbox en de recepten 

HelloFresh maaltijdbox met de populaire OriginalboxElke week kies je zelf welke gerechten jij graag in de Originalbox wenst te ontvangen. Je stelt dus zelf je ideale maaltijdbox samen. De Originalbox bevat recepten voor vlees-, vis- en vegetarische gerechten en alle ingrediënten die je daarvoor nodig hebt (inclusief duidelijke receptkaarten). Je kunt elke week uit maar liefst 30 kiezen bij HelloFresh. Deze keuzemogelijkheden bij de maaltijdbox zijn een groot voordeel ten opzichte van andere maaltijdboxen en mede daardoor is deze maaltijdbox zo populair. Zo ontvang je altijd gerechten die je zelf lekker vindt (of die snel in de smaak zullen bij je kinderen als je kiest voor een familybox van HelloFresh! Tip: je ziet van te voren ook wat de bereidingstijd is van de gerechten. Ook op basis van de bereidingstijd kan je natuurlijk een keuze maken, er zijn al verrassende gerechten binnen 20 minuten klaar! Ook zie je van te voren welke producten je extra nodig hebt bij het bereiden van de gerechten zoals zout, olijfolie en meer.  


HelloFresh maaltijdbox met keuze uit verschillende gerechten
 

De prijs van de Originalbox maaltijdbox

Wil jij graag de Originalbox van HelloFresh proberen? Dan raden we je allereerst aan om onze kortingscode van HelloFresh te gebruiken. Daarmee ontvang je altijd een flinke korting op je eerste maaltijdbox. Op dit moment krijg je totaal een korting van €40,- dat is niet mis natuurlijk!
Je hebt al een Originalbox (voor 1 persoon) van HelloFresh voor maar 35,95 euro. Met onze kortingscode ontvang je op de eerste box dus slechts €20 korting.  De Originalbox voor 2 personen met 3 maaltijden kost 40,95 euro. Ook deze maaltijdbox kan je nu bestellen met hoge korting en je eerste box heb je dus al in huis (gratis bezorging) voor €20,95! Je kunt de box (ook met gebruik van de kortingscode) altijd weer pauzeren of opzeggen in je online account bij HelloFresh. Meer lezen over de HelloFresh klantenservice en de actuele prijzen van de maaltijdbox? Dat kan natuurlijk. 

Ja, ik maak gebruik van de nieuwste kortingscode van HelloFresh

Kies zelf je gerechten bij HelloFresh maaltijdboxen

Bezorging van de Originalbox maaltijdbox

HelloFresh logoDe bezorging van de Originalbox maaltijdbox is gratis. Je hebt de keus uit verschillende bezorgdagen. Let op: een abonnement bij HelloFresh is flexibel, dus pauzeren en een keer overslaan is mogelijk bij de Originalbox van HelloFresh. Een abonnement kan je ook altijd stopzetten dus je zit nergens aan vast. Je regelt alles erg handig na inloggen op je eigen pagina bij HelloFresh. Zo kies je bijvoorbeeld je gewenste leverdag en kan je punten sparen voor leuke HelloFresh cadeautjes. 

Ja, ik wil de HelloFresh maaltijdbox bekijken en bestellen met korting

Eigenschap bereik Eigenschap recepten Eigenschap vegetarisch Eigenschap eenmalig of proefbox Eigenschap (deels) biologisch Eigenschap allergieen De Originalbox is een product van HelloFresh

Wat kost de Originalbox?

Deze Originalbox is beschikbaar in de volgende varianten. In de grafiek hiernaast is ook te zien waar de kosten per persoon op uitkomen.

Aantal personen Prijs Prijs p.p.
1 persoon€ 37,00€ 37,00
2 personen€ 42,97€ 21,49
3 personen€ 51,95€ 17,32
4 personen€ 64,99€ 16,25
5 personen€ 71,95€ 14,39
6 personen€ 80,95€ 13,49
Deze prijzen zijn op basis van 3 maaltijden.

We hebben de Originalbox zelf ook uitgebreid getest!

De uitgeteste foodbox Originalbox
De Originalbox is een product van HelloFresh

Originalbox van HelloFresh

Wij hebben de HelloFresh Originalbox uitgebreid getest. Hoe zijn de gerechten van deze maaltijdbox in de smaak gevallen? Wat zijn de voor- en nadelen van koken met deze maaltijdbox? Aan de hand van foto's en uitgebreide beschrijvingen van het koken van deze gerechten delen we onze ervaring. We delen onze bevindingen graag met je en helpen je graag bij het maken van een goede keuze in maaltijdboxen.

