FoodboxWijzer logo Speciale maaltijdbox kortingsactie
Toon deze korting

HelloFresh kortingscode €45

Deze korting van €25 hebben we verwerkt in de knop hiernaast. Als je hierop klikt zal de korting automatisch ingevuld worden op de website van HelloFresh. Tijdens het bestellen zie je de korting dan toegepast worden.

Korting op HelloFresh in totaal €45

Klik op bovenstaande knop en je ontvangt direct €25,- korting op de eerste maaltijdbox. Daarna ontvang je ook nog eens €10,- op je tweede én €10,- op je derde maaltijdbox. Via de link hierboven zal de kortingscode HELLOBOX2021 automatisch voor je ingevuld worden en zie je ook direct de prijzen veranderen met aftrek van korting.

Voor iedereen die graag kennis maakt met de populaire maaltijdboxen van HelloFresh hebben we een speciale kortingscode. Met onze kortingscode krijg je nu maar liefst €45 korting totaal op je maaltijdboxen van HelloFresh. Je kunt op deze manier voordelig een maaltijdbox uitproberen met onze exclusieve code voor deze maaltijdbox. Kook ook in een handomdraai een lekkere maaltijd met HelloFresh. 

En ze hebben tegenwoordig een flexibel abonnement. Je kunt namelijk elke week met één druk op de knop een week overslaan, een maand pauzeren of zelfs helemaal opzeggen. Je zit dus nergens aan vast! Je kunt dus ook deze maaltijdbox 1x proberen en toch gebruik maken van deze hoge korting. 

Alles over HelloFresh

Wil je meer weten over de maaltijdbox van HelloFresh? Ons testpanel heeft de maaltijdboxen van HelloFresh uitgebreid getest. Onze ervaring met bijvoorbeeld de Originalbox lees je in een uitgebreid fotoverslag hier. Je krijgt hiermee een goed beeld en indruk over de maaltijdbox van HelloFresh. Ook een uitgebreide test hebben we gedaan bij de Familybox van HelloFresh. Het testpanel hoopt je op deze manier te kunnen helpen de beste maaltijdbox te kunnen kiezen die bij je gezin past. Uitgebreide informatie over de verschillende maaltijdboxen van HelloFresh kan je op de pagina 'maaltijdboxen' vinden. 

Korting op de maaltijdboxen van HelloFresh

Op onze site lees je alles over deze maaltijdbox. We hebben inmiddels heel veel maaltijdboxen getest en hebben ook veel reviews binnen over ervaringen van andere consumenten. Bij HelloFresh kan je verschillende soorten maaltijdboxen bestellen. Er is een Originalbox, Veggiebox, Quick en Easy Box en een Familybox. Je kiest zelf altijd je gerechten in de HelloFresh box. Zo ontvang je altijd gerechten die in de smaak zullen vallen. De gerechten zijn snel te bereiden en de menu's zullen ook bij kinderen in de smaak vallen. Met deze korting kan je dit alles zelf voor een laag bedrag ervaren. Als aanvulling op je maaltijdbox kan je ook een fruitbox bestellen. Met een fruitbox heb je wekelijks heerlijk vers fruit in huis. Ook kan je bij HelloFresh tegelijk met je maaltijdbox een wijnbox bestellen. Met een lekker wijntje maak je het gerecht helemaal compleet. HelloFresh zoekt de perfecte wijn voor bij elk gerecht, ideaal dus. Tijdens de feestdagen zoals met Kerst en Pasen bestel je bij HelloFresh ook de ideale boxen om een geweldig diner te bereiden. De Kerstboxen, en zeker ook de Paasboxen zijn erg populair omdat je zonder al te veel moeite heel veel indruk kunt maken op je tafelgasten! 

