FoodboxWijzer logo Speciale maaltijdbox kortingsactie

De Fruitbox van Marley Spoon

Bestel extra fruit, lekker en gezond en voordelig geprijsd

De De Fruitbox foodbox

nog geen reviews geplaatst.
prijs vanaf:

€ 12.90

geef jouw mening

Ben je op zoek naar een fruitbox? Bij Marley Spoon kan je in combinatie met een maaltijdbox nu een fruitbox bestellen. Met deze box heb je altijd genoeg fruit in huis en is het voldoende eten van fruit veel eenvoudiger. Een fruitbox bestellen is erg populair. Veel gezinnen gingen je al voor met het bestellen van een fruitbox in combinatie met de reguliere box. Met veel gemak elke week voldoende fruit in huis met een fruitbox. Fruit is lekker en gezond en op deze manier heb je het altijd in huis en zal het een gewoonte worden om het te eten.

Fruitbox van Marley Spoon

In de fruitbox van Marley Spoon ontvang je voor €12,90 wekelijks 3.5 kg vers fruit. Ideaal om op deze manier te zorgen voor voldoende vitamines voor je gezin. Gebruik het fruit voor smoothies, sapjes of neem het fruit als tussendoortje. Ze garanderen dat elke box uit tenminste 5-6 verschillende soorten fruit bestaat, zodat je bijna elke dag iets anders kunt proberen. 

Marley Spoon koopt fruit in uit Nederland en West - Europa, en probeert op deze manier samen te werken met lokale producenten. Ze kopen geen fruit in dat via luchtvracht vervoerd wordt. 

Je ontvangt de fruitbox van tegelijk met je maaltijdbox die je normaal gesproken afneemt van. Het fruit wordt geleverd in een aparte box. Je kunt er ook voor kiezen om niet elke week de fruitbox te bestellen, maar bijvoorbeeld elke twee weken. Je regelt dit handig via je online account op de website.

Eigenschap bereik Eigenschap recepten Eigenschap vegetarisch Eigenschap eenmalig of proefbox Eigenschap (deels) biologisch Eigenschap allergieen De De Fruitbox is een product van Marley Spoon

Ervaringen met de De Fruitbox

Helaas over deze specifieke foodbox nog niets. Heb je zelf ervaringen, geef dan jouw mening over de De Fruitbox en help anderen met hun keuze!
Over de aanbieder Marley Spoon hebben we al wel 36 reviews gekregen! Lees deze vast om toch een beeld te krijgen over de foodbox.