FoodboxWijzer logo Speciale maaltijdbox kortingsactie
Toon deze korting

HelloFresh kortingscode €45 (2 boxen)

Deze korting van €25 hebben we verwerkt in de knop hiernaast. Als je hierop klikt zal de korting automatisch ingevuld worden op de website van HelloFresh. Tijdens het bestellen zie je de korting dan toegepast worden.

HelloFresh kortingscode van in totaal €45

Klik op bovenstaande knop en je ontvangt direct €25,- korting op de eerste maaltijdbox. Daarna ontvang je ook nog eens €20,- op je tweede maaltijdbox! Via de link hierboven zal de kortingscode BOX2X20 automatisch voor je ingevuld worden en zie je ook direct de prijzen veranderen met aftrek van korting.

Voor iedereen die graag kennis maakt met de populaire maaltijdboxen van HelloFresh hebben we een speciale kortingscode. Met onze kortingscode krijg je nu maar liefst €45 korting totaal op je maaltijdboxen van HelloFresh. Je kunt op deze manier voordelig een maaltijdbox uitproberen met onze exclusieve code voor deze maaltijdbox. Kook ook in een handomdraai een lekkere maaltijd met HelloFresh. 

En ze hebben tegenwoordig een flexibel abonnement. Je kunt namelijk elke week met één druk op de knop een week overslaan, een maand pauzeren of zelfs helemaal opzeggen. Je zit dus nergens aan vast! Je kunt dus ook deze maaltijdbox 1x proberen en toch gebruik maken van deze hoge korting. 

Hellofresh in een aantal stappen

Waarom voor HelloFresh kiezen?

Wil je meer weten over de maaltijdbox van HelloFresh? Ons testpanel heeft de maaltijdboxen van HelloFresh uitgebreid getest. Onze ervaring met bijvoorbeeld de Originalbox lees je in een uitgebreid fotoverslag hier. Je krijgt hiermee een goed beeld en indruk over de maaltijdbox van HelloFresh. Ook een uitgebreide test hebben we gedaan bij de Familybox van HelloFresh. Het testpanel hoopt je op deze manier te kunnen helpen de beste maaltijdbox te kunnen kiezen die bij je gezin past. Uitgebreide informatie over de verschillende maaltijdboxen van HelloFresh kan je op de pagina 'maaltijdboxen' vinden. 

Korting op de maaltijdboxen van HelloFresh

Op onze site lees je alles over deze maaltijdbox. We hebben inmiddels heel veel maaltijdboxen getest en hebben ook veel reviews binnen over ervaringen van andere consumenten. Bij HelloFresh kan je verschillende soorten maaltijdboxen bestellen. Er is een Originalbox, Veggiebox, Quick en Easy Box en een Familybox. Je kiest zelf altijd je gerechten in de HelloFresh box. Zo ontvang je altijd gerechten die in de smaak zullen vallen. De gerechten zijn snel te bereiden en de menu's zullen ook bij kinderen in de smaak vallen. Met deze korting kan je dit alles zelf voor een laag bedrag ervaren. Als aanvulling op je maaltijdbox kan je ook een fruitbox bestellen. Met een fruitbox heb je wekelijks heerlijk vers fruit in huis.

HelloFresh voor elk moment

Ook kan je bij HelloFresh tegelijk met je maaltijdbox een wijnbox bestellen. Met een lekker wijntje maak je het gerecht helemaal compleet. HelloFresh zoekt de perfecte wijn voor bij elk gerecht, ideaal dus. Tijdens de feestdagen zoals met Kerst en Pasen bestel je bij HelloFresh ook de ideale boxen om een geweldig diner te bereiden. De Kerstboxen, en zeker ook de Paasboxen zijn erg populair omdat je zonder al te veel moeite heel veel indruk kunt maken op je tafelgasten! 

Hoe gebruik ik deze korting van HelloFresh?

Je kunt heel eenvoudig deze kortingscode gebruiken. Klik op de kortingsknop hierboven en je gaat naar de website van HelloFresh. Controleer of je de groene balk ziet, daarin staat welke korting je ontvangt.