Kies zelf je gerechten bij HelloFresh

HelloFresh biedt de mogelijkheid om elke week zelf de gerechten te kiezen die je graag in je maaltijdbox ontvangt. Marley Spoon was de eerste die deze mogelijkheid heeft en is niet voor niets zo populair. Een slimme zet van HelloFresh om deze optie ook aan te bieden. Wekelijks kan je uit een aantal gerechten kiezen (nu al maar liefst de keuze uit 20 gerechten!) die jij graag in de maaltijdbox ontvangt. Een handige manier om zo altijd gerechten naar jouw smaak te ontvangen. Vergeet je zelf gerechten te kiezen? Geen probleem, HelloFresh kiest gerechten voor in je box op basis van je voorkeuren en instellingen.  

Ervaringen van HelloFresh

Natuurlijk is het fijn om te weten hoe anderen de maaltijdbox van HelloFresh ervaren. We hebben al verschillende reviews ontvangen over HelloFresh waarin mensen hun ervaring delen over HelloFresh. Dit kan je helpen bij het kiezen van een foodbox. Heb je zelf ook een ervaring met HelloFresh of een andere maaltijdbox? Je kunt heel gemakkelijk en snel een review plaatsen op onze site. Wij waarderen dat zeer voor het complete beeld van elke maaltijdbox. Dus pak deze korting en laat ons weten hoe jouw maaltijden in de smaak zijn gevallen!

Ga direct naar HelloFresh en profiteer van deze actie

Vraag en antwoord over de HelloFresh kortingscode

 • 💶 Is dit de hoogste korting die er op dit moment is?
  Op dit moment is dit de beste actie. Je ontvangt met deze kortingscode maar liefst 45 euro korting. Een hogere korting is elders niet te vinden.
 • 💰 Hoeveel korting kan ik met een HelloFresh kortingscode krijgen?
  Met een HelloFresh kortingscode kan je al snel heel veel geld besparen. Zo kan je op dit moment maar liefst 40 euro korting krijgen op de eerste 3 maaltijdboxen. Zonde om deze korting te laten liggen, want dit is een manier om voordelig een maaltijdbox te proberen.
 • ⏰ Hoe lang is deze korting geldig?
  Dit is een tijdelijke kortingscode. Profiteer dus snel van dit hoge voordeel, want hij verloopt binnenkort.
 • 📦 Is er op dit moment een werkende kortingscode voor HelloFresh?
  Ja, op dit moment is er een actieve kortingscode. Klik op bovenstaande knop voor de actieve code. Deze kortingscode is inmiddels erg populair omdat je er veel voordeel mee ontvangt op je eerste 3 maaltijdboxen bij HelloFresh.
 • 🤔 Hoe werkt deze kortingscode?
  De kortingscode werkt eenvoudig. Klik op de knop van HelloFresh hierboven en je gaat rechtstreeks naar de website van HelloFresh. De korting zal dan direct worden toegepast op je bestelling. Je ziet dus automatisch welke korting je ontvangt.
 • 💡 Moet ik met deze actie 3 maaltijdboxen bestellen?
  Nee, dit is niet verplicht. Je kunt je flexibele abonnement bij HelloFresh altijd stopzetten. Dus ook als je na 1 box niet tevreden bent, hoef je de tweede en derde box niet te bestellen. Je wijzigt dit allemaal in je persoonlijke account bij Hellofresh. Let op: denk wel aan je opzegtermijn van 6 dagen.
 • 🎁 Is er een HelloFresh kortingscode voor bestaande klanten?
  Ook voor bestaande klanten van HelloFresh is er af en toe een kortingscode beschikbaar. De hoogste kortingscodes voor HelloFresh zijn te vinden voor nieuwe klanten. Ben je al wel lid van HelloFresh maar wil je je account heractiveren? Dan kan je ook gebruik maken van een kortingscode. Bestaande klanten ontvangen daarvoor regelmatig een persoonlijke kortingscode. Vooral klanten die het lidmaatschap hebben stopgezet zullen worden benaderd met een kortingscode. Check dus je mailbox voor een korting. Of vraag HelloFresh of ze wellicht een korting voor je hebben klaarstaan als je jouw account weer heractiveert.
 • 🤓 Hoe pas ik de kortingscode van €45,- toe?
  Deze kortingscode van €45,- korting werkt als volgt: je krijgt op je eerste maaltijdbox 25 euro korting. Op de tweede maaltijdbox ontvang je €10,- korting en op je derde box ontvang je ook €10,- korting. Zo ontvang je in totaal €45,- korting op HelloFresh.
 • 🚚 Is de bezorging van de maaltijdbox gratis?
  De bezorging van de maaltijdbox van HelloFresh is altijd gratis. Een kortingscode voor gratis bezorging heb je daarom ook niet nodig.
 • 🥘 Geldt deze kortingscode van HelloFresh ook voor België?
  Als je op zoek bent naar een kortingscode voor HelloFresh in België, is deze kortingscode zeer geschikt. Ook in België ontvang je dan 3x korting op je maaltijdbox, met in totaal €40,- korting.
 • 🤩 Hoe ontvang ik een gratis HelloFresh box?
  Er zijn verschillende manieren waarop je een gratis HelloFresh box kunt ontvangen. Belangrijk is dat je iemand kent die al een klant is bij HelloFresh en regelmatig een box ontvangt. Bestaande klanten kunnen namelijk in hun account bij HelloFresh vrienden een gratis box geven. Ze kunnen je emailadres opgeven waardoor je een email ontvangt voor een gratis maaltijdbox. Regelmatig zitten er ook waardebonnen in een box, waarmee je een gratis box kunt weggeven (of met hele hoge korting kunt bestellen). Gooi waardebonnen in je box dus niet zomaar weg, maar maak er iemand blij mee.
Let op! Dit is een speciale kortingscode. Je krijgt niet alleen op je eerste box een korting maar ook nog:
€ 10.00 op de 2e box en € 10.00 op de 3e box ! Ook dit gaat automatisch.

