FoodboxWijzer logo

AH Allerhande Maaltijdbox kortingscode € 10

Kortingscode van €10.00

Helaas deze kortingscode is niet meer beschikbaar. Kijk bij ons overzicht voor kortingscodes die je nu wel kunt gebruiken.

We hebben goed nieuws! Klik op bovenstaande groene knop en vul tijdens je bestelling de code AHBOX3917 in en de korting zal verrekend worden. 

Je kunt de maaltijdboxen van Albert Heijn nu met korting bestellen met onze speciale kortingscode. De Allerhande Box kan je online bestellen en wordt gratis bij je thuisbezorgd. Je kunt de Allerhande Box ook ophalen in de winkel of bij een pick-up point van AH. Vanaf nu heb je de keuze uit twee verschillende soorten maaltijdboxen van Albert Heijn. Er is een Inspiratiebox en een Familiebox. 

Kortingscode Allerhande Box

Met de Allerhande Box zet je met veel gemak 3 complete maaltijden op tafel. Op dit moment is de Allerhande Box de goedkoopste maaltijdbox van Nederland. We schreven daar al eerder over in ons blog 'de goedkoopste maaltijdbox', waarin we de prijzen van verschillende maaltijdboxen voor je vergelijken. En door nu gebruik te maken van de kortingscode bestel je deze maaltijdbox dus wel héél voordelig! De korting op de Allerhande Box is beperkt geldig, wees er dus snel bij! 

Nieuwe maaltijdboxen Albert Heijn

De maaltijdboxen van Albert Heijn zijn vernieuwd. Elke week kies je uit 4 gerechten jouw lekkerste 3! Zo ontvang je 3 smakelijke gerechten in je maaltijdbox. De Allerhande Box voor 2 personen heet vanaf nu de Inspiratiebox. Verrassende recepten en nieuwe kooktechnieken kan je verwachten in deze maaltijdbox. Je kunt nu ook een Familiebox bij AH bestellen, voor 2 volwassenen en 2-3 kinderen. De gerechten in de familiebox zijn binnen 20-30 minuten te bereiden. Zo kook je snel een gezonde maaltijd voor je gezin. De familiebox is ook zeer geschikt als je bijvoorbeeld vrienden te eten krijgt. Ook dan kook je met de familiebox heerlijke gerechten!

Ja, ik wil de kortingscode "AHBOX3917" nu direct gebruiken

Geef een maaltijdbox cadeau

Door gebruik te maken van de kortingscode voor de Allerhande Box, bestel je de maaltijdbox extra voordelig. Een goed idee om iemand anders (ook) blij te maken met deze populaire maaltijdboxen! Verras bijvoorbeeld je moeder, vriend of vriendin met deze maaltijdbox. Uiteraard kan je de AH box ook voor iemand anders met korting bestellen. Wie maak jij blij met de Allerhande Box? 

Hoe werkt de kortingscode? 

Voer tijdens je bestelling bij Albert Heijn de kortingscode 'AHBOX3917' in en je ontvangt € 10,- korting op de AH Family Box voor 4 personen en de Inspiratiebox voor 2 personen. Op de site van Albert Heijn lees je de verdere voorwaarden voor deze kortingscode. 

Deze kortingscode is niet onbeperkt geldig. Wacht dus niet te lang en bestel de Allerhande Box met korting. Je kunt direct ook al je andere boodschappen online bestellen. Want bij een bestelling van de Allerhande Box wordt je hele bestelling gratis thuisbezorgd. Je kunt ook eerst reviews lezen van anderen die ervaring hebben met de Allerhande Box. 

Foodboxen korting

Deze korting is van toepassing op alle onderstaande foodboxen van AH Allerhande:

De AH Allerhande Box

Foodbox met korting AH Allerhande Box

De AH Allerhande Familiebox

Foodbox met korting AH Allerhande Familiebox
Meer weten over AH Allerhande klik hier voor de volledige informatiepagina.
Alle kortingscodes bekijken, dat kan hier.