FoodboxWijzer logo
Deze korting van €10 hebben we verwerkt in de knop hiernaast. Als je hierop klikt zal de korting automatisch ingevuld worden op de website van Marley Spoon. Tijdens het bestellen zie je de korting dan toegepast worden.
Let op! Dit is een speciale kortingscode. Je krijgt niet alleen op je eerste box een korting maar ook nog:
€ 10.00 op de 2e box en € 10.00 op de 3e box en € 10.00 op de 4e box ! Ook dit gaat automatisch.

Kortingscode Marley Spoon

Let op, de kortingscode is aangepast. Voorheen €25 korting, nu €40 korting, maar verdeeld over 4 boxen. Voor iedereen die graag extra voordelig kennis maakt met Marley Spoon hebben we een speciale kortingscode. Met onze kortingscode krijg je 4 x €10 euro korting op je eerste 4 maaltijdboxen van Marley Spoon. Dat betekent dat je eerste maaltijdboxen ontzettend voordelig zijn. Voor slechts 30 euro kan je met deze couponcode al een maaltijdbox bestellen. Je kunt dus goedkoop een maaltijdbox uitproberen met onze exclusieve voucher code voor de Marley Spoon maaltijdboxen.

Kortingscode Marley Spoon juli 2019

We hebben op Foodboxwijzer altijd actuele kortingscodes, aanbiedingen en couponcodes voor je klaarstaan. Daarmee kan je extra voordelig een maaltijdbox uitproberen. Je kunt gebruik maken van de kortingscode van Marley Spoon door op bovenstaande knop te klikken. De kortingscode voor Marley Spoon zal dan automatisch worden toegepast op de bestelling van je eerste maaltijdbox.

Ervaring met Marley Spoon 

Wil je meer weten over de maaltijdbox van Marley Spoon? Lees snel onze ervaring met de maaltijdboxen. Ons testpanel heeft de maaltijdbox van Marley Spoon uitgebreid getest. Zo lees je in onze uitgebreide test van Marley Spoon onze ervaring met de Classic Box. Je krijgt hiermee een goed beeld en indruk over de maaltijdbox van Marley Spoon. Het testpanel hoopt je op deze manier te kunnen helpen de beste maaltijdbox te kunnen kiezen die bij je gezin past. Uitgebreide informatie over de verschillende maaltijdboxen van Marley Spoon delen we ook graag met je. Zo kan je een goede keuze maken voor de beste maaltijdbox. 

De maaltijdboxen van Marley Spoon

De maaltijdboxen van Marley Spoon zijn al ruime tijd erg populair in Nederland en de omliggende landen. Bij Marley Spoon kan je twee verschillende soorten maaltijdboxen bestellen. Er is een Classic Box en een Familiebox. De Classic Box is de ideale box voor 2 personen, met 2, 3 of 4 gerechten per week. De Familiebox is geschikt voor 2 volwassenen en 2 tot 3 kinderen. Ook de Familiebox kan je kiezen met 2, 3 of 4 gerechten per week. Marley Spoon streeft er naar de slogan "De betere box" waar te maken en daarom mag je ook producten en gerechten van goede kwaliteit verwachten. Je kunt wekelijks ook bliksemsnelle gerechten kiezen bij Marley Spoon. Daarmee kook je binnen 20 minuten een smaakvol gerecht. Handig op de dagen dat je het extra druk hebt en toch een gezonde maaltijd wil kunnen nuttigen. 
Sinds enige tijd kan je ook bij Marley Spoon een fruitbox bestellen. Met een fruitbox heb je iedere week vers fruit in huis voor het hele gezin. De fruitbox is alleen te bestellen in combinatie met een maaltijdbox. 

Kies zelf je gerechten bij Marley Spoon

Marley Spoon was de eerste die de mogelijkheid biedt om elke week zelf je gerechten te kiezen. Wekelijks kan je uit maar liefst 20 gerechten kiezen die jij graag in de maaltijdbox ontvangt. Een handige manier om zo altijd gerechten naar jouw smaak te ontvangen. Dat is dan meteen een van de redenen waarom de maaltijdbox van Marley Spoon zo ontzettend populair is. Bij zowel de Classic Box als de Familiebox kun je wekelijks kiezen uit verschillende vlees-, vis- en vegetarische recepten. Ook bij HelloFresh heb je de mogelijkheid om elke week zelf je gerechten te kiezen. 

Reviews van Marley Spoon

Natuurlijk is het fijn om te weten hoe anderen de maaltijdbox van Marley Spoon ervaren. We hebben al verschillende reviews ontvangen over Marley Spoon waarin mensen hun ervaring delen over Marley Spoon. Dit kan je helpen bij het kiezen van een foodbox. Heb je zelf ook een ervaring met Marley Spoon of een andere maaltijdbox? Je kunt heel gemakkelijk en snel een review plaatsen op onze site. Wij waarderen dat zeer voor het complete beeld van elke maaltijdbox.

1. Hoeveel korting?

Je krijgt op je eerste box een korting van 10 euro.

2. Bereken de prijs

3. Pak deze korting!

Deze kortingscode gebruiken
Deze korting is een mooie manier om kennis te maken met een maaltijdbox van Marley Spoon. Misschien ben je benieuwd hoeveel deze korting in de praktijk is per box?

We hebben hier een aantal voorbeeld waar we hebben uitgerekend wat deze foodbox je precies kost:

De Classic Box

Foodbox met korting Classic Box
Gebaseerd op 2 maaltijden
2 personen€ 36.00€ 26
4 personen€ 48.80€ 38.8

De Familiebox

Foodbox met korting Familiebox
Gebaseerd op 2 maaltijden
4 personen€ 48.80€ 38.8

De Marley Spoon Dinerbox

Foodbox met korting Marley Spoon Dinerbox
Gebaseerd op 1 maaltijden
4 personen€ 52.00€ 42
Klik hier voor meer informatie over Marley Spoon.
En klik om alle actuele kortingscodes te bekijken.