FoodboxWijzer logo

Marley Spoon kortingscode € 25

Actieve kortingscode van €25.00

1. Hoeveel korting

Je krijgt op je eerste box een korting van 25 euro:

2. Bereken de prijs

3. Pak deze korting!

Deze kortingscode gebruiken

Kortingscode Marley Spoon

Klik op bovenstaande groene knop en de korting op de maaltijdbox van Marley Spoon zal direct verrekend worden.
Voor iedereen die graag kennis maakt met Marley Spoon hebben we een speciale kortingscode. Met onze kortingscode krijg je direct 25 euro korting op je maaltijdbox van Marley Spoon. Dat betekent dat je eerste maaltijdbox ontzettend voordelig is. Je kunt dus goedkoop een maaltijdbox uitproberen met onze exclusieve kortingscode voor Marley Spoon maaltijdboxen.

Je kunt gebruik maken van de kortingscode door op bovenstaande knop te klikken. De kortingscode voor Marley Spoon zal dan automatisch worden toegepast op de bestelling van je eerste maaltijdbox.

Wil je meer weten over de maaltijdbox van Marley Spoon? Ons testpanel heeft de maaltijdbox van Marley Spoon uitgebreid getest. Onze ervaring met de Classicbox lees je in een uitgebreid fotoverslag hier. Je krijgt hiermee een goed beeld en indruk over de maaltijdbox van Marley Spoon. Het testpanel hoopt je op deze manier te kunnen helpen de beste maaltijdbox te kunnen kiezen die bij je gezin past. Uitgebreide informatie over de verschillende maaltijdboxen van Marley Spoon kan je op de pagina 'maaltijdboxen' vinden. 

De maaltijdboxen van Marley Spoon

Bij Marley Spoon kan je twee verschillende soorten maaltijdboxen bestellen. Er is een Classic Box en een Familiebox. De Classic Box is de ideale box voor 2 personen, met 2, 3 of 4 gerechten per week. De Familiebox is geschikt voor 2 volwassenen en 2 tot 3 kinderen. Ook de Familiebox kan je kiezen met 2, 3 of 4 gerechten per week. De slogan bij Marley Spoon is 'De betere box' en daarom mag je ook producten en gerechten van goede kwaliteit verwachten. Sinds kort kan je ook bij Marley Spoon een fruitbox bestellen. Met een fruitbox heb je iedere week vers fruit in huis voor het hele gezin. De fruitbox is alleen te bestellen in combinatie met een maaltijdbox. 

Kies zelf je gerechten

Marley Spoon was de eerste die de mogelijkheid biedt om elke week zelf je gerechten te kiezen. Wekelijks kan je uit een aantal gerechten kiezen die jij graag in de maaltijdbox ontvangt. Een handige manier om zo altijd gerechten naar jouw smaak te ontvangen. Dat is dan meteen een van de redenen waarom de maaltijdbox van Marley Spoon zo ontzettend populair is. Bij zowel de Classic Box als de Familiebox kun je wekelijks kiezen uit verschillende vlees-, vis- en vegetarische recepten. Sinds kort is de mogelijkheid om zelf je gerechten te kiezen er ook bij HelloFresh. 

Reviews van Marley Spoon

Natuurlijk is het fijn om te weten hoe anderen de maaltijdbox van Marley Spoon ervaren. We hebben al verschillende reviews ontvangen over Marley Spoon waarin mensen hun ervaring delen over Marley Spoon. Dit kan je helpen bij het kiezen van een foodbox. Heb je zelf ook een ervaring met Marley Spoon of een andere maaltijdbox? Je kunt heel gemakkelijk en snel een review plaatsen op onze site. Wij waarderen dat zeer voor het complete beeld van elke maaltijdbox.

Bestel hier een maaltijdbox van Marley Spoon mét korting

Foodboxen korting

Deze korting is van toepassing op alle onderstaande foodboxen van Marley Spoon:

De Classic Box

Foodbox met korting Classic Box

De Familiebox

Foodbox met korting Familiebox
Meer weten over Marley Spoon klik hier voor de volledige informatiepagina.
Alle kortingscodes bekijken, dat kan hier.