Je ziet hier de totale korting
Let op de groene balk met de korting en de uiteindelijke prijs bij de HelloFresh kortingscode
Klik op lees meer voor de details per box
Klik op lees meer voor de kortingscode details van HelloFresh 

Keuze uit gerechten bij HelloFresh

HelloFresh biedt de mogelijkheid om elke week zelf de gerechten te kiezen die je graag in je maaltijdbox ontvangt. Marley Spoon was de eerste die deze mogelijkheid heeft en is niet voor niets zo populair. Een slimme zet van HelloFresh om deze optie ook aan te bieden. Wekelijks kan je uit een aantal gerechten kiezen (nu al maar liefst de keuze uit 20 gerechten!) die jij graag in de maaltijdbox ontvangt. Een handige manier om zo altijd gerechten naar jouw smaak te ontvangen. Vergeet je zelf gerechten te kiezen? Geen probleem, HelloFresh kiest gerechten voor in je box op basis van je voorkeuren en instellingen.  

Reviews over HelloFresh

Natuurlijk is het fijn om te weten hoe anderen de maaltijdbox van HelloFresh ervaren. We hebben al verschillende reviews ontvangen over HelloFresh waarin mensen hun ervaring delen over HelloFresh. Dit kan je helpen bij het kiezen van een foodbox. Heb je zelf ook een ervaring met HelloFresh of een andere maaltijdbox? Je kunt heel gemakkelijk en snel een review plaatsen op onze site. Wij waarderen dat zeer voor het complete beeld van elke maaltijdbox. Dus pak deze korting en laat ons weten hoe jouw maaltijden in de smaak zijn gevallen!

Tijdelijke kortingsactie dus profiteer er nu van!

Let op! Dit is een speciale kortingscode. Je krijgt niet alleen op je eerste box een korting maar ook nog:
€ 20.00 op de 2e box ! Ook dit gaat automatisch.

Bereken je korting met deze calculator:

1. Hoeveel korting krijg ik met deze kortingscode?

Je krijgt op je eerste box een korting van € 25,00.
2. Bereken de prijs

3. Pak deze korting!

Deze kortingscode gebruiken
Deze korting is een mooie manier om kennis te maken met een maaltijdbox van HelloFresh. Misschien ben je benieuwd hoeveel deze korting in de praktijk is per box?

We hebben hier een aantal voorbeeld waar we hebben uitgerekend wat deze foodbox je precies kost:
Korting op de Originalbox Foodbox met korting Originalbox
Gebaseerd op 3 maaltijden
1 persoon€ 35,95€ 10,95
2 personen€ 40,95€ 15,95
3 personen€ 51,95€ 26,95
4 personen€ 61,95€ 36,95
5 personen€ 71,95€ 46,95
6 personen€ 80,95€ 55,95
Korting op de Veggiebox Foodbox met korting Veggiebox
Gebaseerd op 3 maaltijden
1 persoon€ 35,95€ 10,95
2 personen€ 40,95€ 15,95
3 personen€ 51,95€ 26,95
4 personen€ 61,95€ 36,95
5 personen€ 71,95€ 46,95
6 personen€ 80,95€ 55,95
Korting op de Familybox Foodbox met korting Familybox
Gebaseerd op 3 maaltijden
1 persoon€ 35,95€ 10,95
2 personen€ 40,95€ 15,95
3 personen€ 51,95€ 26,95
4 personen€ 61,95€ 36,95
5 personen€ 71,95€ 46,95
6 personen€ 80,95€ 55,95
Korting op de Quick & Easy Box Foodbox met korting Quick & Easy Box
Gebaseerd op 3 maaltijden
1 persoon€ 35,95€ 10,95
2 personen€ 40,95€ 15,95
3 personen€ 51,95€ 26,95
4 personen€ 61,95€ 36,95
5 personen€ 71,95€ 46,95
6 personen€ 80,95€ 55,95
Klik hier voor meer informatie over HelloFresh.
En klik om alle actuele kortingscodes te bekijken.