FoodboxWijzer logo Speciale maaltijdbox kortingsactie

Veggiebox van HelloFresh

Vegetarische gerechten in je maaltijdbox

De Veggiebox foodbox

beoordeling van Veggiebox:
5.3
beoordeling uit 2 reviews
score schaal van 1 tot 10
prijs vanaf:

€ 40.95

geef jouw mening

Ben je op zoek naar een vegetarische maaltijdbox? Dan is de Veggiebox van HelloFresh een optie voor je. De Veggiebox bevat alle ingrediënten voor 3 of 4 gevarieerde vegetarische maaltijden (dus zonder vlees en vis). Je kunt de Veggiebox bestellen voor 1 t/m 6 personen. De producten zijn seizoensgebonden en de recepten zijn makkelijk te bereiden, meestal binnen 30 minuten. Je kunt elke week zelf de lekkerste vegetarische gerechten kiezen die jij graag in de box ontvangt of je laat HelloFresh het menu in de box samenstellen. 

Bekijk hier direct de Veggiebox

De eigenschappen van de Veggiebox op een rij: 

  • Je kunt de Veggiebox bestellen voor 1 t/m 6 personen. HelloFresh logo
  • Kies zelf elke week 3 of 4 vegetarische gerechten in de Veggiebox. 
  • Groente speelt de hoofdrol in de Veggiebox. De recepten bevatten geen vlees en vis, maar wel zuivelproducten als eieren, yoghurt en kaas. 
  • HelloFresh bedenkt wekelijks nieuwe, inspirerende vegetarische gerechten. Je ontvangt voor de gerechten verrassende vleesvervangers in de box zoals noten, bijzondere kazen, peulvruchten en tofu. 
  • Een abonnement op de Veggiebox is flexibel. Je kunt dus altijd de box pauzeren of overslaan. Je regelt het gemakkelijk zelf via je account online op de website of in de app. 

Wil je zelf je gerechten kiezen? Dat kan bij HelloFresh, elke week is er in totaal keus uit 30. 

Ook als je kiest voor de Veggiebox kan je dus een gerecht kiezen met vlees of vis. Handig voor de flexitariërs onder ons. 

De prijs van de Veggiebox

Veggiebox van HelloFreshWil jij graag de Veggiebox proberen? Dan raden we je allereerst aan om onze kortingscode van HelloFresh te gebruiken. Je krijgt daarmee korting op je eerste drie boxen. De meeste korting krijg je direct op je eeste veggiebox Je hebt al een Veggiebox (voor 1 persoon) voor maar 35,95 euro. De Veggiebox voor 2 personen met 3 maaltijden kost normaal 40,95 euro. Bekijk alle prijzen voor verschillende aantallen personen hierover. Ook deze maaltijdbox kan je nu bestellen met hoge korting.

Ja, ik wil de Veggiebox met korting bestellen (de korting zal automatisch worden verrekend)

De Veggiebox krijg je gratis thuisbezorgd

De bezorging van de Veggiebox is gratis. Je hebt de keus uit verschillende bezorgdagen. Let op: een abonnement bij HelloFresh is flexibel, dus pauzeren en een keer overslaan is mogelijk bij de Veggiebox. Een abonnement kan je ook altijd stopzetten dus je zit nergens aan vast. Je regelt alles erg handig na inloggen op je eigen pagina bij deze aanbieder. Zo kies je bijvoorbeeld je gewenste leverdag en welke gerechten je graag wilt eten. Wil je trouwens ook een niet vegetarisch gerecht dan kan je dit ook kiezen. Bijvoorbeeld als je graag een keer vlees of vis wilt eten of je gasten krijgt met andere menu wensen.

Eigenschap bereik Eigenschap recepten Eigenschap vegetarisch Eigenschap eenmalig of proefbox Eigenschap (deels) biologisch Eigenschap allergieen De Veggiebox is een product van HelloFresh

Wat kost de Veggiebox?

Deze Veggiebox is beschikbaar in de volgende varianten. In de grafiek hiernaast is ook te zien waar de kosten per persoon op uitkomen.

Aantal personen Prijs Prijs p.p.
1 persoon€ 35,95€ 35,95
2 personen€ 40,95€ 20,48
3 personen€ 51,95€ 17,32
4 personen€ 61,95€ 15,49
5 personen€ 71,95€ 14,39
6 personen€ 80,95€ 13,49
Deze prijzen zijn op basis van 3 maaltijden.

We hebben de Veggiebox zelf ook uitgebreid getest!

De uitgeteste foodbox Veggiebox
De Veggiebox is een product van HelloFresh

Veggiebox van HelloFresh

Deze keer gingen we aan de slag met de Veggiebox. We wilden graag eens een box uitproberen die alleen gericht is op vegetariërs. Geen vlees en vis deze keer dus. We waren benieuwd naar de ingrediënten, de gerechten en natuurlijk hoe smakelijk deze waren. Ben je zelf vegetariër of zin om eens veggie te eten? Lees dan deze test om een goed beeld te krijgen!

Ervaringen met de Veggiebox

Heb deze maaltijdbox al een aantal maanden en ben er tot nu toe tevreden over dit komt ook omdat ik een keer een probleem had en ze dit toen goed hebben opgelost. Ik kies altijd vegetarische gerechten omdat ik geen voorstander ben van de bio industrie. Ik hoop dat ze blijven afwisselen met de gerechten en dat de keuze zo blijft dan ben ik gelukkig met deze maaltijdbox. De prijs is niet goedkoop vind ik, maar je hoeft niet zo vaak naar de supermarkt op en neer dat scheelt ook weer uitstoot.

Consument avatar
Karin kookt over Veggiebox
cijfer:
8
Service
Prijs
Kwaliteit
Totaal

Gedurende 1,5 maand de veggiebox ontvangen, tot er een thaise curry binnenkwam die niet vegetarisch bleek te zijn. Vervolgens niet een excuses van hellofresh.

Consument avatar
Safira over Veggiebox
cijfer:
2.7
Service
Prijs
Kwaliteit
Totaal