FoodboxWijzer logo

De Krat kortingscode 4x 10%

Kortingscode van 10%

Helaas deze kortingscode is niet meer beschikbaar. Kijk bij ons overzicht voor kortingscodes die je nu wel kunt gebruiken.

Kortingscode maaltijdbox De Krat

Voor iedereen die graag kennis maakt met de maaltijdboxen van De Krat is er een speciale kortingsactie tijdens de Vegan Challenge. Je ontvangt tijdens de Vegan Challenge 4x (dus 4 weken lang) 10% korting op de maaltijdboxen van De Krat. Je kunt gebruik maken van de korting door op de groene knop te klikken. De korting zal automatisch worden toegepast op de bestelling van je maaltijdbox bij De Krat. De kortingscode is geldig t/m 31 oktober 2017.

Klik op de groene knop, kies vervolgens je favoriete krat en dan reken je met iDeal je eerste Krat af met 10% korting. Als je kiest voor de Gemakskrat Vega ontvang je de hele maand oktober een vegan maaltijdbox. Ook de Gemakskrat bevat één vegan gerecht tijdens de Vegan Challenge. 

Op jouw Mijn Krat-pagina kan je zelf heel gemakkelijk instellen in welke weken je de Krat verder nog wil ontvangen. Ook een week overslaan, of helemaal je abonnement weer uitzetten indien gewenst is altijd mogelijk. 

Foodboxen korting

Deze korting is van toepassing op alle onderstaande foodboxen van De Krat:

De Gemakskrat

Foodbox met korting Gemakskrat

De Weekendkrat Extra

Foodbox met korting Weekendkrat Extra

De Gemakskrat Vega

Foodbox met korting Gemakskrat Vega

De Kratje Slank

Foodbox met korting Kratje Slank
Meer weten over De Krat klik hier voor de volledige informatiepagina.
Alle kortingscodes bekijken, dat kan hier.