FoodboxWijzer logo Speciale maaltijdbox kortingsactie

Familiebox van Marley Spoon

Deze maaltijdbox is perfect voor gezinnen met 2 volwassenen en 2 tot 3 kinderen

De Familiebox foodbox

nog geen reviews geplaatst.
prijs vanaf:

€ 53.91

geef jouw mening

De Familiebox van Marley Spoon is perfect voor gezinnen van 2 volwassenen en 2-3 kinderen. Je kunt bij deze gezinsbox elke week kindvriendelijke recepten kiezen. De gerechten met een speciaal 'kindvriendelijk' label zullen snel bij je kinderen in de smaak vallen en zijn bijvoorbeeld niet te pittig. Je kiest zelf welke gerechten jij graag ontvangt. Wat lijkt je lekker? Of misschien heb je meer zin in gerechten met vlees deze week of juist eens vegetarisch. Hebben jullie een drukke week voor de boeg, dan kan je ook de recepten kiezen die je het snelst klaar kunt maken. De bereidingstijden staan er namelijk altijd bij. Ook kan je kiezen hoeveel gerechten je wenst te ontvangen (2, 3 of 4 gerechten per week). Elke week heb je de keus uit 40 gerechten. 

Over de Familiebox en de recepten

De Familiebox ook wel de gezinsbox genoemd is een populaire maaltijdbox. Met deze familiebox kook jij elke week heerlijke, gevarieerde gerechten die ook snel in de smaak zullen vallen bij je kinderen. De box is geschikt voor 2 volwassenen en 2-3 kinderen. Of eet met 3-4 volwassenen van deze maaltijdbox. Per week heb je de keus uit 12 gerechten die jij graag in de box wilt ontvangen. Je kunt kiezen uit verschillende vlees-, vis- en vegetarische recepten. De gerechten zijn eenvoudig te bereiden, binnen een handomdraai heb je een gezonde en lekkere maaltijd voor je gezin op tafel! Heb je weinig tijd om te koken? Kies dan de extra vlugge gerechten. Extra snel zijn de zogenoemde bliksemsnelle gerechten; met deze gerechten zet je in 20 minuten een heerlijk gerecht op tafel.

  • Kindvriendelijke gerechten in de Familiebox
  • De familiebox van Marley Spoon is geschikt voor ongeveer 4 personen
  • Je eet afwisselende gerechten met de familiebox van Marley Spoon
  • In de familiebox van Marley Spoon zitten gerechten die snel te bereiden zijn

Met deze familiebox geniet ik met mijn kinderen van gezonde en gevarieerde gerechten die makkelijk te bereiden zijn. 

Een flexibel abonnement op deze maaltijdbox 

Als je kiest voor een maaltijdbox bij Marley Spoon ga je een flexibel abonnement aan. Met een flexibel abonnement kan je altijd de box opzeggen, pauzeren of een weekje overslaan. Je kunt tot 8 weken vooruit plannen in je online account en je bestelling tot 6 dagen voor de bezorgdatum van jouw volgende box aanpassen via de website. Je regelt dit allemaal handig via je account online, even inloggen en je past het heel makkelijk aan.

De Familiebox maaltijdbox met kortingscode 

Wil je ook de De Familiebox uitproberen? Dan raden we je allereerst aan om de kortingscode van Marley Spoon te gebruiken. De familiebox is een maaltijdbox voor 3-4 personen. Niet alleen een perfecte maaltijdbox voor gezinnen met kinderen, het is ook een ideale box als je vrienden te eten krijgt.
Je kunt kiezen voor 2, 3 of 4 gerechten per week. De familiebox voor 3-4 personen kost met 2 gerechten €52,95. Met onze nieuwe kortingscode van Marley Spoon kan je deze box nu voor slechts €32,95 euro uitproberen. 

Aantal gerechten Prijs familiebox voor 3-4 personen Prijs familiebox met kortingscode
2 gerechten in de box Normaal: € 52,95 Nu met korting: € 32,95
3 gerechten in de box  Normaal: € 62,95 Nu met korting: € 47,95
4 gerechten in de box Normaal: € 76,95 Nu met korting: € 61,95

Ja, ik wil de familiebox van Marley Spoon met korting uitproberen

Bezorging van de familiebox is gratis

De bezorging van deze maaltijdbox is gratis. Je hebt de keus uit verschillende bezorgdagen zoals woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag. Je kiest zelf je ideale bezorgdag en eventuele tijdvenster. Een dag van te voren ontvang je een mail met een indicatie van de tijd waarop je je bestelling kunt verwachten. Je abonnement is flexibel en je zit er niet aan vast voor langere tijd. Je kunt dus altijd pauzeren of stopzetten. 

De Familiebox van Marley Spoon

Probeer nu de Familiebox met korting

Eigenschap bereik Eigenschap recepten Eigenschap vegetarisch Eigenschap eenmalig of proefbox Eigenschap (deels) biologisch Eigenschap allergieen De Familiebox is een product van Marley Spoon

Wat kost de Familiebox?

Deze Familiebox is beschikbaar in de volgende varianten. In de grafiek hiernaast is ook te zien waar de kosten per persoon op uitkomen.

Aantal personen Prijs Prijs p.p.
3 personen€ 53,91€ 17,97
4 personen€ 53,91€ 13,48
Deze prijzen zijn op basis van 2 maaltijden.

Ervaringen met de Familiebox

Helaas over deze specifieke foodbox nog niets. Heb je zelf ervaringen, geef dan jouw mening over de Familiebox en help anderen met hun keuze!
Over de aanbieder Marley Spoon hebben we al wel 36 reviews gekregen! Lees deze vast om toch een beeld te krijgen over de foodbox.