FoodboxWijzer logo Speciale kortingsactie
FoodboxWijzer logo Speciale kortingsactie
zoeken maaltijdbox nieuws
Deze korting van 15% hebben we verwerkt in de knop hiernaast. Als je hierop klikt zal de korting automatisch ingevuld worden op de website van HelloFresh. Tijdens het bestellen zie je de korting dan toegepast worden.

HelloFresh kerstbox bestellen met korting

Ben je op zoek naar een kortingcode voor de kerstbox van HelloFresh? Dan zit je hier goed!
Dit jaar zijn de kerstboxen misschien wel populairder dan ooit. Wat ook bijzonder en nieuw is sinds dit jaar: HelloFresh geeft dit jaar extra korting op deze toch al scherp geprijsde kerstbox. We zagen in voorgaande jaren dat veel mensen op zoek waren naar een kortingscode op deze speciale maaltijdbox voor de kerst. Maar voorgaande jaren moesten we jullie teleurstellen omdat deze er nooit waren. Daarom zijn we blij dat we dit nu kunnen doorgeven: we hebben een kerstbox kortingscode van HelloFresh. 

15% korting op de kerstbox

De korting die je krijgt op een kerstbox is 15%! Dit is van toepassing voor nieuwe klanten bij HelloFresh. Toch zijn ze ook de bestaande klanten niet vergeten bij HelloFresh. Als je op dit moment al een flexibel abonnement hebt bij HelloFresh dan heb je op je eerste maaltijdbox(en) al veel korting gekregen, maar krijg je nu ook nog eens 10% korting op de kerstbox van HelloFresh als bestaande klant. Afhankelijk van het aantal personen kan dit dus behoorlijk aantikken.

Geniet van 15% korting op de HelloFresh kerstbox

Hoe werkt deze kerstbox korting?

De korting op de HelloFresh kerstbox werkt eenvoudig. Je klik op de knop boven of onderaan deze pagina en je gaat naar de website van HelloFresh. De korting zal dan automatisch toegepast worden op de achtergrond. Kies de kerstbox en het aantal personen en je ziet de korting verwerkt worden in het eindbedrag. Wil je ook een wijnbox toevoegen bij je kerstbox? Dat kan! Ook op de wijnbox zal de korting worden verrekend dus dat is extra goed nieuws. Let op: bestellen kan t/m 19 december. De bezorging van de kerstbox is op 23 of 24 december. 

De korting voor bestaande klanten van 10% is beschikbaar via deze link.

Meer over de HelloFresh kerstbox

Het kan zijn dat je alles al weet over de kerstboxen van HelloFresh en dat je vooral op zoek was naar een kortingscode. Mocht dit niet het geval zijn, lees dan ons uitgebreide artikel over de kerstboxen. We gaan daar ook in op de kerstbox van HelloFresh en we bespreken uiteraard de inhoud en het kerstmenu. Wat dacht je van beenham met hasselback-aardappelen, met daarbij gesmoorde prei in vinaigrette en sperziebonen in spek? Eenvoudig te maken en tóch veel indruk maken op je gasten met dit menu. We krijgen nu al zin in de kerst!

  • Frisse zalmbonbon met garnalen kerstbox gerecht
  • Hellofresh kerstbox voorgerecht pastinaaksoep met truffel-rozemarijnolie
  • Lekker nagerecht limoencheesecake met speculaasbodem

1. Hoeveel korting?

Je krijgt op je eerste box een korting van 15%.

2. Bereken de prijs

3. Pak deze korting!

Deze kortingscode gebruiken
Deze korting is een mooie manier om kennis te maken met een maaltijdbox van HelloFresh. Misschien ben je benieuwd hoeveel deze korting in de praktijk is per box?

We hebben hier een aantal voorbeeld waar we hebben uitgerekend wat deze foodbox je precies kost:

De HelloFresh Kerstbox

Foodbox met korting HelloFresh Kerstbox
Gebaseerd op 1 maaltijden
2 personen€ 59,95€ 50,96
4 personen€ 89,95€ 76,46
6 personen€ 109,95€ 93,46
8 personen€ 129,95€ 110,46
Klik hier voor meer informatie over HelloFresh.
En klik om alle actuele kortingscodes te bekijken.