FoodboxWijzer logo Speciale maaltijdbox kortingsactie

BBQ Box van Marley Spoon

De box om een heerlijke BBQ mee te starten

De BBQ Box  foodbox

nog geen reviews geplaatst.
prijs vanaf:

€ 59.90

geef jouw mening

Op zoek naar een complete box voor een heerlijke zomerse barbecue? We hebben goed nieuws; Marley Spoon komt deze zomer met een heerlijke BBQ-box. Vanaf juni 2018 t/m augustus 2018 kan je de BBQ-box bij Marley Spoon bestellen. De BBQ-box is er in twee varianten; de BBQ-box Vega en de BBQ-box Vlees. 
Elke maand deze zomer wisselt het menu met 3 barbecue gerechten en 2 bijgerechten. De BBQ-box is te bestellen voor €59,90. Let op; deze box is eenmalig te bestellen, je hoeft geen lid te zijn van Marley Spoon en zit na aanschaf van deze box nergens aan vast. 

Ga direct naar de BBQ-box van Marley Spoon

BBQ-box van Marley Spoon met 3 vleesgerechten en 2 bijgerechten

Wat ontvang je in de BBQ-box van Marley Spoon? 

De bbq-box is er in 2 varianten; een vlees-variant en een vega-variant. Net als bij de maaltijdboxen van Marley Spoon kan je bij de BBQ-box van Marley Spoon verrassende gerechten verwachten. 

BBQ-box Vega

Elke maand wisselt het menu in de BBQ-box. In juni bestaat het aanbod in de Vega-box uit vegetarische klassiekers met o.a. portobello’s met camembert, paprika gevuld met feta en in honing geglaceerde wortels. In juli heeft het menu een Midden-Oosters tintje met gerechten als fetapakketjes met zomergroenten, heerlijke halloumi-perzikspiesjes en Oosters gekruide aubergine. Daarnaast ontvang je ook 2 bijgerechten in de box. 

  • BBQ-box vega van Marley Spoon
  • Je ontvangt ook 2 bijgerechten in de bbqbox van Marley Spoon
  • Verrassende vegetarische gerechten in de bbqbox
  • Vegetarisch bbqbox met Marley Spoon

BBQ-box Vlees

Voor de echte vleesliefhebbers hebben de Marley Spoon chefs een BBQ-box samengesteld met een creatieve twist. In juni wordt er een menu aangeboden met sticky miso-kipspiesjes, cheeseburgers en rundersaucijsjes. De BBQ-box krijgt in juli een Oosterse touch met recepten als kipspiesjes in saffraansaus, köfte en pittige merguezworstjes. Je ontvangt in deze BBQ-box daarnaast ook 2 bijgerechten. 

  • BBQ box van Marley Spoon met wisselende gerechten elke maand
  • Verrassende bbq-gerechten met een bbqbox
  • BBQ box van Marley Spoon met gerechten uit de vleesbox
  • Cheeseburger uit de bbqbox van Marley Spoon met heerlijke bijgerechten

Ga direct naar de BBQ-box van Marley Spoon 

Eigenschap bereik Eigenschap recepten Eigenschap vegetarisch Eigenschap eenmalig of proefbox Eigenschap (deels) biologisch Eigenschap allergieen De BBQ Box  is een product van Marley Spoon

Ervaringen met de BBQ Box

Helaas over deze specifieke foodbox nog niets. Heb je zelf ervaringen, geef dan jouw mening over de BBQ Box en help anderen met hun keuze!
Over de aanbieder Marley Spoon hebben we al wel 36 reviews gekregen! Lees deze vast om toch een beeld te krijgen over de foodbox.