FoodboxWijzer logo

De Krat kortingscode 50%

Kortingscode van 50%

Helaas deze kortingscode is niet meer beschikbaar. Kijk bij ons overzicht voor kortingscodes die je nu wel kunt gebruiken.

Kortingscode maaltijdbox De Krat

Voor iedereen die graag kennis maakt met de maaltijdboxen van De Krat is er een speciale 'welkom terug van vakantie actie'. Je ontvangt nu maar liefst 50% korting op je eerste bestelling bij de Krat. Je kunt gebruik maken van de korting door op de groene knop te klikken. De korting zal automatisch worden toegepast op de bestelling van je maaltijdbox bij De Krat. De kortingscode is geldig t/m 18 september 2017.

Klik op de groene knop, kies vervolgens je favoriete krat en dan reken je met iDeal je eerste Krat af met 50% korting. Fijn om met de Krat weer het ritme en regelmaat na de vakantie terug te krijgen en lekker gezond te eten met mooie producten en veel groenten uit de Krat. 

Op jouw Mijn Krat-pagina kan je zelf heel gemakkelijk instellen in welke weken je de Krat verder nog wil ontvangen. Ook een week overslaan, of helemaal je abonnement weer uitzetten indien gewenst is altijd mogelijk. 

Foodboxen korting

Deze korting is van toepassing op alle onderstaande foodboxen van De Krat:

De Gemakskrat

Foodbox met korting Gemakskrat

De Weekendkrat Extra

Foodbox met korting Weekendkrat Extra

De Gemakskrat Vega

Foodbox met korting Gemakskrat Vega

De Kratje Slank

Foodbox met korting Kratje Slank
Meer weten over De Krat klik hier voor de volledige informatiepagina.
Alle kortingscodes bekijken, dat kan hier.