Bereken je korting met deze calculator:

1. Hoeveel korting krijg ik met deze kortingscode?

Je krijgt op je eerste box een korting van € 25,00.
2. Bereken de prijs

3. Pak deze korting!

Deze kortingscode gebruiken
Deze korting is een mooie manier om kennis te maken met een maaltijdbox van HelloFresh. Misschien ben je benieuwd hoeveel deze korting in de praktijk is per box?

We hebben hier een aantal voorbeeld waar we hebben uitgerekend wat deze foodbox je precies kost:
Korting op de Originalbox Foodbox met korting Originalbox
Gebaseerd op 3 maaltijden
1 persoon€ 35,95€ 10,95
2 personen€ 40,95€ 15,95
3 personen€ 51,95€ 26,95
4 personen€ 61,95€ 36,95
5 personen€ 71,95€ 46,95
6 personen€ 80,95€ 55,95
Korting op de Veggiebox Foodbox met korting Veggiebox
Gebaseerd op 3 maaltijden
1 persoon€ 35,95€ 10,95
2 personen€ 40,95€ 15,95
3 personen€ 51,95€ 26,95
4 personen€ 61,95€ 36,95
5 personen€ 71,95€ 46,95
6 personen€ 80,95€ 55,95
Korting op de Familybox Foodbox met korting Familybox
Gebaseerd op 3 maaltijden
1 persoon€ 35,95€ 10,95
2 personen€ 40,95€ 15,95
3 personen€ 51,95€ 26,95
4 personen€ 61,95€ 36,95
5 personen€ 71,95€ 46,95
6 personen€ 80,95€ 55,95
Korting op de Quick & Easy Box Foodbox met korting Quick & Easy Box
Gebaseerd op 3 maaltijden
1 persoon€ 35,95€ 10,95
2 personen€ 40,95€ 15,95
3 personen€ 51,95€ 26,95
4 personen€ 61,95€ 36,95
5 personen€ 71,95€ 46,95
6 personen€ 80,95€ 55,95
Klik hier voor meer informatie over HelloFresh.
En klik om alle actuele kortingscodes te bekijken.