FoodboxWijzer logo Speciale maaltijdbox kortingsactie
Toon deze korting

De Krat kortingscode 2x 10%

Deze korting van 10% hebben we verwerkt in de knop hiernaast. Als je hierop klikt zal de korting automatisch ingevuld worden op de website van De Krat. Tijdens het bestellen zie je de korting dan toegepast worden.

Kortingscode maaltijdbox De Krat

Voor iedereen die graag kennis maakt met de maaltijdboxen van De Krat is er een speciale kortingsactie om voordelig kennis te maken met de maaltijdboxen van De Krat. Met deze kortingscode van De Krat krijg je nu 2x 10% korting op je eerste 2 maaltijdboxen bij het afsluiten van een flexibel abonnement. Je kunt gebruik maken van de korting door op de grote knop te klikken. De korting zal automatisch worden toegepast op de bestelling van je maaltijdbox bij De Krat. 

Klik op de grote knop, kies vervolgens je favoriete krat en dan reken je met iDeal je eerste Krat af met 10% korting. Op jouw Mijn Krat-pagina kan je zelf heel gemakkelijk instellen in welke weken je de Krat verder nog wil ontvangen. Ook een week overslaan, of helemaal je abonnement weer uitzetten indien gewenst is altijd mogelijk.

De maaltijdbox van De Krat met korting bestellen

Ben je ook benieuwd naar de maaltijdbox van De Krat? Je kunt bij De Krat verschillende maaltijdboxen bestellen. Zo is er een Gemakskrat met 3 gevarieerde maaltijden, een Vega Gemakskrat, een Snelle krat, Oogstkrat (vol met heerlijke boodschappen) of een Weekendkrat wanneer je zin hebt om in het weekend uitgebreid te koken. Nieuw is bij De Krat nu ook de Vegan krat. De producten in De Krat zijn voor een groot deel biologisch of eerlijk geteeld / geproduceerd. De Krat is een populaire maaltijdbox. Bekijk snel welke maaltijdkrat het beste bij je past en bestel De Krat met korting!

Vraag en antwoord over De Krat kortingscode

 • 💰 Hoeveel korting kan ik met een De Krat kortingscode krijgen?
  Met de nieuwste kortingscode van De Krat kan je als nieuwe klant al snel wat geld besparen. Op dit moment ontvang je op je eerste 2 maaltijdboxen 10% korting over je totaalbedrag. Deze korting wordt automatisch verrekend op je factuur.
 • 💶 Is dit de hoogste korting die er op dit moment is?
  Ja, de korting waarbij je 2x 10% korting ontvangt is de standaard actiecode van De Krat. Eén keer per jaar hebben ze ook de back-to-school actie, waarbij je dan maar liefst 3x 10% korting krijgt op je maaltijdbox. Dit is een tijdelijke actie en geldig van 17 augustus t/m 9 september.
 • 📦 Moet ik met deze actie meerdere maaltijdboxen bestellen?
  Het is niet verplicht om bij een flexibel abonnement meteen meerdere boxen af te nemen. Een flexibel abonnement betekent dat je altijd kunt stoppen of pauzeren wanneer je wenst. Dus als je na 1 box niet tevreden bent, kan je ervoor kiezen om te stoppen. Let wel altijd op wat je opzegtermijn is.
 • 🍽 Kan ik ook een proefbox bestellen met korting?
  Het is bij De Krat mogelijk om een losse box te bestellen. Handig als je graag de box een keer uitprobeert zonder meteen aan een abonnement vast te zitten. Bij een proefbox geldt de korting helaas niet. De kortingscode is alleen geldig bij afname van een flexibel abonnement.
 • 🎄 Is er ook een kortingscode voor de kerstbox van De Krat?
  De kerstbox van De Krat is ieder jaar weer erg populair. Met het indrukwekkende kerstmenu tover jij een prachtig duurzaam kerstdiner op tafel. We snappen dat je het extra feestelijk zou vinden om de kerstbox met korting te bestellen, maar helaas is de kortingscode niet geldig op de kerstbox van De Krat.
Let op! Dit is een speciale kortingscode. Je krijgt niet alleen op je eerste box een korting maar ook nog:
10% op de 2e box ! Ook dit gaat automatisch.

Bereken je korting met deze calculator:

1. Hoeveel korting krijg ik met deze kortingscode?

Je krijgt op je eerste box een korting van 10%.
2. Bereken de prijs

3. Pak deze korting!

Deze kortingscode gebruiken
Deze korting is een mooie manier om kennis te maken met een maaltijdbox van De Krat. Misschien ben je benieuwd hoeveel deze korting in de praktijk is per box?

We hebben hier een aantal voorbeeld waar we hebben uitgerekend wat deze foodbox je precies kost:
Korting op de Gemakskrat Foodbox met korting Gemakskrat
Gebaseerd op 3 maaltijden
2 personen€ 42,00€ 37,80
3 personen€ 53,00€ 47,70
4 personen€ 63,00€ 56,70
Korting op de Weekendkrat Extra Foodbox met korting Weekendkrat Extra
Gebaseerd op 3 maaltijden
1 persoon€ 39,00€ 35,10
2 personen€ 49,00€ 44,10
3 personen€ 62,00€ 55,80
4 personen€ 73,00€ 65,70
Korting op de Gemakskrat Vega Foodbox met korting Gemakskrat Vega
Gebaseerd op 3 maaltijden
2 personen€ 42,00€ 37,80
3 personen€ 53,00€ 47,70
4 personen€ 63,00€ 56,70
Korting op de Snelle Gezinskrat Foodbox met korting Snelle Gezinskrat
Gebaseerd op 3 maaltijden
3 personen€ 71,00€ 63,90
4 personen€ 71,00€ 63,90
5 personen€ 83,00€ 74,70
6 personen€ 83,00€ 74,70
Klik hier voor meer informatie over De Krat.
En klik om alle actuele kortingscodes te bekijken.