FoodboxWijzer logo

Mathijs Maaltijdbox kortingscode € 20

Kortingscode van €20.00

Helaas deze kortingscode is niet meer beschikbaar. Kijk bij ons overzicht voor kortingscodes die je nu wel kunt gebruiken.

Klik op bovenstaande groene knop en je ontvangt direct de korting op de maaltijdbox. Met deze kortingscode krijg je nu 20 euro korting op de Familiebox van Mathijs Maaltijdbox. De 'Familiebox Middel' kost normaal 59 euro. Met onze kortingscode ontvang je nu 20 euro korting en betaal je slechts 39 euro voor deze familiebox voor 4 personen (met 4 maaltijden). 
De 'Familiebox Groot' kost normaal 69 euro, met deze kortingscode ontvang je nu maar liefst 20 euro korting! Deze Familiebox van Mathijs voor 5 personen met 4 maaltijden kost dan slechts 49 euro. Met onze speciale kortingscode van Mathijs Maaltijdbox hoef je dus geen speciale couponcode in te voeren, de korting zal automatisch worden berekend als je op de groene knop klikt. 

Meer over Mathijs Maaltijdbox

Met Mathijs Maaltijdbox zet je iedere dag een gezonde maaltijd op tafel. Zo eet je gevarieerd en zonder toevoegingen. De Mathijs maaltijdboxen worden steeds populairder. Je hebt de keus uit verschillende maaltijdboxen bij Mathijs Maaltijdbox. Er is een variatiebox en een familiebox. Met name de familie maaltijdboxen zijn erg populair. Veel gezinnen bestellen de familiebox bij Mathijs Maaltijdbox in combinatie met een fruitbox. Handig, zo heb je elke week heerlijk vers fruit in huis voor het hele gezin. En goed nieuws; we hebben voor elke maaltijdbox van Mathijs een speciale kortingscode voor je! Wanneer je hier klikt, ontvang je automatisch 20 euro korting in je winkelmandje. Zo kan je heel voordelig een Mathijs maaltijdbox uitproberen zonder ergens aan vast te zitten. Het abonnement wat je aangaat is namelijk flexibel, je kunt altijd weer opzeggen of pauzeren. 

Heb jij een druk gezin met kinderen? En ben je op zoek naar gezond gemak in de keuken? Ideaal voor drukke gezinnen; een familie maaltijdbox voor 4-5 personen met recepten. We hebben voor jou uitgebreide informatie over de familiebox van Mathijs. Ook hebben we de familiebox van Mathijs Maaltijdbox zelf uitgeprobeerd en een review over de familiebox geschreven. Jonge eters zullen genieten van de recepten van deze familiebox. Mathijs Maaltijdbox staat vooral bekend om gemakkelijke, gezonde gerechten. De familiebox  is zeer geschikt voor gezinnen met (jonge) kinderen. De recepten zijn helder, de ingrediënten zijn vers en je kookt niet (langer meer) met pakjes. De ervaring is tot nu toe dat kinderen de gerechten uit de familiebox lekker vinden. Bovendien leren ze afwisselend eten en leren ze nieuwe smaken kennen met de Mathijs Maaltijdbox.

Zo lukt het je om goed en lekker te eten met je gezin. Met Mathijs Maaltijdbox zet je 4 dagen per week een gezonde maaltijd op tafel voor je gezin. Je eet hierdoor gezond en zonder toevoegingen. En tegelijk geeft een maaltijdbox je ongelofelijk veel inspiratie om lekker, gevarieerd en gemakkelijk te koken. De variatiebox is er voor 2 en 4 personen. Bij Mathijs Maaltijdbox zie je van te voren welke gerechten je ontvangt in de maaltijdbox. De lekkerste recepten bewaar je en herhaal je uiteraard zelf nog eens. 

Nieuw bij Mathijs Maaltijdbox is de fruitbox. In combinatie met een maaltijdbox bestel je nu gemakkelijk een fruitbox. De fruitbox kan je alleen tegelijk bestellen met je maaltijdbox en kost 14 euro. In de Fruitbox van Mathijs Maaltijdbox ontvang je gemiddeld 15 tot 20 stuks vers fruit van hoge kwaliteit. De ideale fruitbox, want zo heb je elke week vers fruit in huis. 

Wil je de Mathijs Maaltijdbox een keer uitproberen? Wij hebben een kortingscode van Mathijs Maaltijdbox voor je! Klik hier en je krijgt automatisch 20 euro korting op je bestelling bij Mathijs Maaltijdbox. We hebben ook kortingscodes voor andere maaltijdboxen. Kijk bij kortingscodes voor alle kortingen op foodboxen.

Foodboxen korting

Deze korting is van toepassing op alle onderstaande foodboxen van Mathijs Maaltijdbox:

De Mathijs Familiebox

Foodbox met korting Mathijs Familiebox
Meer weten over Mathijs Maaltijdbox klik hier voor de volledige informatiepagina.
Alle kortingscodes bekijken, dat kan hier.