FoodboxWijzer logo Speciale maaltijdbox kortingsactie

Marley Spoon Dinerbox

Alle informatie en reviews over deze delicatessenbox

De Marley Spoon Dinerbox foodbox

nog geen reviews geplaatst.
prijs vanaf:

€ 52.00

geef jouw mening

Nieuw en tijdelijke verkrijgbaar bij Marley Spoon is de Dinerbox. Deze speciale Dinerbox bevat een deluxe 2-gangendiner voor 4 personen. De box is te bestellen voor 52 euro. Het is niet nodig om een lidmaatschap te hebben bij Marley Spoon, deze Dinerbox is voor iedereen los te bestellen. Super handig als je een gezellig etentje gaat plannen met vrienden of familie, want met de Dinerbox van Marley Spoon maak je zéker indruk! 

Wat is het verschil met de classic maaltijdbox van Marley Spoon? 

De nieuwe dinerbox van Marley Spoon met 2 gangen dinerDe dinerbox is een box op maat en is bijvoorbeeld te vergelijken met de kerstbox van Marley Spoon. In deze nieuwe dinerbox ontvang je alle producten voor een luxe 2-gangendiner voor 4 personen. De dinerbox bevat één maaltijd, in tegenstelling tot de classicbox waarin je 2, 3 of 4 gerechten kunt ontvangen. De Classicbox van Marley Spoon is een box voor snelle, gezonde maaltijden voor je gezin. De dinerbox daarentegen is een box voor bijzondere gelegenheden. Met de dinerbox zet je binnen een uur een indrukwekkend restaurant-waardig diner op tafel! Je kunt de dinerbox daarom ook los bestellen en je neemt geen wekelijks abonnement op deze box. 

Wat zit er in de Dinerbox? 

Je ontvangt in de Dinerbox alle ingrediënten voor een bijzonder 2-gangen diner, bestaande uit vlees van de beste kwaliteit en gevolgd door een gemakkelijk maar heerlijk dessert.

Het 2-gangenmenu in de Dinerbox bestaat uit: 

  • Krokante varkenshaas met risotto en balsamico-bessensaus
  • Salted caramel peren met mascarponecrème en pistachenoten

Je zet deze gerechten in een uur op tafel met behulp van de duidelijke receptkaarten. 

Wanneer kan ik de Dinerbox bestellen?

Marley Spoon dinerbox Je kunt de Dinerbox van Marley Spoon bestellen vanaf 6 maart t/m 29 april 2018 voor 52 euro (inclusief gratis bezorging). Je kunt de Dinerbox los bestellen bij Marley Spoon. Je hoeft dus geen klant te zijn bij Marley Spoon en zit met de Dinerbox ook niet vast aan een abonnement.

Eigenschap bereik Eigenschap recepten Eigenschap vegetarisch Eigenschap eenmalig of proefbox Eigenschap (deels) biologisch Eigenschap allergieen De Marley Spoon Dinerbox is een product van Marley Spoon

Wat kost de Marley Spoon Dinerbox?

Deze Marley Spoon Dinerbox is beschikbaar in de volgende varianten. In de grafiek hiernaast is ook te zien waar de kosten per persoon op uitkomen.

Aantal personen Prijs Prijs p.p.
4 personen€ 52,00€ 13,00
Deze prijzen zijn op basis van 1 maaltijd.

Ervaringen met de Marley Spoon Dinerbox

Helaas over deze specifieke foodbox nog niets. Heb je zelf ervaringen, geef dan jouw mening over de Marley Spoon Dinerbox en help anderen met hun keuze!
Over de aanbieder Marley Spoon hebben we al wel 33 reviews gekregen! Lees deze vast om toch een beeld te krijgen over de foodbox.