FoodboxWijzer logo
Ik heb haast: kom maar op met die korting!

Familiebox kortingscode 40% korting

Actieve kortingscode van 40% op de eerste box

Deze korting van 40% hebben we verwerkt in de knop hiernaast. Als je hierop klikt zal de korting automatisch ingevuld worden op de website van Familiebox. Tijdens het bestellen zie je de korting dan toegepast worden.

Kortingscode Familiebox

We hebben een kortingscode voor je klaarstaan waarmee je nu direct 40% korting ontvangt op je bestelling bij de Familiebox. Daarmee kan je nu extra voordelig de nieuwe maaltijdbox uitproberen. Met deze kortingscode kan je dus nu de Familiebox uitproberen met 40% korting. De Familiebox is de ideale maaltijdbox voor elk gezin dat graag gezonde, gevarieerde maaltijden op tafel zet. 

De nieuwste kortingscode van de Familiebox 

We hebben op Foodboxwijzer altijd actuele kortingscodes, aanbiedingen en couponcodes voor je klaarstaan voor verschillende maaltijdboxen. Daarmee kan je nu extra voordelig een maaltijdbox uitproberen. Je kunt gebruik maken van de kortingscode van de Familiebox door op bovenstaande knop te klikken. De kortingscode zal dan automatisch worden toegepast op de bestelling van je eerste maaltijdbox.

1. Hoeveel korting?

Je krijgt op je eerste box een korting van 40%.

2. Bereken de prijs

3. Pak deze korting!

Deze kortingscode gebruiken
Deze korting is een mooie manier om kennis te maken met een maaltijdbox van Familiebox. Misschien ben je benieuwd hoeveel deze korting in de praktijk is per box?

We hebben hier een aantal voorbeeld waar we hebben uitgerekend wat deze foodbox je precies kost:

De De Familiebox

Foodbox met korting De Familiebox
Gebaseerd op 3 maaltijden
2 personen€ 41.50€ 24.9
4 personen€ 57.00€ 34.2
5 personen€ 67.00€ 40.2
Meer weten over Familiebox klik hier voor de volledige informatiepagina.
Alle kortingscodes bekijken, dat kan hier.