FoodboxWijzer logo Speciale maaltijdbox kortingsactie
Ik heb haast: kom maar op met die korting!

AH Allerhande Box kortingscode €2

Deze korting van €2 hebben we verwerkt in de knop hiernaast. Als je hierop klikt zal de korting automatisch ingevuld worden op de website van AH Allerhande. Tijdens het bestellen zie je de korting dan toegepast worden.

We hebben de nieuwste kortingscode voor de Allerhande Box voor je klaarstaan. Klik op de bovenstaande knop en vul de kortingscode AHBXX23 in. Met deze kortingscode ontvang je nu tijdelijk 2 euro korting op de Allerhande Box gerechten voor 2 of 4 personen. Je ontvangt € 2,- euro korting per gerecht. Dus kies je meerdere gerechten, dan krijg je ook meerdere keren deze korting. Leuk om de Allerhande Box eens extra voordelig uit te proberen met deze couponcode.

Kortingscode AH Allerhande Box

Gebruik kortingscode AHBXX23 en ontvang €2 korting op alle 2- of 4-persoons Allerhande Box gerechten. Je ontvangt 2 euro korting per gerecht. Je voert deze kortingscode in bij het overzicht in je winkelmandje tijdens het bestellen. De kortingscodes van de AH Allerhande Box zijn tijdelijk geldig. 
Wees er dus snel bij en profiteer! 

Gebruik direct de kortingscode

Ontdek het gemak van de Allerhande Box

De Allerhande Box is een populaire maaltijdbox en dat is niet zo gek. Elke week kies je uit 9 gerechten (waarvan min. 3 vegetarisch) die jij graag in de box ontvangt. Elk gerecht is los te bestellen en je kunt per gerecht het aantal personen kiezen. De Allerhande Box wordt gratis bezorgd bij 3 gerechten of meer. Bovendien bestel je de overige boodschappen er gemakkelijk bij. Met de maaltijdbox van Albert Heijn zet je binnen een handomdraai een heerlijke maaltijd op tafel vol verse ingrediënten. Een groot voordeel van de Allerhande Box is dat je niet vast zit aan een abonnement. De Allerhande Box is op dit moment de goedkoopste maaltijdbox van Nederland. Met de kortingscode is de Allerhande Box nu tijdelijk nog voordeliger! Extra leuk dus om de maaltijdbox van Albert Heijn nu met korting te proberen. Profiteer snel! 

Hoe werkt de kortingscode van de Allerhande Box? 

  • Je ontvangt met deze kortingscode eenmalig €2 korting bij aankoop van Allerhande Box gerechten voor 2 of 4 personen. De korting is geldig per gerecht, dus meer korting bij meer gerechten. 
  • De kortingscode is geldig voor nieuwe én bestaande klanten.
  • De kortingscodes gelden alleen voor een thuisbezorg- of ophaalmoment bij een Pick Up Point.
  • De kortingcodes zijn niet geldig in de winkel en ook niet in combinatie met andere acties en/of kortingen.
  • Alleen geldig in Nederland.
  • Maximaal één actiecode per huishouden. 

Ervaring met maaltijdbox Allerhande Box 

Ben je benieuwd naar ervaringen van anderen met de Allerhande Box? Of geef je zelf graag je mening over deze maaltijdbox? Op onze reviewpagina van maaltijdboxen lees je de laatste ervaringen van anderen. Bovendien plaats je hier zelf eenvoudig en snel een review over elke maaltijdbox. Zo helpen we elkaar met het maken van een goede keuze voor een maaltijdbox. Je leest uitgebreide informatie over de Allerhande Box in ons overzicht van maaltijdboxen. 

1. Hoeveel korting?

Je krijgt op je eerste box een korting van € 2,00.

2. Bereken de prijs

3. Pak deze korting!

Deze kortingscode gebruiken
Deze korting is een mooie manier om kennis te maken met een maaltijdbox van AH Allerhande. Misschien ben je benieuwd hoeveel deze korting in de praktijk is per box?

We hebben hier een aantal voorbeeld waar we hebben uitgerekend wat deze foodbox je precies kost:

De AH Allerhande Box

Foodbox met korting AH Allerhande Box
Gebaseerd op 1 maaltijden
2 personen€ 12,95€ 10,95

De AH Allerhande Familiebox

Foodbox met korting AH Allerhande Familiebox
Gebaseerd op 1 maaltijden
4 personen€ 18,00€ 16,00
Klik hier voor meer informatie over AH Allerhande.
En klik om alle actuele kortingscodes te bekijken.