FoodboxWijzer logo
Ik heb haast: kom maar op met die korting!

Albert Heijn pickup kortingscode € 5,-

Actieve kortingscode van €5.00 op de eerste box

Deze korting van €5 hebben we verwerkt in de knop hiernaast. Als je hierop klikt zal de korting automatisch ingevuld worden op de website van AH Allerhande. Tijdens het bestellen zie je de korting dan toegepast worden.

We hebben goed nieuws! Klik op bovenstaande groene knop en vul tijdens je bestelling bij Albert Heijn de code "PUP3012" in en je ontvangt 5 euro korting op je online bestelling bij Albert Heijn. Je ontvangt met deze kortingscode nu 5 euro korting op je eerste Pick Up Point bestelling, dus ook voor een bestelling van een Allerhande Box die je bij een Pick Up Point ophaalt. 

Kortingscode Albert Heijn

Regelmatig heeft Albert Heijn kortingsacties en kortingscodes waarmee je voordelig online je boodschappen kunt bestellen. Met bovenstaande kortingscode krijg je 5 euro korting op je bestelling wanneer je die ophaalt bij een Pick Up Point. Bestel je een Allerhande Box? Ook dan geldt deze kortingscode. Met de Allerhande Box zet je met veel gemak complete maaltijden op tafel. Op dit moment is de Allerhande Box de goedkoopste maaltijdbox van Nederland. We schreven daar al eerder over in ons blog 'de goedkoopste maaltijdbox', waarin we de prijzen van verschillende maaltijdboxen voor je vergelijken. En door nu gebruik te maken van de kortingscode bestel je deze maaltijdbox dus wel héél voordelig! 

Voorwaarden kortingscode 

  • De couponcode PUP3012 geeft recht op 5 euro korting op je eerste Pick Up Point bestelling.
  • De kortingscode is alleen geldig voor nieuwe klanten van ah.nl.
  • De kortingscode is geldig voor bestellingen die worden opgehaald tot en met 8 oktober 2018.
  • Het minimum bestelbedrag in combinatie met de actiecode is 40 euro.
  • De kortingscode geeft korting bij een AH Pick Up Point en niet bij thuisbezorging.
  • Uitgesloten van deze actie zijn: tabak, geneesmiddelen, zuigelingenvoeding voor kinderen tot 1 jaar, statiegeld en emballage.

Nieuwe maaltijdboxen Albert Heijn

De maaltijdboxen van Albert Heijn zijn sinds kort vernieuwd. Elke week heb je de keus uit 8 nieuwe gerechten. Zo ontvang je altijd smakelijke gerechten in je maaltijdbox die ook snel in de smaak zullen vallen bij je kinderen. Je kiest zelf ook hoeveel gerechten je wenst te ontvangen. Je kunt elke week 1-5 gerechten bestellen in de Allerhande Box. Je zit bij een Allerhande Box niet vast aan een abonnement. Bovendien kan je meteen ook extra boodschappen bestellen bij de Allerhande Box zodat je tijd kunt besparen. 

Ja, ik wil de kortingscode nu gebruiken! 

Hoe werkt de kortingscode? 

Voer tijdens je bestelling bij Albert Heijn de kortingscode 'PUP3012' in en je ontvangt € 5,- korting op AH bestelling. Op de site van Albert Heijn lees je de verdere voorwaarden voor deze kortingscode. 

Deze kortingscode is niet onbeperkt geldig. Wacht dus niet te lang en bestel de Allerhande Box met korting. Je kunt direct ook al je andere boodschappen online bestellen. Je kunt ook eerst reviews lezen van anderen die ervaring hebben met de Allerhande Box. 

Geef een maaltijdbox cadeau

Door gebruik te maken van de kortingscode voor de Allerhande Box, bestel je de maaltijdbox extra voordelig. Een goed idee om iemand anders (ook) blij te maken met deze populaire maaltijdboxen! Verras bijvoorbeeld je moeder, vriend of vriendin met deze maaltijdbox. Uiteraard kan je de AH box ook voor iemand anders met korting bestellen. Wie maak jij blij met de Allerhande Box? 

1. Hoeveel korting?

Je krijgt op je eerste box een korting van 5 euro.

2. Bereken de prijs

3. Pak deze korting!

Deze kortingscode gebruiken
Deze korting is een mooie manier om kennis te maken met een maaltijdbox van AH Allerhande. Misschien ben je benieuwd hoeveel deze korting in de praktijk is per box?

We hebben hier een aantal voorbeeld waar we hebben uitgerekend wat deze foodbox je precies kost:

De AH Allerhande Box

Foodbox met korting AH Allerhande Box
Gebaseerd op 1 maaltijden
2 personen€ 12.85€ 7.85

De AH Allerhande Familiebox

Foodbox met korting AH Allerhande Familiebox
Gebaseerd op 1 maaltijden
4 personen€ 18.00€ 13

De AH Borrelbox

Foodbox met korting AH Borrelbox
Gebaseerd op 0 maaltijden

De Fruitbox van Albert Heijn

Foodbox met korting Fruitbox van Albert Heijn
Gebaseerd op 0 maaltijden
Meer weten over AH Allerhande klik hier voor de volledige informatiepagina.
Alle kortingscodes bekijken, dat kan hier.