Ervaringen met de Originalbox

Ik heb de HelloFresh maaltijdbox een tijd geleden cadeau gekregen op mijn verjaardag. En ik ben er heel erg blij mee! De gerechten zijn errug lekker. Zo blij dat ik dit cadeau heb gekregen dat ik daarna zelf ook vaker de box heb besteld. Ik bestel de box nu ongeveer 1x per maand. Vooral in de weken dat we hier extra druk zijn thuis is het handig als je snelle gerechten kan koken. Elke week bestellen vind ik te duur, dus voorlopig doen we het zo en zijn we erg blij. Als de box goedkoper wordt, bestellen we ook vaker.

Consument avatar
Sascha over Originalbox
cijfer:
8
Service
Prijs
Kwaliteit
Totaal

We gebruiken hellofresh nu bijna twee jaar en zijn er heel tevreden mee. Voor een hele week boodschappen doen is niets voor ons. Nu we niet meer na het werk naar de supermarkt hoeven, eten we veel gevarieerder en gezonder, en gooien we vooral minder vaak eten weg. De recepten zijn afwisselend, goede porties. Tot nu toe twee keer iets mis geweest met de groenten. Bezorging gaat altijd goed. Sinds 2016 zitten er recepten van Jamie Oliver bij. Dat is leuk, maar de bereidingstijd is daarvan langer dan de 30 minuten waar hellofresh mee adverteert, dat is voor ons een minpuntje.

Consument avatar
Liesbeth over Originalbox
cijfer:
8.3
Service
Prijs
Kwaliteit
Totaal

Ik heb de Originalbox nu sinds twee maanden en ik ben zeer tevreden. De service is perfekt! Ik ben veel gevarieerder gaan eten, er zitten altijd leuke recepten bij, die makkelijk zijn te bereiden en origineel zijn. Ingrediënten waar ikzelf niet zo snel op zou komen, heel leuk en smakelijk. Ik hoef het zelf niet meer te verzinnen en bij elkaar te sprokkelen. Het scheelt ook een hoop sjouwen. Ideaal dus. Kortom, voor mij is dít de box.

Consument avatar
Anne over Originalbox
cijfer:
10
Service
Prijs
Kwaliteit
Totaal

We hebben HelloFresh enkele maanden en ik vind de kwaliteit achteruit gaan. Bladgroenten en prei zien er niet altijd er vers uit. Plus te vaak de 'goedkopere' groenten en sla als hoofdgerecht terwijl ik toch sla als bijgerecht zie. Service is goed. En degene die de box leveren zijn altijd zeer vriendelijk. Ik ben nu aan het onderzoeken of ik kan overstappen naar een andere box.

Consument avatar
Poldervaart over Originalbox
cijfer:
6.3
Service
Prijs
Kwaliteit
Totaal

Schimmel op de broccoli, veel goedkope groenten, kleine porties vlees. Ik ben niet onder de indruk. Marketing doen ze goed, alleen na een paar keer ben je er op uit gekeken.

Consument avatar
Erik over Originalbox
cijfer:
2.3
Service
Prijs
Kwaliteit
Totaal

HelloFresh hebben wij nu bijna al 1 jaar en we zijn er erg blij mee! Het zijn verrassende maaltijden en het werkt prima met de boxen. Het is gemakkelijk, snel, gezond en lekker. Ideaal als je een druk leven hebt!

Consument avatar
Janet over Originalbox
cijfer:
9.3
Service
Prijs
Kwaliteit
Totaal

Ik heb gekozen voor HelloFresh omdat ik het altijd zo'n gedoe vind om maaltijden te bedenken en ik 's avonds vaak te moe ben om alles nog bij elkaar te zoeken. Met deze box heb ik veel meer gemak, dat is fijn. De porties zijn wel wat aan de kleine kant vind ik, maar net genoeg. Maar ik denk ook wel dat ik mezelf een grote eter mag noemen. In ieder geval ben ik met deze box veel gevarieerder gaan eten en dat spreekt me aan. Voorlopig ga ik er zeker mee door!

Consument avatar
Eric over Originalbox
cijfer:
8.7
Service
Prijs
Kwaliteit
Totaal