FoodboxWijzer logo Speciale maaltijdbox kortingsactie
Toon deze korting

De Graze snackbox kortingscode

Deze korting van 50% hebben we verwerkt in de knop hiernaast. Als je hierop klikt zal de korting automatisch ingevuld worden op de website van Graze. Tijdens het bestellen zie je de korting dan toegepast worden.

Nieuw in Nederland is de snackbox van Graze. Dit is een snackbox die in Groot Brittannië al 10 jaar op de markt is, maar nu begonnen is met het veroveren van Nederland. Want je kent het wel, je zit op de bank en je hebt zin in een lekkere snack. Je kunt een zak chips open trekken, maar doe je dit te vaak dan krijg je spijt. Je wilt liever wat gezonder snacken? Dan is de snackbox van Graze echt wat voor jou! Ook de ideale snack voor op je werk. 

De snackboxen van Graze met korting

Waarom een Graze snackbox proberen?

Wat maakt Graze bijzonder? We noemde het net al even, dit is een hele gezonde manier van snacken. Je hoeft je niet schuldig te voelen of je zorgen te maken. Een aantal punten die ze bij Graze belangrijk vinden zijn:

  • Elke snack heeft minimaal één van deze gezonde ingrediënten: noten, zaden, fruit, groenten en peulvruchten of
    volkorengranen.
  • Deze snacks zitten vol met proteïne, vezels, gezonde en essentiële vitaminen en mineralen.
  • De helft van hun snacks zit altijd onder de 150 kcal.
  • Ze blijven proberen om de hoeveelheid toegevoegde suikers, maar ook zout en verzadigde vetten te minimaliseren en te laten voldoen aan de richtlijnen voor gezond eten.

Gezond snacken met graze verschillende voordelen

Hoe werkt de kortingscode van Graze?

Deze kortingscode werkt heel eenvoudig. Klik op de knop hierboven of hieronder en je gaat naar de actiepagina van Graze. Scroll of swipe een stukje naar beneden op die pagina en je ziet de proefboxen waaruit je kunt kiezen. Selecteer één van deze boxen en ga naar afrekenen. Je betaalt gewoon eenmalig voor je bestelling, je zit verder niet vast aan een abonnement ofzo. Vaker bestellen is uiteraard mogelijk. 

Je krijgt je proefbox binnen en hoeft hier niet voor thuis te blijven, want ze hebben hem zo gemaakt dat deze precies door de brievenbus past. Daarna is het concept eenvoudig; ga er lekker voor zitten en geniet van je gezonde snacks!

Bereken je korting met deze calculator:

1. Hoeveel korting krijg ik met deze kortingscode?

Je krijgt op je eerste box een korting van 50%.
2. Bereken de prijs

3. Pak deze korting!

Deze kortingscode gebruiken
Deze korting is een mooie manier om kennis te maken met een maaltijdbox van Graze. Misschien ben je benieuwd hoeveel deze korting in de praktijk is per box?

We hebben hier een aantal voorbeeld waar we hebben uitgerekend wat deze foodbox je precies kost:
Korting op de Graze Proefbox Foodbox met korting Graze Proefbox
Gebaseerd op 1 maaltijden
1 persoon€ 6,00€ 3,00
Klik hier voor meer informatie over Graze.
En klik om alle actuele kortingscodes te bekijken.